Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario999 napisał(a):morda hanysie. jak dzisiaj graliscie przypomnij wszystkim?
19PB20 napisał(a):mario999 napisał(a):morda hanysie. jak dzisiaj graliscie przypomnij wszystkim?
przegralismy ;] niestety;] co nie jets dla mnie wesola wiadomoscia ale wierrze w chlopakow ;] nie gralo dzis 4 kluczowych zawodnikow ;] wiec troche bylismy oslanieni ;] ale my w przeciwuienstwie do was mamy niezlego trenera;]
PS.
po.1. MORDE MASZ TY
po.2.Jestem dumny ze zech jest hanysem ze slooonska a nie sztucznym gorolem ze slaska.
mario999 napisał(a):jak my go nie wyrzucimy to nikt tego niezrobi musimy cos z tym zrobic bo tak nie moze byc zeby trenerem druzyny walczacej o oe byl taki osiol juz lepszy by byl ten komentator z dzisiejszego meczu bo on przynajmniej zauwazyl ze grac jednym napastnikiem to jest samobojstwo. ja juz naprawde nie moge na to patrzec jak dworczyk niszczy i hanbi nasz ukochany klub.
fan78 napisał(a):i zacznij sie martwic swoja prowincjonalna smieszna druzynka ktora wpierdolila u siebie z kelnerami z bialorusi 3-1
19PB20 napisał(a): nie gralo dzis 4 kluczowych zawodnikow ;] wiec troche bylismy oslanieni ;]
Zibi83 napisał(a):Druga połowa meczu trochę lepsza w wykonaniu Zagłębia ale jednak dalej to było dno! Złe ustawienie drużyny...
A propo Dworczyka to chyba pozostaje zorganizować pikietę przed klubem bo inaczej nikt nie widzi że Dworczyka większość ma dość!
Zibi83 napisał(a):Druga połowa meczu trochę lepsza w wykonaniu Zagłębia ale jednak dalej to było dno! Złe ustawienie drużyny...
A propo Dworczyka to chyba pozostaje zorganizować pikietę przed klubem bo inaczej nikt nie widzi że Dworczyka większość ma dość!
Raul75 napisał(a):TO OSTATNIA CHWILA; WŁOSOWICZ, MOSKAL I KAŻDY INNY TYLKO NIE DWORCZYK. ALE TO WINA ZAJEBISTA RUDEGO. JAK MOZNA TAK SPIEPRZYC SPRAWE. WIADOMO, ZE ZAGLEBIE TO ZBIERANINA RÓŻNYCH KOPACZY; TRZEBA MOCNEJ RĘKI; RĘKI Z POMYSŁEM A JAKIE POMYSŁY MA DWORCZYK TO DZIŚ CAŁA POLSKA WIDZIAŁA.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack