RUCH CHORZÓW - ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC 14.04 godz. 18.40

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez qbic93 2007-04-14, 8:38 pm

noo niby racja ze grali kiepsko, ALE PRAWDZIWY KIBIC ZAWSZE WIERZY DO KOńCA!!!

a poza tym to szczescie sprzyja lepszym...
qbic93
Żółta kartka

Postprzez Hussar 2007-04-14, 8:38 pm

nie dziwie sie czemu polscy sędziowie nie prowadzą meczów za granicą sędziego łytka zabolała jak Kfacha w w charkowie :)P a co do wypowiedzi Górskiego jak będzie pierwsza liga to będzie stadion tak jak weidziemy do 1 ligi to nas nie wpuszczą jak świateł nie mamy bo były tylko sprzedali :)P a mórawe to czekamy z 3 lata na przetark :)P jak nawet nie wiadomo ile tak naprawde włośi dają na nasz piękny klup jedna wielka nie wiadoma
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Hussar

Postprzez Zagłębiaczek 2007-04-14, 8:39 pm

Wynik cieszy, gra niezbyt... Zagralismy defensywnie, Dworczyk po ostatnim gwizdku zacisnął pięść i wydał gest radości - wniosek, że jego taktyką była gra defensywna. Gdyby nie Boris inaczej ułożył by się ten mecz. Kościukiewicz w jednej sytuacji mi podpadł gdy się machnął, ale refleksem popisał się Peskovic, który końcem buta wybronił. Martwi mnie jednak kontuzja Pacha i Treśćińskiego. Wydaje mi sie, ze w nast. meczu nasi grajkowie beda przemeczeni tym meczem i zagraja na remis ze Stalą... - obym się mylił
Zagłębiaczek

Postprzez qbic93 2007-04-14, 8:51 pm

idzie ktos na stal??
qbic93
Żółta kartka

Postprzez multiplex 2007-04-14, 8:53 pm

uważam w dalszym ciągu,że nasza pozycja w tabeli to nie efekt pięknej gry,tylko efekt przypadku.To co zespół pokazał na Ruchu to piłkarskie dno!!! Brawo! I prosza wos!!! niy godejcie ze nom syndzia pomogoł. Sami widzieliscie że my gromy fest dobry fussball ale zokończynie je mizerne (do czasu) a wy cołki szpil żeście sie bronili. Do wos + ze mocie jedyn punkt zdobyty u nos a my - dwa.Walka trwo... Ps.Jodła pamiyntej na składzie tylko Ruch! Pyrsk!
multiplex

Postprzez sanhedryn_zla 2007-04-14, 8:59 pm

multiplex napisał(a):uważam w dalszym ciągu,że nasza pozycja w tabeli to nie efekt pięknej gry,tylko efekt przypadku.To co zespół pokazał na Ruchu to piłkarskie dno!!! Brawo! I prosza wos!!! niy godejcie ze nom syndzia pomogoł. Sami widzieliscie że my gromy fest dobry fussball ale zokończynie je mizerne (do czasu) a wy cołki szpil żeście sie bronili. Do wos + ze mocie jedyn punkt zdobyty u nos a my - dwa.Walka trwo... Ps.Jodła pamiyntej na składzie tylko Ruch! Pyrsk!

jakbys nie wiedzial to w pilce wygrywa nie ten co ladnie gra a ten co strzela bramki wiec co z tego ze Ruch stwarza okazje skoro ich nie wykorzystuje? fakt Zaglebie z tego co sluchalem w radiu zagralo beznadziejnie i chyba tylko raz stworzylo jakies zagrozenie pod brmak Rucha miejmy nadzieje ze juz sie chlopaki odblokuja i zaczna wygrywac..... a i Wasi napastnicy sie po tym meczu odblokuja i zaczna tez cos strzelac ale nie za duzo tylko w meczach z bezposrednimi rywalami o awans:)) oby nastepny mecz miedzy Zaglebiem a Ruchem byl juz w nastepnym sezonie ale w OE
pozdrawiam:)
sanhedryn_zla

Postprzez multiplex 2007-04-14, 9:02 pm

sanhedryn_zla napisał(a):
multiplex napisał(a):uważam w dalszym ciągu,że nasza pozycja w tabeli to nie efekt pięknej gry,tylko efekt przypadku.To co zespół pokazał na Ruchu to piłkarskie dno!!! Brawo! I prosza wos!!! niy godejcie ze nom syndzia pomogoł. Sami widzieliscie że my gromy fest dobry fussball ale zokończynie je mizerne (do czasu) a wy cołki szpil żeście sie bronili. Do wos + ze mocie jedyn punkt zdobyty u nos a my - dwa.Walka trwo... Ps.Jodła pamiyntej na składzie tylko Ruch! Pyrsk!

jakbys nie wiedzial to w pilce wygrywa nie ten co ladnie gra a ten co strzela bramki wiec co z tego ze Ruch stwarza okazje skoro ich nie wykorzystuje? fakt Zaglebie z tego co sluchalem w radiu zagralo beznadziejnie i chyba tylko raz stworzylo jakies zagrozenie pod brmak Rucha miejmy nadzieje ze juz sie chlopaki odblokuja i zaczna wygrywac..... a i Wasi napastnicy sie po tym meczu odblokuja i zaczna tez cos strzelac ale nie za duzo tylko w meczach z bezposrednimi rywalami o awans:)) oby nastepny mecz miedzy Zaglebiem a Ruchem byl juz w nastepnym sezonie ale w OE
pozdrawiam:)
I tobie i sobie życza.Cze!
multiplex

Postprzez Misaki 2007-04-14, 9:18 pm

Żal było patrzeć co nasi grali :( Po takiej grze z wyniku muszę być zadowolony. Serial kiepskich występów trwa. Wniosek nasówa mi się taki. Drużyna jest nieprzygotowana do rundy tak jak powinna i...ktoś przecież za to odpowiada. Jeśli widze dwie drużyny na boisku i wiem że po jednej stronie biegają zawodnicy którzy są 2 razy więcej warci ( albo za których raczej 2 razy więcej zapłacono) a grają 2 razy gorzej to coś tu jest nie tak. Jeśli przyjmujemy taktyke defensywną to przynajmniej z kontrataku powinniśmy zagrozić bramce przeciwnika a tu...WIELKIE NIC, ZERO. Rozumiem... brak Hosica, Teresy, można na Cichej czuć się niepewnie w wyprowadzaniu piłki, konstruowaniu akcji ale k***a my tylko wybijaliśmy piłkę przed siebie, nawet na trochę nie mogliśmy pograć piłką. Widać na obecną chwilę ruch przewyższał nas przygotowaniem wytrzymałościowym, fizycznym. Jedyna nadzieja jest taka, że Zagłębie złapie wreszcie swoją formę bo wiadomo, że nikt przez całą rundę nie będzie grał na najwyższych obrotach...acha Dworczyk OUT !!! Nie wiem czy lepiej, żeby odszedł teraz czy po zakończeniu rundy (nawet jak awansujemy) ale za nowym treneiro już warto się rozglądać.

Duży plus Peskovic
Druga linia: beznadzieja (coś tam Berek próbował jedynie)
Obrona: +za nie stracenie bramki - za zero kreatywności - byle wybić
Atak: No cóż jeśli nie ma drugiej linii to co Folc sam może zrobić? Nie wywalczy piłki 1 na 4 po 40 metrowych podaniach.

Co do kibiców - obie strony zaprezentowały się nieżle chociaż myślałem, że chorzowskich będzie więcej a jednak widziałem wolne sektory.
Ostatnio edytowano 2007-04-14, 9:29 pm przez Misaki, łącznie edytowano 1 raz
Misaki

Postprzez laBombonera 2007-04-14, 9:23 pm

Misaki napisał(a):Żal było patrzeć co nasi grali :( Po takiej grze z wyniku muszę być zadowolony. Serial kiepskich występów trwa. Wniosek nasówa mi się taki. Drużyna jest nieprzygotowana do rundy tak jak powinna i...ktoś przecież za to odpowiada. Jeśli widze dwie drużyny na boisku i wiem że po jednej stronie biegają zawodnicy którzy są 2 razy więcej warci ( albo za których raczej 2 razy więcej zapłacono) a grają 2 razy gorzej to coś tu jest nie tak. Jeśli przyjmujemy taktyke defensywną to przynajmniej z kontrataku powinniśmy zagrozić bramce przeciwnika a tu...WIELKIE NIC, ZERO. Rozumiem... brak Hosica, Teresy, można na Cichej czuć się niepewnie w wyprowadzaniu piłki, konstruowaniu akcji ale k***a my tylko wybijaliśmy piłkę przed siebie, nawet na trochę nie mogliśmy pograć piłką. Widać na obecną chwilę ruch przewyższał nas przygotowaniem wytrzymałościowym, fizycznym. Jedyna nadzieja jest taka, że Zagłębie złapie wreszcie swoją formę bo wiadomo, że nikt przez całą rundę nie będzie grał na najwyższych obrotach...acha Dworczyk OUT !!! Nie wiem czy lepiej, żeby odszedł teraz czy po zakończeniu rundy (nawet jak awansujemy) ale za nowym treneiro już warto się rozglądać.

o ja pierd... ale maruda
czlowieku jestesmy na drugim miejscu w tabeli,tylko to sie liczy
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez Uruk 2007-04-14, 9:29 pm

Misaki, my po prostu nie mamy napastników, więc chyba raczej nie załapiemy a będziemy się tak ślizgać do końca rundy licząc na potknięcia rywali.
Uruk

Postprzez Schabu 2007-04-14, 9:35 pm

Ja też jestem wiernym fanem od ponad 20 lat,ale wystarczająco widziałem i myślę że więcej mam doświadczenia niż niejeden kibic z obecnych pokoleń i nie pieprzcie mi że remis jest super bo na Legnicy też tak co nie którzy uważali.
Ja powiem krótko aby każdy z was który tak uważa że wyniki są dobre nie był zawiedziony po koniec sezonu,gdy zacznie się liczenie punktów!!
I zacznicie liczyć Zabierzów,Gdańsk,mecz z Łomżą itd.
Schabu

Postprzez Przemek26 2007-04-14, 9:45 pm

Ja napisze tak. Jutro cała drużyna Zagłębia do kościoła i na kolanach do końca mszy .
Jeden strzał celny Mierzejewskiego w sytuacji identycznej jak z Kmita , tyle że w ręce Miody.I Berek , który zamiast dośrodkować , do teraz stałby na lini i zastanawiałby się (gdyby nie te 5 cm), jak ta piłka by wpadła. Reszta meczu to Popis BORISA.Mam nadzieje że jego koledzy z druzyny oddali mu cała swoja miesięczna pensję.Co do Ruchu. taktyka prosta dwaj najlepsi musza przestać grać. I tak sie stało. Tersea i Pach długo nie pobiegali. Inaczej pewnie Boris wybroniłby 2 a nie 4 sety, a z przodu może by było więcej niż jeden celny i jeden pudło, no dwa pudła. .No cóż remis w tym co widziałem to jak zdobycie Mistrzostwa Świata.
Przemek26

Postprzez August 2007-04-14, 9:47 pm

Remis tyle szczęśliwy co i zasłużony. Jesli chodzi o destrukcję to zarówno obronie jak i drugiej linii nalezy się pochwała. Natomiast w przypadku jakichkolwiek działań ofensywnych to pomocy nalezy się pała. Napastników trudno tu oceniać onieważ praktycznie nie dostawali żadnych dokładnych podań. Zresztą w działaniach ofensywnych i Ruch nie prezentował się zbyt dobrze. Mnóstwo podań w większości niecelnych i niedokładnych. W każdym razie dobry i punkt.
August

Postprzez Łuki19 2007-04-14, 9:50 pm

dlamnie mecz wygladal jak mecz lidera z zespołem beniaminka albo środka tabeli ;/
Łuki19
Obserwowany

Postprzez Łuki19 2007-04-14, 9:50 pm

qbic93 napisał(a):idzie ktos na stal??

nie nie idziemy bedzie pusty stadion ;/
Łuki19
Obserwowany

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna