Piast Gliwice - Zagłębie Sosnowiec 28 lipiec, 20:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez T_misiek 2006-07-28, 10:21 pm

Aha zapomniałbym-siedziałem koło miejsc dla vipów. Tam siedział Gąsiński, Teresa i Kościukiewicz. i co zobaczyłem Zagłębie dostaje 3:0 w plecy a oni sobie siedzą rozbawieni jak nawet kibice piasta nie byli. I pytam się to mają być zawodnicy którym zależy na czymś innym niż kasa. p***le takich grajków!!!!!!
T_misiek
Żółta kartka

Postprzez gliwiczanin 2006-07-28, 10:22 pm

1964 napisał(a):Nie jestem ani kibicem Zagłębia, ani Piasta.
Na mecz wybrałem sięz ciekawości. NIe miałem "przyjemności" oglądać pod bramą tego, o czym pisze gliwiczanin, więc nie zabieram głosu.

Jeżeli chodzi o doping, to obiektywnie patrząc szacunek dla Was że pomimo czterech bramek w plecy dalej dopingowaliście Zagłębie, nie rzadko głośniej niż gliwiczanie. Nie podobają mi się liczba wyzwisk...(Wy na każdą drużynę macie jakieś bluzgi w swoim śpiewniku??) To chyba tyle, acha dużo pikników na Piaście, ale z drugiej strony fajny klimat, jak na mecz przychodzi rodzina z dziećmi.
i tak powinno być z bo mecz to ma byc piknik kibiców i mają sie zjawiac całymi rodzinami.... ale wątpie zeby przez hołote ci ludzie którzy byli z dziecmi pod bramą pojawili sie nastepnym razem na stadionie ....pozdrawiam
gliwiczanin

Postprzez Piast Gliwice GKS 2006-07-28, 10:25 pm

Witam
Tak jak gliwiczanin jestem zdziwiony ze za jakis glupi szalik zucilo sie na nas w h*** ludzi POJEBANE gdyby nie to ze nam jush zamkneli stadion to nie wiem co by sie tam dzialo wynik zasluzony Zaglebie NIC nie gralo fartem weszliscie do 2 ligi jezeli dlaej taQ bedziecie kopać piłke to witamy w 3 lidze przynajmniej 1 ''MOCNEGO PRZECIWNIKA'' sie pozbedziemy :lol: :lol: zycze milych kar za takie postepowanie ciao
Piast Gliwice GKS

Postprzez 88lukasz 2006-07-28, 10:29 pm

jarek2 napisał(a):No coz.Zaglebie w tym sezonie nie ma przyszlosci.A szkoda,bo nadzieje byly.Zbyt duza przegrana,zespol ktory chce awansowac do extraklasy nie powinnien przgrywac tak wysoko.

O_O nie za szybko na takie wnioski?[/b]
88lukasz
Żółta kartka

Postprzez Leyton 2006-07-28, 10:29 pm

Nie byłem na meczu, więc mam jedno zasadnicze pytanie do kibiców, którzy byli w Gliwicach:
Czy w drugiej połowie nasi piłkarze "gryźli trawę" czy "zapierdalali do upadłego", czy z wyczerpania wzywali lekarza ????

Bo po spotkaniu z Białkiem w przerwie meczu, tylko szmata bez honoru nie zrobiłaby tego co napisałem powyżej....
Leyton

Postprzez gliwiczanin 2006-07-28, 10:33 pm

Leyton napisał(a):Nie byłem na meczu, więc mam jedno zasadnicze pytanie do kibiców, którzy byli w Gliwicach:
Czy w drugiej połowie nasi piłkarze "gryźli trawę" czy "zapierdalali do upadłego", czy z wyczerpania wzywali lekarza ????

Bo po spotkaniu z Białkiem w przerwie meczu, tylko szmata bez honoru nie zrobiłaby tego co napiasałem powyżej....
powiem Ci tak w drugiej połowie Zagłebie poprawiło swoją gra ale piast cofnął sie i grał już calkeim z kontry wiec ta 4 bramka to juz wina pomocy bo moze nie mieli sił by wrócić za Kompałą a wynik powienien byc o 1 oczko większy sedzia pod samą klatką kibiców Zaagłębia nie podyktował karnego dla Piasta i niech sie wypowiedzą obiektywnie ...ale kto po takim wyniku bedzie go wypominał...pozdro
gliwiczanin

Postprzez Leyton 2006-07-28, 10:42 pm

Sorry, ale zadałem konkretne pytanie o ambicję.....
W necie moglismy posłuchac spotkania Białka z piłkarzami w szatni w przerwie meczu....
Jak żyję ponad 30 lat, to takiej zjebki w życiu nie słyszałem... Stąd moje pytanie....
Leyton

Postprzez laki 2006-07-28, 10:44 pm

W drugiej połowie Piast grał znakomicie w defensywie z ogromnš
determinacjš , Zagłębie plštało się po boisku i biło głowš w mur .
Berek dużo niecelnych podań , no i bramki trzy za kołnierz Wierzchowskiego
laki

Postprzez Codino 2006-07-28, 11:02 pm

Gliwiczanin, karnego nie było, co zresztą z klatki było widać dość wyraźnie. Akcji pod kasami nie widzialem, natomiast zgadzam się, że wzajemnego wrzucania na siebie było za dużo i tego nie da się wytłumaczyć tylko wynikiem na boisku. Wiadomo, że się nie lubimy, ale jakbyśmy nie mogli zdzierać gardła by dopingować swoich....

Ciężko mi jakieś wnioski wysnuwać po grze, bo słabo to wszystko widziałem. Nasi bezproduktywni, zupełnie bez pomysłu w ataku, a jak już się nadarzyła okazja to jebali. W defensywnie indywidualne błędy. To narazie zbieranina piłkarzy lepszych i gorszych, ale na pewno nie żadna drużyna i tylko mam nadzieję, że po meczach z beniaminkami będziemy w lepszych humorach, choć po tej nieudolności dzisiejszej trudno być optymistą.
Codino

Postprzez emdżej 2006-07-28, 11:21 pm

Po tym meczu by można powiedzieć tylko: brak słów lub bez komentarza...i tak wyglądać będzie mój post. Jednak serce kibica nakazuje wspierać nadal drużynę. I tak też będzie!
emdżej

Postprzez e-net 2006-07-28, 11:23 pm

Leyton napisał(a):
e-net napisał(a):PANOWIE NIE ZESRAJCIE SIE I TAK AWANSUJA

ZOBACZYCIE :}

1 mecz przejebali i juz nie wierzycie ;]

a co za roznica przegrac 1 : 0 czy 100 : 0 zadna porazka ta sama

Dajcie mu bana, zanim kilku innych forumowiczów nie wytrzyma nerwowo....i dostanie bana za polemikę z tym klientem....

pan leyton raczyl sie odezwac :D :D

a moze bys wrocil do piknikow gdzie twoje miejsce ?

za co bana chcesz mi dac ? :D :D
e-net

Postprzez tuli 2006-07-28, 11:29 pm

Gra Zagłębia rzeczywiscie słabiutka. Ale może dobrze że dostali taki zimny prysznic bo przynajmniej trener wie że trzeba szukać innego rozwiazania.Prawda jest taka, że jakbyśmy przegrali 1-0 to by była gadka ze jeden gol,że nie wyszło,że pierwszy mecz i dalej powielali by blędy w następnych meczach. A tak 4-0 to nie przypadek i wiadomo ze tak grać nie można, a trener moze zastanowi się nad ustawieniem.Jedno jest pewne: nic straconego, zostały jeszcze 33 mecze. Nie załamywać sie i wszyscy do Mławy(a wcześniej oczywiście 3 punkty u siebie)!!!!
tuli

Postprzez Sadek 2006-07-28, 11:35 pm

Panie Krzysztofie wróć!
Kompała woził naszych zawoników, że aż miło, Wierzchowski wyłapał kilka piłek, ale 4 bramka to już jesy wsty.

MY W WAS WIERZYMY ZAGŁĘBIE MY W WAS WIERZYMY!

Sadek
dj. transfer

GKS.GKS,GKS!!!!!!!!!!!!!!!!!PIAST!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez pająk 2006-07-28, 11:47 pm

PIAST 4 zagłebie 0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)
ZAJEBIŚCIE SIĘ CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z waszych zapowiedzi,zapowiedzi kibiców Zagłebia wynikało ze Zagłebie przyjedzie po łatwą wygraną.I przyjechało to "pewne siebie Zagłębie i zostało upokożone przez PIASTA GLIWICE!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Wasz blamaż ale mnie to gówno obchodzi bo ja sie zajebiście cieszę z wygranej GLIWICKIEGO KLUBU SPORTOWEGO PIAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A TYM BARDZIEJ Z WAMI PACHOAŁKAMI warszawy!!!!!!!!!!!!!!
CIESZE SIE Z WYGRANEJ MOJEGO KLUBU NA KTÓREGO MECZE PRZYCHODZE OD KLASY B.
PIAST GLIWICE CALE ZYCIE!!!!!!!!
pająk

Postprzez Sadek 2006-07-28, 11:48 pm

Dobra super, fantastycznie, ale idź na swoje podwórko.

Sadek
dj. transfer

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna