Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
i tak powinno być z bo mecz to ma byc piknik kibiców i mają sie zjawiac całymi rodzinami.... ale wątpie zeby przez hołote ci ludzie którzy byli z dziecmi pod bramą pojawili sie nastepnym razem na stadionie ....pozdrawiam1964 napisał(a):Nie jestem ani kibicem Zagłębia, ani Piasta.
Na mecz wybrałem sięz ciekawości. NIe miałem "przyjemności" oglądać pod bramą tego, o czym pisze gliwiczanin, więc nie zabieram głosu.
Jeżeli chodzi o doping, to obiektywnie patrząc szacunek dla Was że pomimo czterech bramek w plecy dalej dopingowaliście Zagłębie, nie rzadko głośniej niż gliwiczanie. Nie podobają mi się liczba wyzwisk...(Wy na każdą drużynę macie jakieś bluzgi w swoim śpiewniku??) To chyba tyle, acha dużo pikników na Piaście, ale z drugiej strony fajny klimat, jak na mecz przychodzi rodzina z dziećmi.
jarek2 napisał(a):No coz.Zaglebie w tym sezonie nie ma przyszlosci.A szkoda,bo nadzieje byly.Zbyt duza przegrana,zespol ktory chce awansowac do extraklasy nie powinnien przgrywac tak wysoko.
powiem Ci tak w drugiej połowie Zagłebie poprawiło swoją gra ale piast cofnął sie i grał już calkeim z kontry wiec ta 4 bramka to juz wina pomocy bo moze nie mieli sił by wrócić za Kompałą a wynik powienien byc o 1 oczko większy sedzia pod samą klatką kibiców Zaagłębia nie podyktował karnego dla Piasta i niech sie wypowiedzą obiektywnie ...ale kto po takim wyniku bedzie go wypominał...pozdroLeyton napisał(a):Nie byłem na meczu, więc mam jedno zasadnicze pytanie do kibiców, którzy byli w Gliwicach:
Czy w drugiej połowie nasi piłkarze "gryźli trawę" czy "zapierdalali do upadłego", czy z wyczerpania wzywali lekarza ????
Bo po spotkaniu z Białkiem w przerwie meczu, tylko szmata bez honoru nie zrobiłaby tego co napiasałem powyżej....
Leyton napisał(a):e-net napisał(a):PANOWIE NIE ZESRAJCIE SIE I TAK AWANSUJA
ZOBACZYCIE :}
1 mecz przejebali i juz nie wierzycie ;]
a co za roznica przegrac 1 : 0 czy 100 : 0 zadna porazka ta sama
Dajcie mu bana, zanim kilku innych forumowiczów nie wytrzyma nerwowo....i dostanie bana za polemikę z tym klientem....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników