Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sergio_89 napisał(a):Bardzo mi przykro, że nie wygraliśmy tego meczu :( Ale gra toczy się dalej i trzeba nadal walczyć !!! Mnie osobiście pozytywnie zaskoczył TADZIU TYC. We wczesniejszych meczach prezentowal bardzo słabą grę, oprócz strzelonych bramek oczywiście. Ale we wczorajszym meczu zagral na prawde bardzo dobrze, walczyl z calych sił, i co ważne dla napastnika często się wdawał w pojedynki "jeden na jeden", tylko szkoda ,że tym razem nie strzelił gola :(
BYŁO, JEST I BĘDIZE, ZAWSZE ZAGŁĘBIE !!!!!!
MarcelZS napisał(a):Przed meczem dowiedziałem się, że zmarł Pan Janoska Wielki Kibic Zagłębia, chyba każdy znas pamiętą Gościa z fajka i zawsze w garniturze.
Bywał na piłce, siatce, hokeju i koszykówce - odany człowiek naszemu klubowi, a mało jest takich ludzi.
Nie doczekał występów polaków w MŚ, ani dzisiejszego meczu ....
[*]
krzysztof napisał(a):Krzysztof Tochel:
7 zwycięstw
5 remisów + 1 = 6
5 porażek + 1 = 6
bramki: 24-19 :arrow: 24-21
Janusz Białek:
8 zwycięstw
4 remisy - 1 = 3
5 porażek -1 = 4
bramki: 24-15 :arrow: 24-13
problematyk-ziom napisał(a):krzysztof napisał(a):Krzysztof Tochel:
7 zwycięstw
5 remisów + 1 = 6
5 porażek + 1 = 6
bramki: 24-19 :arrow: 24-21
Janusz Białek:
8 zwycięstw
4 remisy - 1 = 3
5 porażek -1 = 4
bramki: 24-15 :arrow: 24-13
no co TY człowieku z choinki sie urwałeś? jak TY to wyliczyłeś? odrazu widać ze chyba jesteś "zaślepiony"... z tego co sobie przypominam pan Tochel prowadził zespół całą runde jesienną... i 2 mecze wiosennej... czyli w sumie 19 a pan Białek w 15 meczach...
wiec u pana Białaka -1 remis (ruch) i -1 porażka (lechia) które trzeba dodać na konto pana Tochela...
OBIETKYWIZM
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników