DYREKTOR RUDY

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Stona 2006-04-17, 12:22 pm

[quote="MrCricket"]Stona dawno takiej "Lepperiady" nie widziałem na tym forum :!: :evil: Wnioskuję, że jesteś dorosły facet i pomijam nawet plagę błędów. Ja Rudym też nie jestem zachwycony, ale żeby powiedział:
[i]koles mi mowi ze on ma gdzies szk..............Plage bledow .a jakie to bledy popelnilem panie profesorze.Nie wierzysz mnie a uwierzylbys rudemu jakbys to od niego uslyszal,a kim on takim jest dla ciebie ze masz takie zaufanie do niego???rodzina twoja czy moze szef.telefon podalem ale usuneli. :lol:
Stona
Żółta kartka

Postprzez MrCricket 2006-04-17, 1:17 pm

Stona napisał(a):
MrCricket napisał(a):Stona dawno takiej "Lepperiady" nie widziałem na tym forum :!: :evil: Wnioskuję, że jesteś dorosły facet i pomijam nawet plagę błędów. Ja Rudym też nie jestem zachwycony, ale żeby powiedział:
[i]koles mi mowi ze on ma gdzies szk..............Plage bledow .a jakie to bledy popelnilem panie profesorze.Nie wierzysz mnie a uwierzylbys rudemu jakbys to od niego uslyszal,a kim on takim jest dla ciebie ze masz takie zaufanie do niego???rodzina twoja czy moze szef.telefon podalem ale usuneli. :lol:

Chodziło mi o błędy ortograficzne. Rudy jest moim Guru jak chcesz wiedzieć :!: :lol: Ja dzisiaj dzwoniłem do królowej Elżbiety II i powiedziała, że jak się wyrobi to przyjedzie incognito na mecz z Drwęcą. Nie nagrałem rozmowy bo nie mam takiej funkcji w telefonie :(
MrCricket

Postprzez Stona 2006-04-17, 1:37 pm

MrCricket napisał(a):
Stona napisał(a):
MrCricket napisał(a):Stona dawno takiej "Lepperiady" nie widziałem na tym forum :!: :evil: Wnioskuję, że jesteś dorosły facet i pomijam nawet plagę błędów. Ja Rudym też nie jestem zachwycony, ale żeby powiedział:

Chodziło mi o błędy ortograficzne. Rudy jest moim Guru jak chcesz wiedzieć :!: :lol: Ja dzisiaj dzwoniłem do królowej Elżbiety II i powiedziała, że jak się wyrobi to przyjedzie incognito na mecz z Drwęcą. Nie nagrałem rozmowy bo nie mam takiej funkcji w telefonie :(
jestes z innej planety nie dogadamy sie,wiem bystrzaku ze o ortograficzne.przyklady.Mozesz sobie dzwonic nawet do rydzyka,ale kogo to obchodzi????
Stona
Żółta kartka

Postprzez WOJTEK 2006-04-17, 4:17 pm

Stona - żółta. Sympatia do kogoś to jedno. Ale wypisywanie głupot w stylu : "dam wam jego nr " to przesada. Są na forum pewne zasady - przestrzegaj je jeśli chcesz tu nadal być.
Ostatnio edytowano 2006-04-17, 4:56 pm przez WOJTEK, łącznie edytowano 1 raz
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2006-04-17, 4:33 pm

Panowie, mój stosunek do osoby w/w jest krytyczny jak wikszości pragne jednak zwrócić uwage że w tej chwili dochodzi juz do prania naszych zagłębiowskich brudów na publicznym forum. To juz nie jest dyskusja mająca na celu cos poprawić to juz jest publiczne obrzycanie błotem.
Monti
Moderator

Postprzez olo69 2006-04-17, 5:04 pm

"Witam wszystkich , jestem nowy na forum . Mam 1 pytanko . Czy zna może ktoś taką przyśpiewke o gołych babach, dosyć wulgarna była .Słyszałem ją w autobusie podczas wyjazdu na Szczakowiankę i miałem niezłą zlewkę W tekście nie było nic (z tego co pamiętam o Zagłębiu) ale była bardzo fajna Jeśli ktoś wie o którą chodzi to niech napisze mi jej tekst , byłbym bardzo wdzięczny".

Chcesz Lepperiady to masz - Mr Cricket zagadaj na PW do Stony on na pewno pamięta jak brzmiała ta piosenka :lol:

PS kazdą próbe kartkowania mnie odboiorę jako atak na własna osobe w zwiazku z zajmowaniem 1 miejsca w Lidze Typerów :wink: przynajmniej po poprzednieij kolejce :cry: zresztą chyba nikogo nie obraziłem bo cytowanie nie jest zabronione.

A może usuńcie juz te tematy o Rudym i Tochelu Ci co maja swoje zdanie na pewno już na forum je wyrazili
Krzysztof Tochel Krzysztof
olo69

Postprzez Stona 2006-04-17, 7:05 pm

WOJTEK napisał(a):Stona - żółta. Sympatia do kogoś to jedno. Ale wypisywanie głupot w stylu : "dam wam jego nr " to przesada. Są na forum pewne zasady - przestrzegaj je jeśli chcesz tu nadal być.
mam w dupie wasze zolte kartki,a jak chcecie mnie wyrzucic z forum to zrobcie to i przestancie pieprzyc,rudego tez mam w dupie i tak jest taka nagonka ze juz dlugo w zaglebiu nie popracuje
Ostatnio edytowano 2006-04-17, 7:10 pm przez Stona, łącznie edytowano 1 raz
Stona
Żółta kartka

Postprzez Carlos 2006-04-17, 7:09 pm

ja tylko dwa słowa do Stony , mogłeś narobić sporo smrodu przez to podawanie numerów itd. wiem że nie przepadasz za Rudym ale na to forum nie zaglądają tylko kibice Zagłębia , jak ktoś podłapał numer to może sporo namieszać bo tylko na naszym forum jest podany
Carlos

Postprzez Stona 2006-04-17, 7:14 pm

Carlos napisał(a):ja tylko dwa słowa do Stony , mogłeś narobić sporo smrodu przez to podawanie numerów itd. wiem że nie przepadasz za Rudym ale na to forum nie zaglądają tylko kibice Zagłębia , jak ktoś podłapał numer to może sporo namieszać bo tylko na naszym forum jest podany
nie jest podany bo cenzor wycioł,ale jezeli mamy wyrwac chwasta,to trzeba na ostro.Bez rekawiczek,golymi rekami.Presja,moze sam zrezygnuje
Stona
Żółta kartka

Postprzez musztra 2006-04-17, 7:42 pm

Stona napisał(a):
Carlos napisał(a):ja tylko dwa słowa do Stony , mogłeś narobić sporo smrodu przez to podawanie numerów itd. wiem że nie przepadasz za Rudym ale na to forum nie zaglądają tylko kibice Zagłębia , jak ktoś podłapał numer to może sporo namieszać bo tylko na naszym forum jest podany
nie jest podany bo cenzor wycioł,ale jezeli mamy wyrwac chwasta,to trzeba na ostro.Bez rekawiczek,golymi rekami.Presja,moze sam zrezygnuje

Proponuje podpalić mu mieszkanie panie Stona, weź się uspokój bo takim pisaniem na forum nic nie zmienisz tylko siejesz zamęt.Chyba wiesz gdzie Rudy urzędzuje wybierz się na Kresową i powiedz mu co o nim i jego pracy sądzisz bo widze że strasznie cię to boli :!:
musztra

Postprzez Bongo(zz) 2006-04-18, 2:51 pm

musztra napisał(a):Proponuje podpalić mu mieszkanie panie Stona, weź się uspokój bo takim pisaniem na forum nic nie zmienisz tylko siejesz zamęt.Chyba wiesz gdzie Rudy urzędzuje wybierz się na Kresową i powiedz mu co o nim i jego pracy sądzisz bo widze że strasznie cię to boli :!:

Co sie dziwic. Jakie elity takie spoleczenstwo. I odwrotnie. "Genialne pomysly" wedruja w obie strony. Poza tym atmosfera o ile sie nie myle byla tutaj zawsze goraca, jesli chodzi o nazwisko Rudy.
Bongo(zz)

Postprzez olo69 2006-04-18, 10:08 pm

No k***a pięknie jeszcze tylko tego brakowało, asystentem Białka ma zostać Andrzej Orzeszek (jak podaje GW). Widać, że Rudy nie zapomniał gdzie się urodził skoro akceptuje na stanowisko asystenta Zagłębia hanysa z Zabrza.

Ciekawe jakie będą nastepne posunięcia zarządu - może zaczniemy rozgrywać mecze na Cichej albo Bukowej?

Może Ci którzy tak starają się bronić "dyrektora" zrzucą się na flagę Łowcy Goroli - dyrekcja pewnie bedzie zachwycona i chętnie się dorzuci do zbiórki

Rudy - Twoje miejsce jest po drugiej stronie Brynicy.
olo69

Postprzez barthez 2006-04-21, 12:07 pm

Miejsce Rudego jest za biurkiem jego szkolnego gabinetu.
Zarządzanie klubem z tradycjami to nie praca z dziećmi. Tu nie da się wezwać mamy piłkarza i poskarżyć się że syn się nie przykłada do treningów, lub wpisać uwagę do dzienniczka "... syn nie strzelił gola z 5 - ciu metrów".
barthez

Postprzez Stasiek Cięciur 2006-04-21, 4:06 pm

Rudy zaczął kombinować już wtedy kiedy była możliwość transmitowania spotkań Zagłębia w TV. A tak mamy wała-ani meczów ani nic. Rudy za wszystko chciałby kasę-tylko zapomina, że tu jest POLSKA.
Odejdź!
Stasiek Cięciur

Postprzez problematyk-ziom 2006-04-21, 4:14 pm

Stasiek Cięciur napisał(a):Rudy zaczął kombinować już wtedy kiedy była możliwość transmitowania spotkań Zagłębia w TV. A tak mamy wała-ani meczów ani nic. Rudy za wszystko chciałby kasę-tylko zapomina, że tu jest POLSKA.
Odejdź!

Rudy czy Motto się nie zgodził?
problematyk-ziom

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna