Nie siedziałem , tylko stałem i nie w młynku , tylko od Błoń. Niektórzy się tylko zdziwili , jak cracoviak padł w polu karnym , a ja w głos "dupa , a nie faul !" :D
ale to ich zachowanie w autobusie :? jak dzieci , korwa , jak dzieci
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Sebastian napisał(a):i już niestety Stanko odchodzi z Legii ... ale w sumie chyba dobrze się stało... bo skoro nie chciał przedłużyć kontraktu to za pół roku Legia by go musiała oddać za darmo
Lars napisał(a):Sebastian napisał(a):i już niestety Stanko odchodzi z Legii ... ale w sumie chyba dobrze się stało... bo skoro nie chciał przedłużyć kontraktu to za pół roku Legia by go musiała oddać za darmo
a gdzy w czerwcu okazalo by sie ze ITI nieweszlo i nie ma kasy, to mozna by go wtedy sprzedac w akcie rozapczy za te marne 300tys, a moze znalazl by sie lepszy i potezniejszy kupiec.
Sebastian napisał(a):Lars napisał(a):Sebastian napisał(a):i już niestety Stanko odchodzi z Legii ... ale w sumie chyba dobrze się stało... bo skoro nie chciał przedłużyć kontraktu to za pół roku Legia by go musiała oddać za darmo
a gdzy w czerwcu okazalo by sie ze ITI nieweszlo i nie ma kasy, to mozna by go wtedy sprzedac w akcie rozapczy za te marne 300tys, a moze znalazl by sie lepszy i potezniejszy kupiec.
ALE WŁAŚNIE CHODZI O TO ŻE W CZERWCU BIEŻĄCEGO ROKU KOŃCZY SIĘ STANKOVI KONTRAKT Z LEGIĄ I KAŻDY KLUB MÓGŁBY GO WZIĄŚĆ ZA DARMO...I LEGIA NIE MIAŁA BY Z TEGO ŻADNYCH PIENIĘDZY...FAKT JEST FAKTEM, ŻE MOGLI MU ZAOFEROWAĆ TAKI KONTRAKT , KTÓRY BY MU SIĘ SPODOBAŁ
PS. JA SŁYSZAŁEM ŻE SPRZEDALI GO ZA 200 TYŚ A NIE ZA 300
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack