Zagłębie Sosnowiec - Lechia Gdańsk 20 sierpnia, 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez rrrr 2005-08-22, 12:19 pm

Na temat Lachy prawie wszystko zostało napisane. Kontuzja nie ma tu nic dorzeczy skoro sam chcial grac na koniec poprzedniego sezonu. Mogę tylko dodac, że nie słuzy mu nadmiar komplementów od trenera i kibiców (mam w tym swój udział, niestety). Szkoda bo wydawał sie gościem, który nie potrzebuje jakichś dodatkowych bodźców typu: koniec kontraktu, udowadnianie coś komuś, wejście do składu a po prostu gra w każdy meczu tak jak potrafi najlepiej i daje z siebie maksa niezależnie od okoliczności.
Na temat Chylaszka-jest następca Siwego, też zresztą siwy. Tylko boję sie pomyśleć czy on tez nie obrośnie w pióra jak zagra kilka meczy w pierwszym składzie.
Na temat awansu-w zeszłym roku początek był jaki był a szanse były do końca, teraz jest dwie klasy lepiej więc śmieszne są opinie co poniektórych. O tym ze w tym sezonie będzie trudniej i wiecej chetnych do awansu (i mniej miejsc) pisałem jakiś rok temu. Ale ma to jeden plus - bedzie duzy posiew punktów pomiędzy czołówką w bezpośrednich spotkaniach (vide:Widzew ost. 2 mecze).I to jest szansa dla Zagłębia, jeśli nie bedzie tracic punktów z cieniasami.
rrrr

Postprzez tomi2509 2005-08-22, 4:46 pm

emdżej napisał(a):
tomi2509 napisał(a):z calym szacunkiem dla pilkarzy i trenera ale wydaje mi sie ze pan K. Tochel niestety nie jest w stanie juz nic wiecej osiagnac!!

Powiedziałbym co o tym myślę, ale wtedy wpis i tak by został usunięty, a ja bym żółtą dostał. Więc się tylko domyśl jakie jest moje zdanie

nie sama wiara czlowiek zyje . napisalem obiektywnie co o tym sadze a TY mozesz miec inne zdanie! chodzi o to ze Tochel nie ma pomyslu na sposob gry naszej druzyny. 3 m-ce przerwy a my dalej to samo gramy!!!
juz teraz widac braki kondycyjne a to dopiero 4 mecz!!!!
a tak nawiasem to juz chyba tylko nam kibicom zalezy na tym awansie przynajmniej ja tak to odbieram . w tym sezonie mial byc awans i zamiast sie wzmocnic to my sie jeszcze oslabiamy !!!!
to takie moje skromne zdanie a twoje malo mnie interesuje
ps. zobaczymy za rok i obym sie mylil!!!!
tomi2509

Postprzez emdżej 2005-08-22, 5:09 pm

tomi2509 napisał(a):to takie moje skromne zdanie a twoje malo mnie interesuje

Forum służy do wymiany zdań. Więc jak cię nie obchodzi inne niż twoje to po co tu w ogóle wchodzisz?
emdżej

Postprzez MrCricket 2005-08-22, 5:37 pm

Temat do zamknięcia, bo już się zaczynają "wrzutki". :lol:
MrCricket

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników