pIwooo napisał(a):CHyba Zgredos na tym meczu nie byłeś skoro tak sądzisz......w środku pierwszej polowy Bębeb miał dwie sytuacje wybronione raz nie wiem kto strzelał a potem obronił dobitke Podstawka....pod koniec meczu wybil pilke na rog która szła pod poprzeczke wiec miał okazje wykazać sie wiec słuszna jest dla niego nota 4.
W 100% popieram. Czemu pamiętacie tylko puszczona bramke?? Ok puscil ja ale to nie byla szmatlawa brama. Strzal byl mocny, precyzyjny. Mial prawo to puscic! Poza tym 2 razy mu pilka odskoczyla ale poza tymi 3 wpadkami mial mnostwo bardzo dobrych interwencji! W I polowie kilkakrotnie wybronil mocne strzaly. Najbardziej niebezpieczny byl chyba strzal z prawej strony na krotki slupek. Mimo to swietnie go wybronil. Pod koniec fantastycznie przedluzal spotkanie "goniac" pilke przed jej zlapaniem przez co zarobil kilka cennych sekund. No i parada w koncowce tego niewysokiego bramkarza ktory wyciagnal sie jak struna i uratowal nas przed strata bramki... (o tej sytuacji mozna przeczytac w dzisiejszym dodatku do wyborczej).
Tak więc nie widze podstaw aby Marcin dostal nizsza ocene! W tym meczu byl w dobrej formie. A w I polowie wedlug mnie mecz toczyl sie miedzy TSP a Bębnem! Skapitulował dopiero w doliczonym czasie gry po ewidentnym bledzie obrony (chyba Teresa zawalil).