ZAGŁĘBIE Sosnowiec - RADOMIAK Radom, środa 11.05.2005

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez luckystrike 2005-05-12, 8:51 pm

A moim zdaniem Radomiak to była bardzo słaba ekipa. Gdyby nasi zagrali ambitnie do samego końca to nawet przy naszej lichej grze odnieślibyśmy zasłużone zwycięstwo. Ale oglądając ten mecz miałem wrazęnie że za bardzo nie chciewli wygrać. Trochę szkoda ale mam nadzieję że jesli odpuśili awans w tym sezonie to chociaż pojadą z Ruchem a reszta nie ma już chyba znaczenia. Troche szkoda bo to był jedyny meczyk który w rundzie wiosennej obejrzałem na Ludowym :( Pozdro dla wszystkich. Do zobaczenia na Ruchu.
luckystrike
Żółta kartka

Postprzez dziejus 2005-05-12, 9:03 pm

Tfu,tfu. Tak samo mowilem na Ruchu na jesieni. A co bylo potem? 5x
dziejus

Postprzez krzysztof 2005-05-12, 9:07 pm

A mnie osobiście, przeszły już apetyty na pierwszą ligę. Fakt, jak jest szansa to trzeba ją łapać w garść, ale nie wyszło i mówi się trudno. Mecze w drugiej lidze też są ciekawe, byle były rozgrywane fair play bez wypaczania wyników przez sędziów ani zawodników.
Głupio to pisać ale myślę, że pobędziemy w tej drugiej lidze jeszcze przez jakiś czas. Pierwsza liga też będzie, ale teraz jeszcze na to nie pora.
krzysztof

Postprzez SCORPARO 2005-05-13, 6:39 am

Mnie tesh nie jest przyjemnie pisać takie słowa - ale sądzę ze na I ligę ( oprócz stadionu) nie mamy jeszcze "paczki", choć nie twierdze że bylibyśmy chłopcami do bicia to uważam że brak nam paru (2-3) zawodników którzy mogliby zapier***** przez 90 min ( choćby tak jak Ujo lub Morawski - noe wspomnę o Lachowskim ). Niemniej jednak może to i dobrze że na koniec tego sezonu będzie nam dane pozbierać doświadczenia na następny sezon i ostry start w walce o I Ligę w następnym.

Nie neguje wyboru Pana Tochela i reszty zarządu Zagłębia (w końcu nie zajmują się piłką od wczoraj) - ale jeżeli Panowie działacze nie zaczna się rozgladać za jkimś wzmocnieniem "napadu" to w następnym sezonie raczej będziemy oglądać takie samo Zagłębie na jakie mieliśmy okazje patrzeć już nie raz.

Nie zmienia to faktu że Życze chłopakom jak najlepiej, a "Lacha" niech wraca do zdrowia jak najszybciej ( bardzo widać brak tego zawodnika w Zagłębiu).

Do Boju Zagłębie!!!

ZAGŁĘBIE 4EVER
SCORPARO

Postprzez pako 2005-05-13, 12:25 pm

Nie zawsze się wygrywa ... Każdy doskonale wie ile umiejętności wymaga atak pozycyjny. Gramy dalej Panowie a ja skromny kibic życzę sobie i innym 3 oczek przywiezionych z Cichej.
pako

Postprzez Kamil^ 2005-05-13, 1:59 pm

Moim zdaniem temat do zamknięcia.
Kamil^

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna