10.10 Zagłębie Sosnowiec -Ruch Chorzów godz.13.00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez DaMi 2004-10-10, 9:45 pm

krzysztof napisał(a):P.S. Wie ktos moze co sie stalo Ujowi ? Sytuacja mnie troche zmrozila. Nie wiem, czy ten wieżowiec mu coś zrobił czy tak sam z siebie ?

Obiło mi się o uszy że zaksztusił się językiem czy coś takiego dokładnie nie wiem - słyszałem to od kogoś kto był na murawie
DaMi

Postprzez Karo 2004-10-10, 9:57 pm

Ja mam male pytanko dotyczace filmikow z meczu... w trzeciej lidze umieszczano je na stronie, teraz jest to juz niemozliwe, wiem... ale czy ktos dalej nagrywa mecze zaglebia?? chcialbym po prostu jeszcze raz zobaczyc zdobyta dzis przez Zaglebie bramke, w moim odczucu jedna z piekniejszych, ktore padly na Ludowym...
Karo

Postprzez Warson 2004-10-10, 10:25 pm

A Czemu juz jest to niemozliwe ze nie ma AVI na stronie Zaglebia??
Warson

Postprzez lukes 2004-10-10, 10:43 pm

DaMi napisał(a):
krzysztof napisał(a):P.S. Wie ktos moze co sie stalo Ujowi ? Sytuacja mnie troche zmrozila. Nie wiem, czy ten wieżowiec mu coś zrobił czy tak sam z siebie ?

Obiło mi się o uszy że zaksztusił się językiem czy coś takiego dokładnie nie wiem - słyszałem to od kogoś kto był na murawie

gazeta.pl

Połknął język

W 64. minucie doszło do starcia Mariusza Ujka i Dariusza Mrózka, które mogło się skończyć tragicznie dla napastnika Zagłębia.

Piłkarz przez kilkadziesiąt sekund leżał bez ducha na murawie, koledzy z drużyny na przemian łapali się za głowy i wymachiwali rękami. Na boisko wjechała karetka pogotowia. Po interwencji lekarza Ujek wrócił do gry, został jednak zmieniony już po kilku minutach. Jak się okazało po meczu, piłkarz połknął język. - To było w ferworze walki. Dostałem barkiem w twarz i mnie trochę zamroczyło. Nie straciłem przytomności, widziałem wokół siebie kolegów, sztab medyczny. Czy się bałem? Nie. Chyba bardziej bał się mój brat, który był na trybunach. Nawet nie chciałem schodzić z boiska. Nasze zwycięstwo powinno być jednak wyższe. To miał być hokejowy wynik - mówił Ujek, który zaraz po spotkaniu pojechał do szpitala na badanie EKG.
lukes
no spin

Postprzez lukes 2004-10-10, 10:49 pm

Ruch utopił sie w Brynicy!!! :D 8)

http://miasta.gazeta.pl/katowice/1,3502 ... as=1&ias=3

Sebastian Nowak: - Przy bramce gospodarze nas zupełnie rozklepali. Zagłębie miało przewagę, która po czerwonej kartce dla Sławka Jarczyka była jeszcze bardziej widoczna. Myślę, że przy odrobinie szczęścia mogliśmy pokusić się o remis. Zagłębie ma bardzo szybkich, agresywnie grających napastników, których ciężko upilnować. Nie będę specjalnie wspominał dwóch sytuacji, w których wygrałem pojedynki z sosnowieckimi piłkarzami, ponieważ nie dały nam choćby punktu.

Dawid Skrzypek do trenera po meczu: - Trenerze, ten bramkarz jest taki wielki. Nie dało się strzelić. :P :P

Krzysztof Tochel: - Ja dziś mówię, Sebastian Nowak, bramkarz Ruchu Chorzów, do kadry!

Zdaniem trenerów

Krzysztof Tochel (Zagłębie Sosnowiec): - Widzieliśmy dobrą piłkę, na dobrym drugoligowym poziomie. Mieliśmy przewagę i właściwie był to pojedynek moich podopiecznym z bramkarzem Ruchu.

Jerzy Wyrobek (trener Ruchu Chorzów): - Po czerwonej kartce Zagłębie całkowicie przejęło inicjatywę. My mieliśmy jedną sytuację do strzelenia bramki, ale nie dopisało nam szczęście i piłka trafiła w słupek. Widać było brak w obronie kontuzjowanych Dawida Bartosa i Leszka Pokładowskiego. Po dzisiejszym spotkaniu z powodu kartek ze składu wypadło mi pięciu zawodników.chyba maja w Chorzowie problem
lukes
no spin

Postprzez Wally 2004-10-10, 11:44 pm

Właśnie została wrzucona relacja z meczu. Wg mnie jest piękna, bo dodałem do niej kartoniadę z początku spotkania. Jest pięknie wkomponowana w klimat relacji 8)

Zrobiłem także pomeczową konferencję i jako źródło napisałem naszą stronkę, bo skopiowałem to co było na niej. Krzysiu i Lukasm, chyba wszsytko zrobiłem zgodnie z prawem? Żeby potem nie było odwołań, jak ktoś kiedyś robił relację live z naszej stronki, bo ja nie miałem jak mu pisać smsów. Było to podczas wyjazdu do Gliwic.
Wally

Postprzez Soyer 2004-10-11, 8:47 am

Wally ale nie musisz ani siebie ani tej strony lasnowac na tym forum
Soyer
Moderator

Postprzez Royal_yf 2004-10-11, 9:08 am

Wally zamknij sie juz i nie pisz co zes napisal bo taki z ciebie dziennikarz tych sporotwych faktow czy co to jest jak zemnie ksiadz z lapanki wzieli cie do tego serwisu ( ja takze dostalem propozycje pisania ) ale napisalem ze mam to w dupie wiec juz nie mysl ze taki bardzo dobry jestes napisales ok ale za bardzo sie lansujesz i pare ludzi juz to wkurwia
Royal_yf

Postprzez Wally 2004-10-11, 11:47 am

Ok Soyer :wink:

Royal umiesz pisać normalnie, czy tylko w taki sposób :?

Jestem internetowym napinaczem i wielkim pozerem :) W sprawie lanosowania tej strony na forum, to jest to jakby nie było potrzebne. Chodzi o to, żeby jak najwięcej osób tą stronę czytało, całą 2 ligę. A nasze forum odwiedza dużo osób, więc zachęcam do czytania tej stronki. Jeśli ktoś nie chce, to nie zmuszam, ale wiecie o co mi chodzi. Nie jestem dziennikarzem, ale jak już przy jakiejś pracy zarywam nocki, to chce, zeby to było zauważone.
Wally

Postprzez Soyer 2004-10-11, 12:20 pm

To poproś twórców tej strony aby wykupili np baner reklamowy na onecie i wtedy będzie zauważona
Soyer
Moderator

Postprzez Gość 2004-10-11, 1:09 pm

Proponuję zamknąć temat bo coraz mniej wspólnego ma z meczem z Ruchem i przenieść się do tematu o naszym kolejnym rywalu.
Gość

Postprzez WOJTEK 2004-10-11, 1:44 pm

AMEN.
WALLY ,NIE REKLAMUJ OBCEJ STRONY. REKLAMA KOSZTUJE.
WOJTEK
Adventure Group

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników