Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Jak tak będziemy podchodzić do Uja to na pewno Zagłębie nie będzie miało z niego pożytku. Dajcie już chłopu spokój zostaje i dajmy mu szansę bo na nią zapracował w poprzednich sezonach. A co będzie za rok to zobaczymy.darco napisał(a):Panie Ujek, Zagłębie za rok nie zarobi i co z tego ? Teraz to pan musi się starać, bo od tego zależy czy za rok bedą chętni i za jakie pieniądze.
Jezeli jest pan profesionalistą to dość gadania i do roboty :!:
A za rok wolna droga !
Brawo dla działaczy, to dla nas, kibiców sygnał, że bedziemy walczyć o 1 ligę :D
Jesteś pewny Lachowskiego ?! Bo ja nie . Jak za rok nie awansujemy(tfuuuuuu!!) to będzie pierwszy , który odejdzie. Wspomnicie moje słowa !!radekk napisał(a):olo masz racje, ale jak go tu zatrzymaja to tylko straca kase bo za rok i tak odejdzie na wolnym transferze. a on juz mysli o I lidze ale nie z Zagłebiem tylko Belchatowem. wiec dziekuje mu za to co zrobil dla Zagłębia. i sadze ze w polsce sa pilkarze przywiazani do swoich klubow, Lachowski ja go uwazam za dobrego pilkarza Zagłębia ale i on tez cos gra dla Zagłębia nie tylko dla kasy
Jak tak będziemy podchodzić do Uja to na pewno Zagłębie nie będzie miało z niego pożytku.mały napisał(a):
Chłopie poczytaj wcześniejsze posty bo piszesz nie na temat. Mariusz zostaje w Zagłębiu.bbartek napisał(a):Uważam, że Ujo może odejść.
Jeżeli go zatrzymamy siłą to bedzie rozgoryczony i nie bedzie się tak angażował w grę jak dotychczas.
Czy na-pewno Ujo spełnił wszystkie pokładane w nim nadzieję ?
Czy strzelił tyle bramek na ile liczyliśmy ? Ok , dogrywał piłki, walczył i .. dostawał kartki, czasami niepotrzebnie.
Nie ma piłkarzy niezastąpionych a odwoływanie się do profesjonalizmu polskich piłkarzy to zostawiam bez komentarza.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników