ME 2004 Portugal

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez bankier 2004-06-17, 9:39 pm

HRVATSKA!!!

"...sięgaj gdzie wzrok nie sięga - łam czego rozum nie złamie..."

ps. tylko zapomniałem z czego ten cytat!!!

:mrgreen:
Ostatnio edytowano 2004-06-17, 9:50 pm przez bankier, łącznie edytowano 1 raz
bankier

Postprzez musztra 2004-06-17, 9:47 pm

musztra napisał(a):ja stawiam na Czechów z Nedvedem na czele Finał - Czechy-Anglia
najlepsi podczas tego turnieju:
-Deco
-Nedved
-Nistelrooy
-Podolski,
-C.Ronaldo
-Henry
-Larson
-Prso
-Barthez (jeśli nie będzie sie wygłupiał)
-Rooney
-I ten Łotysz Verpakovski bodajże
:o

no i w sumie miałem jak narazie racje :
-Deco-całkien nieźle gra
-Nedved-troche szarpał gre Czechów z Łotyszami ale w sumie zagrał nieźle
-Nistelrooy-kapiatalna bramka przeciwko Niemcom
-Podolski,-narazie nie zagrał , jak zagra to pokaże na co go stac
-C.Ronaldo-najlepszy spośród Portugalczyków (bramka i asysta)
-Henry-gra dość słabo :x
-Larson-gra bardzo dobrze i strzela jak mało kto (2 bramy)
-Prso-bramka strzelona Francuzom
-Barthez (jeśli nie będzie sie wygłupiał)-karny majstersztyk
-Rooney-dziś pokazałą całą swoją klase
-I ten Łotysz Verpakovski bodajże-1-sza bramka w Histortii Łotyszy najlepszy spośród drużyny
musztra

Postprzez Puzon 2004-06-17, 9:49 pm

Mam nadzieje że fart francuzów po tym meczu sie już wyczerpał.Przecież oni po 2 meczach nie powinni mieć punktu. Najpierw przez pierdolonego playboya Beckhama (kibicuje od zawsze Anglikom ale tego sku... nie dzierże) 3 punkty z Anglią , a teraz taki fart w ostatniej minucie.
Puzon
Adventure Group

Postprzez Franz 2004-06-17, 10:00 pm

bankier napisał(a):HRVATSKA!!!

"...sięgaj gdzie wzrok nie sięga - łam czego rozum nie złamie..."

ps. tylko zapomniałem z czego ten cytat!!!

:mrgreen:

Nie rozumiem co ma jedno do drugiego ale jest to cytat z "Ody do młodości" Adama Mickiewicza 8) .

Ale żem teraz błysnął wiedzą, nieprawdaż chłopaki :?: :lol: :lol: :lol:
Franz
Pudzian

Lokalizacja: Sosnowiec- Pogoń Posty: Licznik nieczynny do odwołania

Postprzez bankier 2004-06-17, 10:25 pm

o to musiałbyś juz Wojtka zapytać :mrgreen: i dzieki za przypomnienie - jak widać człowiek ma dość duże ubytki podstwowych wiadomości z polskiego...

ps. a już jutro wielki mecz drużyny Trzech Koron! Mam nadzieję, ze pokażą dumnym włochom drogę do domu...

8)
bankier

Postprzez ARAS1906 2004-06-18, 8:24 am

Pozwolę sobie na małe podsumowanie.... Portugalia - słabiutka bez szybkości i pomysłu, najlepszy Ronaldo siedzi na ławie. Hiszpania - żadna rewelacja, ale u Hiszpanów w turniejach to normalne. Awansują razem z Grecją, gospodarze będą mieć blisko do domów :twisted:
Francja - sam nie kumam czy to szczęście czy..... 2min. z Anglią i jakiś fux z Chorwacją - rękę bramkarza Rosji widział sędzia - nie widział cały świat, a rękę Francuza dokładnie na odwrót!!!! - no cóż może gdyby Ovczinnikov (czy jakoś tak :wink: ) był bramkarzem Francji a Trezeguet napastnikiem Rosji :roll: Anglia - hmm.... dumni synowie Albionu zagrali dobry mecz z "nierozszyfrowaną" Francją (czyt. wyżej) i... przegrali. Potem słaby z jeszcze słabszą Szwajcarią i wygrali :roll: A'propo czy ktoś oprócz mnie zauważył że wczoraj nazwisko Beckham padło dopiero w 31min. :shock: przy rzucie wolnym dla Angoli????????!!!!!!!! (czytanie składów się nie liczy :twisted: ) Gdzie on bidula był te 31min. :roll: Wtajemniczeni twierdzą, że liczył flagi z propozycjami zdrady od Szwajcarskich kibiców dla Victorii :lol: Jesli tak to ja już takiej flagi nie wywieszę - towar zużyty- i niech każdy interpretuje jak chce czy chodzi o flagę czy....... :wink: Dobrze, że jest Rooney.... szkoda, że sam :wink: Wiem, że narażę się wielu osobom na forum (niektóre nawet lubię :twisted: ) ale mam wrażenie, że tym razem Chorwaci wyślą Anglię na wakacje, a Sven niech będzie Gora(ł)n Erricson (czy jakoś tak :wink: ) Dobra reszta zagrała po 1 meczu więc później przyjdzie na nich pora :twisted: a dziś poznamy prawdziwą siłę Trzech Koron i Italii.....ale mecz!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
ITALIA-ITALIA-ITALIJA - ale prywata :wink: 8)
ARAS1906
Środula

Postprzez kwachu 2004-06-18, 8:36 am

Można mówić o Francuzach co sie chce, ale przy takim układzie i tak awansują do ćwierćfinałów - Szwajcarja najsłabsza w grupie i raczej nie będą mieli problemów z jej pokonaniem, tak jak Anglicy nie powinni przegrać z Chrowatami. Końcowy układ tej grupy: Francja-Anglia-Chorwacja-Szwajcaria czyli w sumie bez niespodzianek. Za to jestem bardzo ciekaw meczu Szwecja Włochy. Żeby tylko nie było że z dużej chmury mały deszcz...
I jeszcze jedno - wg. mnie strasznie słabi są ci polscy komentatorzy w Portugalii. Szpaku jeszcze jako taki, choć czasem walnie jakąś śmieszną gafę, ale reszta to po prostu dno...
kwachu

Postprzez WOJTEK 2004-06-18, 8:40 am

SZWECJA RACZEJ NIE WYGRA Z WŁOCHAMI.CO BY NIE MÓWIĆ O WŁOCHACH TO NIE PAMIĘTAM BY KIEDYKOLWIEK GRALI Z POLOTEM.A ZAWSZE DUŻO ZNACZĄ W KAŻDYM TURNIEJU.DZIŚ SIĘ OKAŻE ILE WAŻYŁA WYGRANA SZWEDÓW Z BUŁGARIĄ.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez slawojka 2004-06-18, 9:38 am

Z każdym dniem coraz bardziej jestem rozczarowany poziomem tych mistrzostw. Albo zawodzą piłkarze, albo sędziowie. Wczorajsza decyzja sędziego o "puszczeniu" ręki Francuza wypaczyła wynik meczu...choć mieli Chorwaci "setkę" w ostatniej akcji meczu. Francuzom to dupska nie uratowało bo i tak pchną Szwajcarów i spokojnie wyjdą z grupy.
Teraz robię sobie nadzieję, że może trzecia kolejka- decydująca o o wyjściu z grup przyniesie prawdziwe emocje.
Pożyjemy , zobaczymy...
slawojka

FORZA ITALIA

Postprzez Gilardino 2004-06-18, 9:46 am

Ciesze się ze Angole wygrali (choć nie znoszę pedałka Becksa).

Francja to już przesada z tymi fuksami dla nich !!! Chociaż gdyby w ostatniej akcji Mornar tylko trafił w klatkę to wreszcie CI WYPALENI FRANCUZI ponieśliby porachę. Trezeguet w dwóch ostatnich meczach dno totalne, może z trzy razy łącznie wymienili jego nazwisko i strzela bramkę po ewident ręce. Szczęscie to czy ...? Heniek chociaż też gra słabo to biega i widać że chce cokolwiek zrobić.
Ale to wszyscy widzieli

Natomiast dziś La Squadra Azzura !!!!!!!!!
Jestem ich zdecydowanym fanem i mam nadzieję, że poprawią się po tym zdecydowanie fatalnym występie z Danią. Szkoda, że Franciszek Totti nie zagra (3 mecze kary za oplucie Poulsena) ale sam sobie jestg winien. IDIOTYCZNE I CHAMSKIE zachowanie.
Włosi mają wielu dobrych piłkarzy, więc myślę że Trap coś dziś wymyśli.
Nie wiem czemu nie gra Gattuso i Pirlo (obaj świetny sezon z Milanem)
Jest jeszcze przecież Fiore

Bedzie cieżko bo Szwedzi mają świetną drużynę.

Mecz moze być troszkę szachownicą bo obie jedenastki są szalenie dobre taktycznie.

POZDRO NA DZIS DLA WSZYSTKICH TIFOSI !!!
Gilardino

Postprzez fabian 2004-06-18, 10:08 am

Ten fuks Francuzów rzeczywiście zaskakujący, szczególnie, że jak powiedział idol mas Dario Szpak "Zidane miał w młodości problemy z głową " :D :D :D Ta druga bramka dla Francuzów to jakaś paranoja ....
fabian

Postprzez SOSNOWIEC* 2004-06-18, 10:52 am

wiem ze przez wiekszosc zostane zlinczowany ale moja opinia jest taka. Po tym co graja anglicy mam nadziejej ze przegraja z chorwatami i pojada do domu !!
SOSNOWIEC*

Postprzez WOJTEK 2004-06-18, 11:09 am

SOSNOWIEC* napisał(a):wiem ze przez wiekszosc zostane zlinczowany ale moja opinia jest taka. Po tym co graja anglicy mam nadziejej ze przegraja z chorwatami i pojada do domu !!
NIKT TU NIE BĘDZIE NIKOGO LINCZOWAŁ.KAZDY MOZE MIEĆ SWOJE ZDANIE.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Gość 2004-06-18, 11:09 am

SOSNOWIEC* napisał(a):wiem ze przez wiekszosc zostane zlinczowany ale moja opinia jest taka. Po tym co graja anglicy mam nadziejej ze przegraja z chorwatami i pojada do domu !!

Nie jesteś jedyny w swoich osądach :) Też chciałbym widzieć w ćwierćfinałach Chorwatów.

Co do Francuzów to wydaje mi się iż coś za dużo tego szczęścia. Anglia w ostatnich minutach, teraz wyrównująca bramka po zagraniu ręką i ta ostatnia minuta. Jak Chorwaci mogli tego nie strzelić??
Gość

Postprzez zgredos 2004-06-18, 11:18 am

Potwierdziło się, że nazwiska nie grają Francuzi szczęśliwie wygrali z Anglią a wczoraj dzięki sędziemu zremisowali z Chorwacją.
Wygląda na to, że na mistrzostwach najsłabsi są sędziowie. FIFA musi coś z tym zrobić może na wzór hokeja konsultacja z sędzią technicznym przy magnetowidzie. Mecze będą troche dłuższe ale wynik sprawiedliwy
zgredos

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna