comitam napisał(a):przecież można wypożyczyć sprzęt na jeden dzień chyba to nie są wielkie koszta, lub wynająć firmę
Pewnie, że można. Można też wynająć darmowe autokary na wyjazdy, wpuszczać na mecze przy Kresowej kibiców za darmo, albo nosić ich na Ludowy z "Patelni" w lektykach. Przestańcie już wiecznie marudzić Panowie
Jutro 3 punkty jada do Sosnowca czuje to w kosciach, z Kotwica w kolejnym bedzie ciezko ale nie przegramy, gospodarze zagraja pewnie bardzo otwarty futbol i moze sie skonczyc ich blamazem, z Puszczą bedzie ciezko choc na wyjeździe to o wiele slabszy zespol niz u siebie. Panie trenerze jutro gramy na 2 napastnikow i bez Zaradnego w skladzie i bedzie dobrze.
Trzeba w niedzielę odskoczyć bo między 7 a 1 miejscem jest punkt i przy jakiejkolwiek stracie będzie być może niepotrzebna nerwówka. Dlatego ze Zniczem bez kalkulacji. tylko (pewne) zwycięstwo.
Ostatnio edytowano 2015-05-24, 8:43 am przez August, łącznie edytowano 1 raz
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
Kużwa ta niby transmisja, spe...ła mi humor na reszte dnia. Można zawału dostać- żadnych postępów tech. od poprzedniej, jest gorzej bo jej nie ma
"'jesteśmy zawsze tam gdzie oni będą grac a eja oooooo Zagłębie gol """ od 22min niesie się po Pruszkowskiej trybunie Zagłębie w solidnej grupie przy wsparciu Legionistów
Szlag mnie chyba trafi przez Gąsińskiego:((( Siara to samo...czy oni czasem nie polecą po awansie do 1 ligi? bo to mi powoli wygląda na regularny sabotaż......:((
Żeby oni polecieli w 1 lidze , to najpierw trzeba do niej awansować a to już 5 remis z rzędu a tutaj trzeba wygrywać . Kotwica i Puszcza grają o życie więc jesteśmy w czarnej dupie.
w 2 lidze 2-3 tys kibiców na meczu to przyzwoity wynik i chyba tylko o to chodzi włodarzom i zawodnikom klubu,mamienie o 1 lidze i stadionie to tylko zwykła propaganda. gdyby awansowali do 1 ligi to kilku tych grajków musiałoby zwijać żagle i szukać innego zajęcia,a tak będą sobie spokojnie grali i kibiców karmili następnym awansem w nowym sezonie bo przecież będzie 110 rocznica klubu i trzeba będzie wywalczyć awans.
To jest niesamowite,że remisując 5 mecz z rzędu jesteśmy dalej liderem.To jest niemożliwe po prostu... Mnie osobiście bardzo martwi nasza skuteczność,która spadła już na zero.To oznacza,że jest gdzieś problem... Dziś jeszcze mecz Rozwój - Raków więc istnieje prawdopodobieństwo że będzie nowy lider. Jak dla mnie idziemy z "lidera na frajera"