Puchar Polski 2014/15

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Puchar Polski 2014/15

Postprzez RUDI 2014-07-19, 7:48 pm

novack napisał(a):Panie Marcinie Jaroszewski, czy uniesie pan odpowiedzialność, mimo, że publicznie powiedział Pan, że Smyła jest pańskim bliźniakiem mentalnym?

Na to pytanie Pan Marcin pewno odpowie na cyklicznym spotkaniu z kibicami .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez novack 2014-07-19, 8:06 pm

Dla trenera Smyły mającego w składze młodzieżowych reprezentantów polski, Sokół z Kleczewa (sorry ale do dziś nie wiedziałem gdzie ta miejscowość leży, a teraz wiem, bo przez swoją głupotę zamierzałem wybrać się na "mecz") to nie jest przypadkowa drużyna. Uprzejmie przepraszam, ale mimo, że nie zamierzałem zadać tego pytania, jednak je zadam. Panie Smyła jaki był powód zwolnienia Pana z osiedlowego klubu sportowego Rozwój Katowice?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez bbartek 2014-07-19, 8:17 pm

Panowie, to nasze rozżalenie i gorycz i tak nic nie zmieni...
-Właściciel( Prezydent i Jego V-ce) :już myślą jak sie ustawić po przegranych wyborach samorzadowych,
-Rada Nadzorcza:fikcja..
-Prezes:zastanawia sie jak przetrwać i pozostać na stanowisku po wyborach samorzadowych( czy ktoś zna przykład aby dziennikarz sportowy został prezesem klubu z aspiracjami awansu do ekstraklasy ?) ,
-Trener: jakie sukcesy sportowe ? Marzy aby zostać trenerem Polonii Bytom..Panie Prezesie: marzenia sa po to aby je spełniać.. niech Pan pomoże Trenerowi Smyle spełnić Jego marzenie..
Granie w jednej drużynie seniorów to trochę za mało jak na Zagłebie...,
-Współpraca Z Legią: jakie długofalowe korzyści i jakie bieżące koszty?

Panie prezesie, jak ze swojej strony kupie karnet a co Pan zrobi ,żeby Zagłebie było znowu Wielkim Klubem bo niestety dotychczasowe działania nic nie wskazują aby Pan miał jakiekolwiek sukcesy..i to jest przykre.
bbartek

Postprzez Diouf39 2014-07-19, 8:31 pm

Panie Smyła, w Sosnowcu przeszkadza publiczność, w Kleczewie pressing i pogoda, a weż pan już wydupiaj do Bytomia w najlepszym wypadku.
Diouf39

Postprzez roxy 2014-07-19, 8:33 pm

skoro Arak I Kozak tyle dobrego wnieśli do gry, to czemu tak późno weszli na boisko? Trzeba też było zdjąć wcześniej ukaranych za żółte kartki.Panie prezesie już lecę z kasą w zębach po karnet i ten za 600 zł, żeby wspierać tą żenadę. Jeszcze to głupie gadanie, że Kleczew to super drużyna. Jak na nas to wynika, że tak. A skoro Smyła tak marzy o prowadzeniu Polonii to po co tu siedzi i dupę zawraca. Mam duże obawy, czy ten gość jest w stanie coś z Zagłębiem osiągnąć.
roxy

Postprzez novack 2014-07-19, 8:52 pm

Kiedyś wygrywaliśmu z Ruchem Chorzów, później z Ruchem Radzionków, a na koniec z Ruchem Zdzieszowice, ale k***a porażki z "nieprzypadkowym" Sokołem ze Kleczewa nie zdzierżę! Panie Smyła, od roku buduje Pan drużynę Zagłębia i po roku pracy opowiada Pan, że to jeden wielki Plac budowy? Co Pan prze ten rok zrobił, za pieniądze sosnowieckiego podatnika? Czy zajmował się pan wyłącznie wypożyczaniem do Poloni Bytom piłkarzy którym Zagłębie wypłacać będzie pensje za grę w pańskim macierzystym klubie?
Jest taki skarb na dnie duszy polskiej zakopany, jak wierność sprawie z pozoru przegranej...
novack

Postprzez Tomcjo 2014-07-19, 9:31 pm

Smyła twierdzi ze Sokół Kleczew nie jest przypadkowa druzyna . TO PRAWDA . TO SMYŁA JEST PRZYPADKOWYM TRENEREM . Trzy pierwsze mecze w lidze bez zwyciestwa i nawet ten niewydarzony prezes z tv bedzie musial go zwolnic . Razem z Kursa i tym nowym kochasiem z Bytomia .
Tomcjo

Postprzez szajba555 2014-07-19, 10:15 pm

Tomcjo napisał(a):Smyła twierdzi ze Sokół Kleczew nie jest przypadkowa druzyna . TO PRAWDA . TO SMYŁA JEST PRZYPADKOWYM TRENEREM . Trzy pierwsze mecze w lidze bez zwyciestwa i nawet ten niewydarzony prezes z tv bedzie musial go zwolnic . Razem z Kursa i tym nowym kochasiem z Bytomia .

Po części popieram twoje zdanie ten nasz prezesik wzięty z regionalnej trójki to Smyłę za ten stracony po frajersku awans i przygotowanie do sezonu czyt.sparingi z przewagą porażek i Kursą dawno powinni zostać delikatnie powiedziawszy spławieni :twisted: taak a awans też przez co niektórych obiecany i ja widzę że będzie z tego niezła spie####izna z przed trzech sezonów ;-( chcę porównać trochę nietypowo Zagłębie a właściwie ich dzisiejszą grę
jeśli wiesz Zagłębie gra w strojach firmy Patrick które dla mnie wyglądają jak te z targowiska po 25 złotych czyli ironicznie mówiąc WIEŚ TAŃCZY I ŚPIEWA :lol: wolałem te z firmy Errea były bardziej estetyczne i nie kłuły tak w oczy jak to dziadostwo chodź ja bym widział coś podobnego jak ma reprezentacja Holandii też firmy Nike ale wiadomo w naszych barwach oczywiście

Pozdrawiam :) !!!
szajba555

Postprzez August 2014-07-19, 10:32 pm

bbartek napisał(a):czy ktoś zna przykład aby dziennikarz sportowy został prezesem klubu z aspiracjami awansu do ekstraklasy

Andrzej, prezes jest przede wszystkim wuefistą. Z wykszałcenia i z zawodu. Zdaje się, że uczy w ZSO na Zagórzu. Niech mnie ktoś poprawi jeśli mnie pamięć zawodzi. A jeśli nie zawodzi, to postawmy sobie po raz enty pytanie. Jakie są szanse żeby dzeinnikarz-wuwfista okazał się spawnym menago, który jest w stanie wyprowadzić klub sportowy- spółkę prawa handlowego w 200-tys. miescie na prostą i odnosić sukcesy ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez roxy 2014-07-19, 11:22 pm

no to mamy komplet, prezes wuefista, trener wuefista, co to jakiś najazd nauczycieli do klubu? Ciekawy jestem jaką rolę w tym duecie odgrywa Kursa? :lol:
roxy

Postprzez jaca661966 2014-07-20, 12:10 am

Smyła psuje atmosferę w szatni. Faworyzuje " swoich" a gnoi " starych zagłębiaków" ( z pierwszej ręki )
jaca661966

Postprzez August 2014-07-20, 12:20 am

jaca661966 napisał(a):Smyła psuje atmosferę w szatni. Faworyzuje " swoich" a gnoi " starych zagłębiaków" ( z pierwszej ręki )

Może konkretniej. Zarzuty dośc mocne.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez jondek 2014-07-20, 12:22 pm

Na placu budowy-ch.dupa i kamieni kupa.Kierownik budowy do wyj...azdu.Potrzebny na gwałt zawodnik do pokierowania w srodku pola.I jedziemy po awans.Nawet z Kursą ;-)
jondek

Postprzez jackie57 2014-07-20, 5:54 pm

Trudno określić dwie (!) czerwone kartki inaczej, jak frajerstwo.
jackie57

Postprzez gregor 2014-07-20, 6:48 pm

Panowie więcej powagi w tym co piszecie bo przypominacie za przeproszeniem bandę rozwydrzonych bachorów .
Wyniki sparingów nie powalały na ziemię , trenera mamy takiego na jakiego nas stać . Osobiscie bardzo podobał mi sie trener Chojnacki zrobił fajną robote i szkoda ze go odwołano bo moim zdaniem był to najlepszy fachura jak do tej pory w ZAGŁĘBIU Sosnowiec.Trener Smyła jednak w tą drużynę tchnął ducha walki . Przegrana z Chrobrym i remis z Janasem to moim zdaniem problem zakulisowy . Na prezesa mruczycie ze wuefista , że dziennikarzyna regionalny , ani mi ON brat ani swat , ale ile żescie zrobili dla ZAGŁĘBIA ? No tak , chadzacie na mecze - czasem kiczowate , czasem jakis wyjezdzik . Panowie mnie interesi liga i czy będa wygrywać , czy przegrywac to będę chodził na mecze tego klubu bo tu sie urodziłem , tu jest częsć mnie i mojej historii . Pamietajcie jedno " Zawsze Wierni i oddani Sosnowieccy Chuligani " i zapamietajcie drugie " Zawsze Będziemy Tam Gdzie Oni Bedą Grać " i te zawołania kibiców sosnowieckiego ZAGŁĘBIA niech beda Naszym mottem . To nasza historia i my też ją tworzymy , by nasi nastepcy nie musieli sie wstydzic swoich poprzedników na szlakach kibicowskiego wojażu . Zatem w dzień roboczy jak komu pasuje po karnety . Pamietajcie że historię klubu tworzymy My kibice.
gregor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna