Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wilczy_jezdziec napisał(a):Mam niejasne wrażenie, że my po prostu nie chcemy awansować. Jak wygrywa czołówka - my także, jak czołówka traci punkty - a jakże... my też. Niby zbliżyliśmy się do awansu, ale za tydzień gramy ze Zdzieszowicami i szczerze mówiąc po dzisiejszym meczu nie jestem optymistą. Nie wiem... Może nie powinniśmy grać meczów jako jedni z ostatnich, bo piłkarzom najwyraźniej plątają się nogi na myśl o grze w 1 lidze.
lesław1 napisał(a):wilczy_jezdziec napisał(a):Mam niejasne wrażenie, że my po prostu nie chcemy awansować. Jak wygrywa czołówka - my także, jak czołówka traci punkty - a jakże... my też. Niby zbliżyliśmy się do awansu, ale za tydzień gramy ze Zdzieszowicami i szczerze mówiąc po dzisiejszym meczu nie jestem optymistą. Nie wiem... Może nie powinniśmy grać meczów jako jedni z ostatnich, bo piłkarzom najwyraźniej plątają się nogi na myśl o grze w 1 lidze.
bo co bo Zdzieszowice ograły górnika 3:0? przed Calisią było to samo.... każda seria kiedyś musi mieć swój koniec więc i Ruch zakończy swoją na Ludowym
mam nadzieję, że powyleczają te kontuzje chłopaki bo coraz więcej ich a nikt nie wraca zdrowy....
kowal658 napisał(a):Mirosław Smyła "My mając dzisiaj swoje atuty w kilku przypadkach pozostawione w Sosnowcu. Wymienię Kaliciaka, Jankowskiego, Wojcieszyńskiego, a więc nasza dziesiątka i dwie dziewiątki kontuzjowani. "
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników