Zagłębie Sosnowiec - Jarota Jarocin 15-06-2013 godzina 17:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Jarota Jarocin 15-06-2013 godzina 1

Postprzez django 2013-06-16, 7:19 pm

Na meczu nie byłem, ale cieszy mnie to co słyszałem, że wiele osób potrafiło się zachować z klasą. Baczyński nie jest łatwym człowiekiem w kontaktach i sam o tym dobrze wiem, ale pewne osoby mogłyby sobie darować bluzgi w momencie kiedy jest po prostu żegnany. Tym bardziej, że tych osób tu nie było, kiedy w poprzednim sezonie ważyła się przyszłość Zagłębia. A tym bardziej ich nie było (sporej części nawet na świecie, patrząc po zdjęciach), kiedy Baczyński ten klub budował od zera w latach 90. Jaki by on nie był to pod względem sportowym drużyna zrobiła przy nim spory progres. Za to myślę, że należą mu się podziękowania. Fajnie, że spora grupa samodzielnie myślących kibiców potrafiła to docenić.
django

Postprzez Zibi83 2013-06-16, 11:07 pm

django napisał(a):Baczyński nie jest łatwym człowiekiem w kontaktach i sam o tym dobrze wiem, ale pewne osoby mogłyby sobie darować bluzgi w momencie kiedy jest po prostu żegnany. Tym bardziej, że tych osób tu nie było, kiedy w poprzednim sezonie ważyła się przyszłość Zagłębia. A tym bardziej ich nie było (sporej części nawet na świecie, patrząc po zdjęciach), kiedy Baczyński ten klub budował od zera w latach 90.

Trzeba być wyjątkowo tępym kmiotem żeby wygwizdać Baczyńskiego bo to osoba która dla tego klubu zrobiła najwięcej w ostatnich latach.
Zibi83

Postprzez RUDI 2013-06-17, 12:17 am

django napisał(a):Na meczu nie byłem, ale cieszy mnie to co słyszałem, że wiele osób potrafiło się zachować z klasą

Nie zawsze siÄ™ z TobÄ… zgadzam ( ;-) ) ale w tym temacie przybijam "piÄ…tkÄ™ " .
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez Anakin 2013-06-17, 7:48 am

ABy ocecnić Baczyńskiego należałoby chyba z osobna ocenić każdy z trzech jego okresów Prezesowania Zagłębiu gdzie z pewnością najmniej kontrowersyjny jest ten z lat 90.W przypadku zaś tego ostatniego okresu zapewne należałoby można zapewne dobrze ocenić pracę od strony poziomu sportwego, ale już współpracę z kibicami czy też pozyskiwanie sponsorów zapewne już gorzej. Z tymże w przypadku tego drugiego też coś zaczęło się dziać. Tyle że osiągnięcia i tak byly niewystarczające. Stad zapewne decyzja o odwołaniu.ALe niezależnie od tego publiczne dawanie upustu co do niechęcie do byłego już Prezesa nalęzy również ocenić negatywnie.
Anakin

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników