jak co to opcja sukienkowa w kolorze czarnym i przydługie staroświeckie kroje nosząca
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
KBB napisał(a):@gregor
opcja ż.
![]()
jak co to opcja sukienkowa w kolorze czarnym i przydługie staroświeckie kroje nosząca
jondek napisał(a):Wśród miast ościennych,wleczemy się w ogonie,w każdej dziedzinie życia.Ja już mam,jak to się mówi,swoje lata.Ale może ktoś młody i kumaty,mógłby zorganizować test na przydatność Górskiego,w charakterze prezydenta?Mam na myśli referendum.Wydaje mi się,że warto spróbować,bo niezadowoleni(delikatnie mówiąc),są nie tylko kibice.
Lars napisał(a): Lokalna społeczność wychowana na hipermarketach oraz dyskontach i nielicznych montowniach, gdzie stosunek pracy, jest czymś tak obcym dla pracowników, jak dla Ciebie sport na wysokim poziomie schrupie Cie z przyjemnością w 2014 roku.
Sir napisał(a):Ale czemu cały czas Baczyński MILCZY???!! Jest on tym Prezesem czy nie?!
Tomcjo napisał(a):Kilka pytan technicznych . Rozumiem ze aby wziac udzial w referendum nalezy miec sosnowiecki meldunek .
- czy meldunek czasowy daje prawo udzialu w referendum czy tylko staly .
- jak dlugi jest okres od zameldowania sie do mozliwosci wziecia udzialu w nim .
- Potrzeba 18 tys podpisow i 36 tys glosujacych .
- Same tematy sportowe nie wystarcza . Potrzebujemy wsparcia partii , ruchow , organizacji i kazdego wariata ktory nas poprze. My ulepimy kulke sniegowa i zepchniemy ja z gorki Gorskiego a lawina niech go pogrzebie .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników