Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a): Choć to odwrócenie sie do grajków po meczu wzbudziło moje wątpliwości. Ale nie mnie to oceniać....
AroSpider napisał(a):Panie Prezesie & Panowie z nowego Stowrzyszenia!!!!! Po ch.. zapraszać kogokolwiek na Ludowy ( czyt. dzieci ) skoro (hanysowska???) firma ochroniarska karci i upomina 6,7-latków że na swój sposób kibicują Zagłębiu...?? !!! (trybuna kryta,za ławką rezerwowych)
August napisał(a):Choć to odwrócenie sie do grajków po meczu wzbudziło moje wątpliwości.
lesław napisał(a):powie mi ktoś co oznaczał transparent PDW dla ludzi, jebać "haniova" kurwe?
i to ś.p. czyja podobizna:)
pozdrawiam
django napisał(a):Warto też docenić Kudłę, który uratował nas w Kluczborku, uratował dzisiaj i w każdym meczu jest przynajmniej solidny. Widać też, że żyje z drużyną. Raczej nieczęsto się zdarza, żeby bramkarze biegli przez całe boisko, żeby pogratulować napastnikowi bramki.
RUDI napisał(a):django napisał(a):Warto też docenić Kudłę, który uratował nas w Kluczborku, uratował dzisiaj i w każdym meczu jest przynajmniej solidny. Widać też, że żyje z drużyną. Raczej nieczęsto się zdarza, żeby bramkarze biegli przez całe boisko, żeby pogratulować napastnikowi bramki.
Fajnie że zwróciłeś na to uwagę ,naprawdę ciekawa postawa bramkarza .Byłem pesymistą co do jego transferu ,ale teraz przyznaję publicznie (tak jak publicznie wyrażałem zdziwienie co do jego transferu,umiejętności i przydatności do drużyny) myliłem się
lesław napisał(a):powie mi ktoś co oznaczał transparent PDW dla ludzi, jebać "haniova" kurwe?
i to ś.p. czyja podobizna:)
pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników