ZAGŁĘBIE - ROW Rybnik!!! sobota 29.09.2012r. godz. 18:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: ZAGŁĘBIE - ROW Rybnik!!! sobota 29.09.2012r. godz. 18:00

Postprzez Tomcjo 2012-09-29, 6:57 pm

To juz druga zabojcza koncowka . Czyzby cos zaskoczylo i ...
ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC
Tomcjo

Postprzez lopez 2012-09-29, 7:04 pm

po meczu znaleziono portwel czarny a na nim wlepa LEGII ochrona zabrala go do sekretariatu
lopez

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2012-09-29, 7:13 pm

Oj Kol. Lukas - obys mial racje - pełny LUDOWY w meczu z Rakowem
i 3 pkt oby zostały w Sosnowcu. Juz nie moge sie doczekac na ten mecz.
Serdecznie pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez LucasUSA 2012-09-29, 7:33 pm

Kol. Tadeuszu - my na pewno bedziemy na naszym internetowym sektorze! :)
Czyzby roszada na lawce trenerskiej dokonala cudow? Mniejsza o to, licza sie wyniki.
LucasUSA

Postprzez Adamek182 2012-09-29, 7:37 pm

Właśnie wróciłem. W przeglądzie prasy marudziłem na oświetlenie,na otwarty cały ludowy itd.
Nie miałem racji odnośnie tego meczu. Może to dzięki wsparciu L? Może dzięki smrodzikowi żaboli? Ale było cudownie. Sam mecz? Zagłębie grające z pomysłem. Zagłębie grające z ambicją. Zagłębie grające ze szczęściem. Zagłębie grające solidnie.
Szatan wyrasta na postać nr 1 w naszym zespole. Zero stresu,strachu, pełna wiara w swoje umiejętności. :brawo: Bramkarz? Solidny i szczęście po jego stronie,więc oby więcej takich występów.
Pozdrawiam wszystkich, teraz....otwieram piwo ze swoją dziewczyną. I trzeba świętować.
Dobry dzień dla Sosnowca. Ruszamy.
Adamek182

Postprzez August 2012-09-29, 8:18 pm

Fajnie, naprawdę fajnie. Aż trudno uwierzyć, że może być tak miło za sprawą grajków. Człowiek z czasem naprawdę zaczął sie odzwyczajać. Mam nadzieję, że teraz z psychiką zespołu będzie troche lepiej a i wśród kibiców będzie lepsza atmosfera. Choć to odwrócenie sie do grajków po meczu wzbudziło moje wątpliwości. Ale nie mnie to oceniać....
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez AroSpider 2012-09-29, 9:13 pm

Cieszy me serce wygrana... Widać było wolę walki...Choć
przy ich bramce na 2:1 serce zaczęło mocniej bić w obawie że nie dowieziemy zwycięstwa do końca...Może pomogła naszymym grajkom stawka meczu,może nowy asystant ...Nie wiem,ale oby tak dalej...!!!!!

August napisał(a): Choć to odwrócenie sie do grajków po meczu wzbudziło moje wątpliwości. Ale nie mnie to oceniać....

Auguscie,okiem PIKNIKA z krytej...Nasza liczba w młynie,bez wsparcia kolegów z Legii wypadła by marnie...I nie pomogły by tu chyba nawet żadne mobilizacje dzielnicowe tudzież darmowe bilety...Zagłębie,mecze na Ludowym, nie są już takim magnesem jak kiedyś...
Skoro na mecze własnego kluby nie przychodzi mlodzież w nim trenująca,ich trenerzy to o czym tu mówić ( pomijając tych którzy podają piłki,choć i tak czasem ciężko zebrać wymaganą liczbę ).
PS
Panie Prezesie & Panowie z nowego Stowrzyszenia!!!!! Po ch.. zapraszać kogokolwiek na Ludowy ( czyt. dzieci ) skoro (hanysowska???) firma ochroniarska karci i upomina 6,7-latków że na swój sposób kibicują Zagłębiu...??? !!! (trybuna kryta,za ławką rezerwowych) :czerwona:
AroSpider

Postprzez RUDI 2012-09-29, 9:43 pm

AroSpider napisał(a):Panie Prezesie & Panowie z nowego Stowrzyszenia!!!!! Po ch.. zapraszać kogokolwiek na Ludowy ( czyt. dzieci ) skoro (hanysowska???) firma ochroniarska karci i upomina 6,7-latków że na swój sposób kibicują Zagłębiu...??? !!! (trybuna kryta,za ławką rezerwowych) :czerwona:

Dokładnie ,karcenie młodych za stanie przy ogrodzeniu?że opuścili krzesełka ?żenada ,bohaterowie jeszcze może o zakazy stadionowe by wnioskowali ,miny tej dziatwy ,zdziwienie o co tym "bykom"chodzi ,jeżeli będziemy pozwalać(klub)na takie traktowanie następnego pokolenia kibiców Zagłębia ,to na pewno ich szybko nie zobaczymy .Wyj...ć tą katowicką firmę ,wy sku....le to są dzieci .

August napisał(a):Choć to odwrócenie sie do grajków po meczu wzbudziło moje wątpliwości.

Trochę to dziwne ,zarzuca się piłkarzom że się obrażali ,że są jak panienki ,a widać że działa to w dwie strony .Panowie potrzebny jest jakiś kompromis ,ja Ci wybaczę ,Ty mi wybaczysz ,zapomnijmy i jedziemy dalej ,bo dzisiaj to trochę rzeczywiście wyglądało groteskowo .
Ale ogólnie fajny dzień z super zakończeniem ,wasze ZDROWIE !!!!
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez django 2012-09-29, 9:52 pm

Piękny wieczór mieliśmy na Ludowym. Aż się przypomniały lepsze czasy. Po meczach z Kluczborkiem i Rybnikiem widać, że wcześniej bardzo brakowało kontuzjowanych grajków. Kolejny dobry mecz i następna piękna bramka Szatana. Widać, że chłopak w końcu wyrósł na jednego z liderów drużyny i jest naprawdę ważnym ogniwem ofensywy. Warto też docenić Kudłę, który uratował nas w Kluczborku, uratował dzisiaj i w każdym meczu jest przynajmniej solidny. Widać też, że żyje z drużyną. Raczej nieczęsto się zdarza, żeby bramkarze biegli przez całe boisko, żeby pogratulować napastnikowi bramki. W ogóle to manifestowanie radości przez całą drużynę robi dobre wrażenie. No i wsparcie dla Wyrobka, pokazujące, że grajkowie są z trenerem. Zachowanie młyna zdaje się spowodowane tym, że piłkarze po którymś meczu wyjazdowym nie poszli im podziękować. Ale to najmniej ważne, bo jednak większość z nas chyba dawno nie wracało z Ludowego w tak dobrych humorach. Z taką grą spokojnie można w tej lidze zająć miejsce w środku tabeli, nawet po słabej połowie rundy jesiennej.
django

Postprzez lesław 2012-09-29, 10:02 pm

powie mi ktoś co oznaczał transparent PDW dla ludzi, jebać "haniova" kurwe ??
i to ś.p. czyja podobizna ?:)
pozdrawiam
lesław

Postprzez AroSpider 2012-09-29, 10:14 pm

lesław napisał(a):powie mi ktoś co oznaczał transparent PDW dla ludzi, jebać "haniova" kurwe ??
pozdrawiam

Kolego Lesław,to pytanie nie na to forum [ piknikowskie :) ]
Odpowiedzi należy raczej szukać u kumatych Zagłębiaków... http://kibicezaglebia.net/forum/index.php?redir=1
AroSpider

Postprzez RUDI 2012-09-30, 12:48 am

django napisał(a):Warto też docenić Kudłę, który uratował nas w Kluczborku, uratował dzisiaj i w każdym meczu jest przynajmniej solidny. Widać też, że żyje z drużyną. Raczej nieczęsto się zdarza, żeby bramkarze biegli przez całe boisko, żeby pogratulować napastnikowi bramki.

Fajnie że zwróciłeś na to uwagę ,naprawdę ciekawa postawa bramkarza .Byłem pesymistą co do jego transferu ,ale teraz przyznaję publicznie (tak jak publicznie wyrażałem zdziwienie co do jego transferu,umiejętności i przydatności do drużyny) myliłem się :redface:
> O KIBICOWANIU WIEM NIEWIELE <
RUDI

Postprzez bbartek 2012-09-30, 6:54 am

Miła niespodzianka (sportowa): gra agresywna, determinacjo CAŁEJ drużyny, nie tylko w obronie,
Miła niespodzianka( organizacyjna): kwesta na rzecz schroniska dla zwierząt+ losowanie nagród,
SkandaL;zachowanie firmy ochroniarskiej ( czekam na komunikat Klubu)
Zaskoczenie: demonstracja poparcia dla Trenera,
Niezrozumiałe: zachowanie "otwartej"; można nie akceptować Trenera, Prezesa...ale po takim meczu powinniśmy odpowiednio podziekować DRUŻYNIE.
bbartek

Postprzez August 2012-09-30, 8:27 am

RUDI napisał(a):
django napisał(a):Warto też docenić Kudłę, który uratował nas w Kluczborku, uratował dzisiaj i w każdym meczu jest przynajmniej solidny. Widać też, że żyje z drużyną. Raczej nieczęsto się zdarza, żeby bramkarze biegli przez całe boisko, żeby pogratulować napastnikowi bramki.

Fajnie że zwróciłeś na to uwagę ,naprawdę ciekawa postawa bramkarza .Byłem pesymistą co do jego transferu ,ale teraz przyznaję publicznie (tak jak publicznie wyrażałem zdziwienie co do jego transferu,umiejętności i przydatności do drużyny) myliłem się :redface:

Dołączam się bo również byłem przekonany, iż najzwyczajniej w świecie Adamczyk upchał swojego, przeciętnego gościa w Sosnowcu.A tu wychodzi na to, że to bezsprzecznie najlepszy transfer lata. Dlatego należy się staropolskie: przepraszam.
Ale chyba barziej cieszy mnie co innehgo, a mianowicie Tomek Szatan. kilka lat temu wydawało się, że chłopak ma szanse zostać liderem zespołu, niestety niemiłosierna kontuzjogennośc zrobiła swoje. No i plus czasy rządów Tatusia kiedy to na lepsze by Tomkowi wyszło przejście choćby do Czarnych Sosnowiec. W każdym razie nie ma chyba wątpliwosci, że Tomek na grę w pierwszej jedenastce zasługuje wyącznie dzięki sobie, a nie domniemanym wpływom ojca. No i na koniec doscyś zaskakujące, ostantacyjne poparcie dla Jorgusia. Chyba nie jest tak do końca z tymi wpływami Stanka jak głosiła plotka, a którą powielił ostatnio Todur. Nie można oczywiście wykluczyć, że coś jest na rzeczy, ale niepotrzebnie ktoś złośliwy rzecz spotęgował. Dlatego należy sięc cieszyć z tego, że wychodzi na to że w ekipie jest zapewne lepsza atmosfera niż się wydaje. W każdym razie, życzę aby Wyrobkowi udała się budowa fajnej drużyny i żeby mógł w swoim czasie przekazać team w sposób naturalny np. Kmieciowi jako asystentowi, który pociągnąłby wózek dalej.
Niestety na minus Jorgusia należy bezapeacyjnie przypisać jego wypowiedzi pomeczowe. Jeśli już nie musi graulować wygranej przeciwnika to jest albo zaskoczony albo uważa, że ROW nie zasłużył na tak wysoką porażkę. A ja marzę o tym, że chłop kiedyś zacznie od słów mniej więcej takich: "Cieszę się ze zwycięstwa naszej drużyny. Chłopcy wykonali na boisku kawał dobrej roboty". Jorguś ma też - chyba niepotrzebny - uraz do publiczności. I zupełnie niepotrzebnie bo jest darzony przez wielu kibiców , zwłaszcza tych z wieloletnim stażem, sporym szacunkiem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Adam1906 2012-09-30, 8:44 am

lesław napisał(a):powie mi ktoś co oznaczał transparent PDW dla ludzi, jebać "haniova" kurwe ??
pozdrawiam

PDW znaczy "Pozdrowienia Do Więzienia".
Hanior to były członek bojówki Teddy Boys, obecnie się sfrajerzył i jest konfiturą na usługach CBŚ :twisted:
Transparent dotyczy ŚP. Sylwka Zimeckiego, kibica Legii, który niestety 24 września przedwcześnie odszedł od nas na zawsze ;-(
Wracając do meczu podsumuję go jednym słowem: NARESZCIE :!: :!: :!: Oby to nie był jednorazowy "wyskok" piłkarzy Zagłębia ;-)
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna