Tadeusz Wisniewski napisał(a):Szanowny Kol. August - pytanie skierowane do mnie to chwyt ponizej pasa.
Nie przesadzajmy bo nie o to chodzi abym kogokolwiek chwytał poniżej pasa. Chodzi mi po pierwsze o to, że jest Panu - patrząc na pewne rzeczy z określonej odległości - zachowac obiektywizm, ale też i wiekszy spokój. Chciałe również - za Pańskim pośrednictwem - spróbować zwrócić uwage na pewien niebezpieczny trend. Otóż, zachowanie kibiców podczas 2 ostatnich meczy na Ludowym - trzeba podkreślić - bradzo niedobre. Ale też nikt, i w mediach i wśród forumowych adwersarzy nie zająknął się słowem choćby o 4 ostatnich latach, gdzie miał być szybki awans a były 2 sezony rozpaczliwej walki przed spadkiem niżej. Miało być 20 mln zł w budżetu a były przepieprzone pieniądze od krakusów i ta mozna wymieniać. I niech Pani wierzy, że po tych kilku latach kiedy dostawaliśmy na Ludowym seryjnie lania choćby od takich Słubic czy ostatnio Rypina mozna mieć naprawdę dość. Pamietam, że wiosną po porażce z Rakowem coś we mnie naprawdę pękło. Nie dałem rady wytrzymać na Ludowym końca.Wracałem do domu rycząc, przeklinając niczym świat popadnie. Czy przez to jestem chamem czy marnym kibicem

Tymczasem cieszmy się z 3 pkt w Oławie.