Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Rozumiem,że to była żenada,że krew człowieka zalewa,ale gorszego chlewu na trybunach już dawno nie widziałem. Piszcie sobie co chcecie...ja bym pierdolil tą gre na miejscu niektórych piłkarzy. dziękuję,pozdrawiam.
Kiba napisał(a):patrios91 napisał(a):Rozumiem,że to była żenada,że krew człowieka zalewa,ale gorszego chlewu na trybunach już dawno nie widziałem. Piszcie sobie co chcecie...ja bym pierdolil tą gre na miejscu niektórych piłkarzy. dziękuję,pozdrawiam.
sama prawda!!!!!!!!!!
LucasUSA napisał(a):
Patrios, jak ja przy komputrze nie wytrzymalem, to sie nie dziwie ludziom, ktorzy musieli na ta padake patrzec.
Pilkarze to nie szkola baletowa, cos musi nimi wstrzasnac. A niektorzy ta gre pierd... od dawna.
Koniec cieplych posadek w Zaglebiu, pilkarzyki musza wiedziec, ze ktos im patrzy na lapki.
Kiba napisał(a):i nie mówcie panowie, że trzeba Wyrobka zmienić. Bo jak dla mnie każdy trener który przychodzi do Zagłębia to słup, bo Stanek zawsze zostaję
patrios91 napisał(a):LucasUSA napisał(a):
Patrios, jak ja przy komputrze nie wytrzymalem, to sie nie dziwie ludziom, ktorzy musieli na ta padake patrzec.
Pilkarze to nie szkola baletowa, cos musi nimi wstrzasnac. A niektorzy ta gre pierd... od dawna.
Koniec cieplych posadek w Zaglebiu, pilkarzyki musza wiedziec, ze ktos im patrzy na lapki.
Mam kilka paradoksalnych odpowiedzi na to wszystko. Facet pierwszy raz zabiera rodzine na stadion gdyz wczesniej jego zona uwazala,ze wyprawa na stadion z dzieckiem to pokaz agresji i chamstwa. Nie obchodzi ja mecz,ani tym bardziej wynik lecz udany sobotni wypad. Zasiada na trybunie z dzieckiem majac nadzieje czuc sie komfortowo i bezpiecznie,a tu widzi taki chlew. Wroci ponownie na stadion? W zyciu. Znam osobiscie kilka takich przypadkow.
;Odnosnie meczu. Jak zapewne przeczytalismy wypowiedz Smyły po meczu,przejrzal cala nasza taktyke.
Przed spotkaniem wiedzieliśmy, że trener Zagłębia zmieni ustawienie ze względu na to, że Zagłębiu nie wychodziła gra dwójką napastników. Mieliśmy świadomość tego, jak będzie ustawione Zagłębie. Wiedzieliśmy, że Marcin Lachowski, który jest motorem napędowym tej drużyny, będzie grał wyżej i wycofywał się po piłkę. Byliśmy na to przygotowani. Wiedzieliśmy również, że groźną bronią Zagłębia są stałe fragmenty, dlatego chcąc ich uniknąć, od początku wyszliśmy wysoko. Przygotowywaliśmy się do tego przez ostatnie dwa dni. Dlatego mam pretensję, że ta bramka po rzucie rożnym wpadła.
Czy Wyrobek obsewuje i analizuje gre przeciwnika przed spotkaniem? Watpie.
Odnosnie drugiego gola. To,ze Jarczyk jest podstawowym obronca to jest dla mnie zartem od roku. Suchanski zamiast interweniowac to odslonil bramke by zawodnik Rozwoju mial latwiej.Bialek,Marek na obrone?! Prosze was. Tak naprawde Bialek byl w formie w sezonie 2008/2009,a Marek 2009/2010. Teraz ja widze,ze naliczaja sobie tylko wystepy w Zaglebiu. Opamietaja sie i zaczna zapier...albo powinni ich pozegnac.
Gdy podejscie zawodnika przed meczem jest takie,ze bedzie gral na 110 % to czy jest w formie czy nie to i tak zaliczy udany wystep,moze bez fajerwerkow,ale udany. Jedynie Lachowski takie podejscie zawsze ma przed meczem,niezaleznie czy jest w formie czy akurat teraz nie. Jaka mu radosc sprawia zdobycie kazdego gola chyba kazdy widzi.
GKS Katowice vs Cracovia. Zespol,ktory zlozony jest sklejanka doswiadczenia z juniorami,ktorzy nie maja prawie zadnego ogrania w doroslej pilce remisuje z bogactwem Cracovii. Do 90tej minuty Gieksa przegrywa. Lecz przy glosnym dopingu do konca meczu przy udziale wlasnie tych juniorow Katowice remisuja. Tego oczekuje na Ludowym. Zadluzony po uszy klub z zakazem tranferowym remisuje z milionerami. Obejzyjcie sobie wypowiedz Goraka po meczu. "Dwunastego zawodnika juz mamy,trzeba teraz zadbac o 11stu". U nas junior boi sie,ze jak zle kopnie pilke zostanie wysmiany. Ja nie czuje wsparcia ze strony trybun dla Zaglebia,lecz gleboko go oczekuje. Nie bede nikogo rozliczal przed zakonczeniem rundy,bo za tydzien moze sie okazac,ze zagramy zajebisty mecz. Wazne by nieustannie kibicowac czy jest dobrze czy zle. AMEN.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników