Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Prezes powiedział, że jeśli wygramy w dzisiejszym meczu, to mam się stawić na górze, więc zobaczymy.jankes leć nie ma co się zastanawiać jesteś nam potrzebny
lacha te ż zasłużył na wizytę u prezesa
Cieszę się bo ci kibice i to miasto potrzebuje Zagłębia, Zagłębie potrzebuje tych ludzi. Ja się z tego bardzo cieszę i oby tak dalej.
LucasUSA napisał(a):To dzisiejsze zwycięstwo chciałbym zadedykować tym, którzy czasami są niedoceniani, bo siedzą na trybunie krytej, ale pokazali, że wiara przetrwała i byli z klubem na dobre i na złe. To przede wszystkim dla nich dzisiaj graliśmy.
django napisał(a):Wokół tych piłkarzy można budować ciekawą drużynę.
LucasUSA napisał(a):Rudi, jestem z Wami na kazdym meczu, co prawda tylko myslami.
Macie racje, czas zaczac myslec o kolejnym sezonie i zbudowac druzyne oparta o tych zawodnkow, ktorzy sie sprawdzili.
Co myslicie o Wyrobku? Dajemy mu szanse?Ja mysle, ze moglby zostac.
django napisał(a):Nie przeceniałbym roli Wyrobka,....... O wielkiej zasłudze trenera to mogą mówić w Rybniku, który z ostatniego miejsca wyszedł na pozycję dającą utrzymanie bez oglądania się na I ligę.
dardawsz1 napisał(a):Nie przeceniasz roli Wyrobka a trenerem ROWu sie zachwycasz.
Zauważ jednak , że wiosną zdobyliśmy TYLKO 3 pkt mniej od ROWu.
django napisał(a):dardawsz1 napisał(a):Nie przeceniasz roli Wyrobka a trenerem ROWu sie zachwycasz.
Zauważ jednak , że wiosną zdobyliśmy TYLKO 3 pkt mniej od ROWu.
Popatrz jaka byłaby teraz sytuacja Zagłębia, gdybyśmy mieli teraz 3 punkty mniej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników