Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Lars napisał(a):ciekawe co ma do powiedzenia na temat metod i polityki Trenera Marcin Lachowski. Lacha jest piłkarzem, który z niejednym trenerem współpracował wówczas gdy trafił do Sosnowca i "pokochał" Zagłebie oraz wcześniej w Namysłowie czy Odrze.
Chciałbym przeczytać szczery wywiad z Marcinem, bo ja nie wiem co sie dzieje w szatni, ale Stach, biorąc pod uwagę grę zespołu, jego wypowiedzi pomeczowe i ogólnie rzecz biorąc całokształt pracy, jest pracownikiem klubu, który nie spełnił oczekiwań.
Dla mnie czas na zmiany! nie tacy trenerzy pracowali za nie takie pieniądze, nie w takiej lidze! stać Nas na lepszego fachowca. Nie chodzi tu o nazwisko ale o umiejętności. Każdy wierzył, że się uda, ale skoro się nie udaje to chyba nie ma sensu czekać do listopada...
jackie57 napisał(a):Do tiktak: Na nic zda się tłumienie krytyki, skoro widać jak na dłoni od pierwszego meczu, że to nie są zawodnicy na II ligę, i trzeba być skrajnie zaślepionym, żeby tego nie dostrzec. Miejsce w tabeli mówi zresztą wszystko.
jackie57 napisał(a):Można krytykować trenera, ale nie wolno zapominać o tym, z jakimi zawodnikami ma do czynienia.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników