Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
LTMario napisał(a):nie wiem jak mecz ale wiem jedno kolejny sezon w II lidze ...... i gdzie ten k***a awans .....
aaa na mecz z Rakowem proponuje aby jeszcze dopłacali ludziom żeby przyszli na mecz .... z pensji piłkarzy oczywiście ....
yahaya 1906 napisał(a):Ojrzyński nie masz czego szukać w Sosnowcu,zarobiłeś a teraz wypi***laj,Dziółke w takiej sytuacji wprowadzać?wymowne.
Brak kompletny pomysłu na grę-kiedy trzeba strzelić to podają i odwrotnie.Te górne przerzuty bez sensu...
oni nie chcą awansować.Dziękuję.Dobranoc.
peterrabit3 napisał(a):yahaya 1906 napisał(a):Ojrzyński nie masz czego szukać w Sosnowcu,zarobiłeś a teraz wypi***laj,Dziółke w takiej sytuacji wprowadzać?wymowne.
Brak kompletny pomysłu na grę-kiedy trzeba strzelić to podają i odwrotnie.Te górne przerzuty bez sensu...
oni nie chcą awansować.Dziękuję.Dobranoc.
Dziólke w takiej sytuacji sprowadzac jesli mysli sie o awansie jest samobojstwem...
zaczynam powoli wierzyc w teorie spiskowe ze ktos chce zniszczyc Zaglebie
yahaya 1906 napisał(a):Rozpi**** to wszystko i zacząć od nowa
Leszek Ojrzyński (trener Zagłębia): - Ja na pewno z meczu nie jestem zadowolony, bo widzieliśmy, jaki to był mecz, o jaką stawkę. Chcieliśmy zdobyć trzy punkty. Pierwsza połowa kompletnie nam nie wyszła. Za dużo było gry górą. W drugiej połowie zrobiliśmy korekty w składzie. Zmieniliśmy też ustawienie. Gra wyglądała na tyle dobrze, że mieliśmy trzy sytuacje, z których mogliśmy zdobyć bramki, nie zdobyliśmy żadnej. To był mecz z gatunku tych, że ta drużyna, która zdobyłaby pierwszą bramkę prawdopodobnie by wygrała. Żadna nie zdobyła i jest remis. Trzeba żyć dalej. Zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników