Co do samego meczu to wydaje mi się że bedzie bardzo dobry mecz i szybki z dużą ilością sytuacji oby tak było do zobaczenia na Ludowym
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
17 marca 2011, 16:13:24 - elenril
19. kolejka II ligi - obsada sędziowska
Polski Związek Piłki Nożnej wyznaczył sędziów do prowadzenia meczów 19. kolejki grupy wschodniej i zachodniej II ligi, które odbędą się w dniach 18-20 marca (...):
Zagłębie Sosnowiec - Ruch Zdzieszowice, godz. 17:00, sędzia: Mariusz Jasina (Wrocław).
http://www.90minut.pl/news/150/news1505 ... owska.html
wojtas sc napisał(a):Gascoigne napisał(a):Witam.
Mecz Zagłębia z Ruchem Zdzieszowice będzie mimo wszystko ciężką przeprawą, chyba że od początku ułoży się po myśli gospodarzy ....Nie lekceważcie Zdzichów. Wystarczy zobaczyć ich bilans spotkań wyjazdowych: 4 zw. 4 rem. i 1 porażka! Bramki 8-6. To pokazuje, że nie jest to przypadkowa ekipa. Widziałem na jesieni kilka meczów Ruchu i .... plusem jest właśnie szybka gra z kontry. Dwa, trzy podania przenosi ciężar gry pod bramkę rywala. Zdecyduje zatem indywidualne krycie obrońców, bo przy ataku pozycyjnym wystarczy zwrócić uwagę na graczy świetnie grających głową: Drąga, Buchałę i Juszczaka (o ile ci ostatni będą grać).Wyróżniające się postaci w podstawowej jedenastce to z pewnością: bramkarz Feć, w obronie Drąg, w pomocy Kasprzyk oraz T.Damrat. Wielkim osłabieniem Ruchu będzie natomiast brak w tym meczu Adama Giesy. Ile znaczy dla ofensywy Ruchu? Tyle ile Lacha dla Zagłębia
- Kod: Zaznacz cały
.Mimo wszystko typuję wygraną Zagłębia (3-1):), choć trochę obawiam się niespodzianki po jednej akcji i 0-1. Pozdrawiam[/quote]
człowieku mecz Zawisza pokazał wszystko walka na całego i do upadłego tylko zwycięstwo
Lokens napisał(a):Przepraszam chłopaki że troche nie na temat, ale nie wiedziałem gdzię zapytać. Ile kosztuje wjazd na mecz koszykówki w sobotę? ; )
ZATRZYMAĆ LACHOWSKIEGO!
Rob dnia 18 marzec 2011 00:35:28
Po 2 bezbramkowych remisach, a właściwie 3 (Słubice na jesieni) drużyna Ruchu Zdzieszowice na poszukiwanie pierwszej bramki w rundzie wiosennej, wybierze się do Sosnowca, gdzie skrzyżuje szpady z miejscowym Zagłębiem. Sosnowiczanie nie kryją swoich ambicji ukierunkowanych na awans, jednak spoglądając na drugoligowy horyzont, nie są w tej materii osamotnieni. W przerwie zimowej skład Zagłębia został mocno przewietrzony, a kontynuując nasze rozważania w tej terminologii, to można śmiało powiedzieć, że przez szatnię zespołu trenera Ojrzyńskiego przeszedł prawdziwy huragan. Z jesiennej kadry uchowali się tylko Lachowski, Strojek oraz Bednar. Mózgiem i liderem sosnowickiej jedenastki jest dobrze nam znany Marcin Lachowski, na którym opiera się gra naszego najbliższego rywala i to właśnie neutralizacja tego gracza, wydaje się być kluczowa w sobotniej potyczce. Pomarańczowo-czarni zagrają bez Tomka Draga, który musi pauzować z żółte kartki i chyba wiemy co brak tego zawodnika oznacza dla naszego zespołu. Mecz w Sosnowcu nie będzie zatem łatwy, ale przecież nasi już nieraz udowadniali, że najlepiej spisują się wtedy, kiedy wszyscy spisują Ich na straty!
http://www.ruchzdzieszowice.pl/images/nextlast/next.jpg
BST Zawiercie napisał(a):Czyli jak z tymi biletami .jak jestem z zawiercia i nie mam jak kupic wczesniej to w dniu meczu nie da razy..co to za rozkmina wogole z tymi biletami?
Lokens napisał(a):Nie bardzo jestem w temacie w tej aferze biletowej. Może mi ktoś wytłumaczyć, czemu nie będzie można wybrać się na koszykówke i "nogę"?
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack