Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
leszekp85 napisał(a):Wygramy na bankobawiam się tylko żeby zawodnicy nie byli popprostu sparaliżowani ,
tym że trzeba . Non stop atak , niema oszczędzania zostało tylko kilka meczy . Mamy być non stop w gazie , inaczej bedzie żle .
Tlko ZAGŁEBIE![]()
![]()
wojtas sc napisał(a):leszekp85
zgadzam się z tobą Non stop atak , niema oszczędzania zostało tylko kilka meczy . Mamy być non stop w gazie i jak najwyżej czołówki , inaczej będzie źle .
sam trener przyznał ze Gołym okiem widać, iż nie brakuje zaangażowania i woli walki
Sosnowieczanka napisał(a):Liczy się tylko zwycięstwo...!!!Ale wydaje mi się ,że nasi pomocnicy będą musieli bardziej zapierniczać ,po boisku bo na Nasze nie szczęscie Vlado stopuje za kartki...
A sądze , że Bednar to od 1 kolejki bezkonkurencyjnie najlepszy piłkarz Sosnowca....![]()
MiChAs089 napisał(a):Jestem ciekaw czy będzie prowadzony doping
yahaya 1906 napisał(a):MiChAs089 napisał(a):Jestem ciekaw czy będzie prowadzony doping
Wyjdź i nie wracaj
yahaya 1906 napisał(a):Sosnowieczanka napisał(a):Liczy się tylko zwycięstwo...!!!Ale wydaje mi się ,że nasi pomocnicy będą musieli bardziej zapierniczać ,po boisku bo na Nasze nie szczęscie Vlado stopuje za kartki...
A sądze , że Bednar to od 1 kolejki bezkonkurencyjnie najlepszy piłkarz Sosnowca....![]()
My jesteśmy Zagłębie,wstydzisz się tej nazwy?
Sosnowieczanka napisał(a):yahaya 1906 napisał(a):Sosnowieczanka napisał(a):Liczy się tylko zwycięstwo...!!!Ale wydaje mi się ,że nasi pomocnicy będą musieli bardziej zapierniczać ,po boisku bo na Nasze nie szczęscie Vlado stopuje za kartki...
My jesteśmy Zagłębie,wstydzisz się tej nazwy?
Nie , a dlaczego tak sądzisz ,że w jednym ze swoich postów nie napisałam ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC tylko SOSNOWIEC...??
To wyprowadzam Cię z błędu i wszystkich innych , którzy tak myślą... NIE NIE WSTYDZE SIĘ ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC.!!!!!!!
A np. jak bym użyła tylko samego słowa ZAGŁĘBIE , to twierdził byś ,że chodzi mi o zagłebie lublin???
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników