Jesteśmy może drętwi ale wierni w przeciwieństwie do was "kumatych".

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Onslow napisał(a):Jest to mecz jeden z KILKU ciekawych kibicowsko więc proszę nie pier...ić o pogodzie, wcześniej wszyscy narzekali na ceny biletów są teraz tanie więc się nie wymigiwać .
Kinematografik napisał(a):Rok temu na meczu z Tychami nie było wolnego miejsca. Nie trudno się domyślić ze za tydzień będzie mniej osób ,ale pogoda dopisuje , gra naszych zawodników troszkę gorsza no ,ale cóż.
Darian napisał(a):Przynajmniej chodzimy na mecze. A was na meczu z Turem ilu było "wielkich" ultrasów? Na palcach jednej dłoni można było was policzyć! Kompromitujecie sie liczbami i jakością dopingu więc nie dziwcie sie ludziom że nie chcą chodzić do młyna. Takim "dopingiem" jak w 2 połowie meczu z Górnikiem dajecie tylko ludziom dowód że doping leży a ogarniecie go przerasta wasze możliwości i predyspozycje.
Jesteśmy może drętwi ale wierni w przeciwieństwie do was "kumatych".
Sir napisał(a):Nawet zwycięstwo w meczu z Tychami nie zmieni rzeczywistości w jakiej jest nasz klub i umiejętności piłkarskich kopaczy.
Czy przy EWENTUALNYM AWANSIE do I ligi...powiedzcie mi kto może zostać w tej drużynie? Lacha, Bednar i chyba koniec.Reszta nie wskoczy w pół roku na wyższy poziom. Dziękuję. Tyle w tym temacie.
kaka4587 napisał(a):W tym tygodniu spotkalem sie z kumplem pilkarzem Zaglebia Sosnowiec, koles jest w szerokim skladzie 1 zespolu, generalnie grzeje lawe i to co mi powiedzial to mi sie nogi ugiely... Mowil ze w Sosnowcu wiekszosc pilkarzy tak naprawde ma w dupie awans gdyz wiazaloby sie to z wietrzeniem skladu, potraciliby kontrakty bo na 1 lige sie nie nadaja a Ci co by zostali w zespole musieliby sie wziac do roboty... Jest kilku ktorzy sa ambitni i tak naprawde czekaja na jakies oferty z innych klubow.
Podsumowujac...Slabiutki poziom ( mozna powiedziec polamatorski ) powoduje ze na boisko wybiegaja pilkarze ktorzy powinni przegladac oferty na praca.pl
kaka4587 napisał(a):W tym tygodniu spotkalem sie z kumplem pilkarzem Zaglebia Sosnowiec, koles jest w szerokim skladzie 1 zespolu, generalnie grzeje lawe i to co mi powiedzial to mi sie nogi ugiely... Mowil ze w Sosnowcu wiekszosc pilkarzy tak naprawde ma w dupie awans gdyz wiazaloby sie to z wietrzeniem skladu, potraciliby kontrakty bo na 1 lige sie nie nadaja a Ci co by zostali w zespole musieliby sie wziac do roboty... Jest kilku ktorzy sa ambitni i tak naprawde czekaja na jakies oferty z innych klubow.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak