Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - GKS Tychy 9 października 17:45

Postprzez Darian 2010-09-30, 2:04 pm

Przynajmniej chodzimy na mecze. A was na meczu z Turem ilu było "wielkich" ultrasów? Na palcach jednej dłoni można było was policzyć! Kompromitujecie sie liczbami i jakością dopingu więc nie dziwcie sie ludziom że nie chcą chodzić do młyna. Takim "dopingiem" jak w 2 połowie meczu z Górnikiem dajecie tylko ludziom dowód że doping leży a ogarniecie go przerasta wasze możliwości i predyspozycje.

Jesteśmy może drętwi ale wierni w przeciwieństwie do was "kumatych". 8)
Darian

Postprzez Onslow 2010-10-02, 8:27 am

Witam
Jest to mecz jeden z KILKU ciekawych kibicowsko więc proszę nie pier...ić o pogodzie, wcześniej wszyscy narzekali na ceny biletów są teraz tanie więc się nie wymigiwać .
Co do statystyk to w większości wychodziliśmy zwycięsko z tych spotkań, jeśli przegramy to naprawdę będzie ciężko, oddalamy się od czołówki, co do trenera nie bede się wypowiadał ale jak zmieniać to tylko w zime albo pod koniec sezonu. Mam nadzieje że goście nas licznie odwiedzą
Pozdrawiam
Onslow

Postprzez August 2010-10-02, 9:18 am

Onslow napisał(a):Jest to mecz jeden z KILKU ciekawych kibicowsko więc proszę nie pier...ić o pogodzie, wcześniej wszyscy narzekali na ceny biletów są teraz tanie więc się nie wymigiwać .

Przy organizacyno-sportowym obrazie nędzy i rozpaczy naszego klubu nikt się nie musi wymigiwać. Kto będzie chciał to i tak pójdzie.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Kinematografik 2010-10-02, 10:02 am

Rok temu na meczu z Tychami nie było wolnego miejsca. Nie trudno się domyślić ze za tydzień będzie mniej osób ,ale pogoda dopisuje , gra naszych zawodników troszkę gorsza no ,ale cóż.
Kinematografik

Postprzez wioro0 2010-10-02, 12:11 pm

Kinematografik napisał(a):Rok temu na meczu z Tychami nie było wolnego miejsca. Nie trudno się domyślić ze za tydzień będzie mniej osób ,ale pogoda dopisuje , gra naszych zawodników troszkę gorsza no ,ale cóż.

Po pierwsze 2 sezony temu, a nie rok temu, a po drugie wtedy gra byłą w c*** gorsza bo przypominam, że kończyliśmy w barażach o utrzymanie, a zawodnicy byli nie pewni nawet z chemikiem police, z którym u siebie przegrali bez walki, a co do frekwencji na tym meczu to ciągle mam nadzieje na powtórkę z tamtego pamiętnego dla mnie meczu.
wioro0

Postprzez artur78 2010-10-02, 7:26 pm

Ludzie więcej optymizmu !!! Sytuacja w tabeli po tej kolejce na szczęście się nie pogorszyła mamy bliski kontakt z liderem będzie dobrze,ja wiem że sytuacja w klubie i gra jest nie za ciekawa ale jeszcze wszystko może się zmienić na naszą korzyść.A my kibice możemy w tym pomóc przyjdzmy w jak największej liczbie na Ludowy zróbmy super doping i pomóżmy im pokonać Tychy,nie narzekajmy cały czas bo to do niczego nie prowadzi.
artur78

Postprzez yahaya 1906 2010-10-02, 8:08 pm

Jest jakaś zapowiedź tego meczu na youtube? szukałem ale nie znalazłem.
yahaya 1906

Postprzez RysioLubicz 2010-10-02, 9:31 pm

Darian napisał(a):Przynajmniej chodzimy na mecze. A was na meczu z Turem ilu było "wielkich" ultrasów? Na palcach jednej dłoni można było was policzyć! Kompromitujecie sie liczbami i jakością dopingu więc nie dziwcie sie ludziom że nie chcą chodzić do młyna. Takim "dopingiem" jak w 2 połowie meczu z Górnikiem dajecie tylko ludziom dowód że doping leży a ogarniecie go przerasta wasze możliwości i predyspozycje.

Jesteśmy może drętwi ale wierni w przeciwieństwie do was "kumatych". 8)

Za taki tekst powinieneś dostać lepe, A Ty cwaniaczku gdzie byłeś na każdym meczu na Ludowym? I Wszystkich wyjazdach? Gdy my jeździmy po Polsce i nadstawiamy głowt to ty grzejesz dupkę przed monitorem i pouczasz każdego. Zamilcz jeśli nic nie wiesz. Kogo nazywasz Ultrasami? Cały młyn? bo jak tak to jesteś niezłym dramatem. Ultras to grupa 15 osób które działają a nie jak ty pierdol.ą na internecie. Nie dziwmy się ludziom że nie chcą chodzić do młyna?
Twoje argumenty są tak żenujące że aż dziw, myślałem że jesteś rozumującym gościem.
Nie odpisuj nawet. Chcesz podyskutować? po każdym meczu masz okazję podejście pod gniazdo,pewnie braknie Ci jaj.
RysioLubicz

Postprzez Flaming 2010-10-03, 1:06 am

Nie ma co się spinać, chłopaki. Tak samo jak Darian nic nie wskóra postami na forum, tak samo Wy nie zrobicie nic sprzeczając się tutaj. Sytuacja wygląda jak wygląda, spójrzmy prawdzie w oczy. Górnikowi pozwoliliśmy przejąć doping, mogło być lepiej. Miejmy nadzieję, że na Tychach będzie dobra atmosfera - podobno fani są dumni po zwycięstwie i wierni po porażce. Nie widzę tego od dłuższego czasu. Naprawdę denerwuje mnie, kiedy widzę, że przez 26 minut pierwszej połowy nawalamy jedną przyśpiewkę - bez kitu. Doping należy do kibiców i to od nas zależy jak to będzie wyglądać na Tychach. Skoro Panowie z Tych mają przyjechać w około 600 osób to wypadałoby się pokazać, nieprawdaż? Jeżeli kibicom naprawdę zależy na Ludowym i drużynie to przyjdą i będą dopingować Zagłębie. 5 zł, śmieszne pieniądze. Pogoda - jest coraz ładniejsza, deszcze za nami. Oby dwie wymówki odpadają. Nie to nie, po prostu. Ja jeżdżę na każdy mecz u nas i jestem dumny z klubu mimo wyniku - nie zapominajmy o historii. Nie ośmieszmy się przed Tychami tylko pokażmy im klasę, pozdrawiam!
Flaming

Postprzez Sir 2010-10-03, 1:48 am

Nawet zwycięstwo w meczu z Tychami nie zmieni rzeczywistości w jakiej jest nasz klub i umiejętności piłkarskich kopaczy.

Czy przy EWENTUALNYM AWANSIE do I ligi...powiedzcie mi kto może zostać w tej drużynie? Lacha, Bednar i chyba koniec.Reszta nie wskoczy w pół roku na wyższy poziom. Dziękuję. Tyle w tym temacie.
Sir

Postprzez Flaming 2010-10-03, 8:58 am

Myślę, że Pajączkowski mógłby zostać.
Flaming

Postprzez SO_1906 2010-10-03, 9:34 am

Sir napisał(a):Nawet zwycięstwo w meczu z Tychami nie zmieni rzeczywistości w jakiej jest nasz klub i umiejętności piłkarskich kopaczy.

Czy przy EWENTUALNYM AWANSIE do I ligi...powiedzcie mi kto może zostać w tej drużynie? Lacha, Bednar i chyba koniec.Reszta nie wskoczy w pół roku na wyższy poziom. Dziękuję. Tyle w tym temacie.

Skrzypek ( oczywiście na prawej), Stolpa, Marek, Folc i to niestety chyba byłoby na tyle...
SO_1906

Postprzez kaka4587 2010-10-03, 11:47 am

W tym tygodniu spotkalem sie z kumplem pilkarzem Zaglebia Sosnowiec, koles jest w szerokim skladzie 1 zespolu, generalnie grzeje lawe i to co mi powiedzial to mi sie nogi ugiely... Mowil ze w Sosnowcu wiekszosc pilkarzy tak naprawde ma w dupie awans gdyz wiazaloby sie to z wietrzeniem skladu, potraciliby kontrakty bo na 1 lige sie nie nadaja a Ci co by zostali w zespole musieliby sie wziac do roboty... Jest kilku ktorzy sa ambitni i tak naprawde czekaja na jakies oferty z innych klubow.

Podsumowujac...Slabiutki poziom ( mozna powiedziec polamatorski ) powoduje ze na boisko wybiegaja pilkarze ktorzy powinni przegladac oferty na praca.pl
kaka4587

Postprzez Smazu 2010-10-03, 11:50 am

kaka4587 napisał(a):W tym tygodniu spotkalem sie z kumplem pilkarzem Zaglebia Sosnowiec, koles jest w szerokim skladzie 1 zespolu, generalnie grzeje lawe i to co mi powiedzial to mi sie nogi ugiely... Mowil ze w Sosnowcu wiekszosc pilkarzy tak naprawde ma w dupie awans gdyz wiazaloby sie to z wietrzeniem skladu, potraciliby kontrakty bo na 1 lige sie nie nadaja a Ci co by zostali w zespole musieliby sie wziac do roboty... Jest kilku ktorzy sa ambitni i tak naprawde czekaja na jakies oferty z innych klubow.

Podsumowujac...Slabiutki poziom ( mozna powiedziec polamatorski ) powoduje ze na boisko wybiegaja pilkarze ktorzy powinni przegladac oferty na praca.pl

Dlatego 'jak burdel nie przynosi zysków to się wymienia ku** a nie alfonsa' .
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Adam1906 2010-10-03, 12:06 pm

kaka4587 napisał(a):W tym tygodniu spotkalem sie z kumplem pilkarzem Zaglebia Sosnowiec, koles jest w szerokim skladzie 1 zespolu, generalnie grzeje lawe i to co mi powiedzial to mi sie nogi ugiely... Mowil ze w Sosnowcu wiekszosc pilkarzy tak naprawde ma w dupie awans gdyz wiazaloby sie to z wietrzeniem skladu, potraciliby kontrakty bo na 1 lige sie nie nadaja a Ci co by zostali w zespole musieliby sie wziac do roboty... Jest kilku ktorzy sa ambitni i tak naprawde czekaja na jakies oferty z innych klubow.

I powiem Ci szczerze kaka4587, ale niestety wierzę w powyższe informacje... :redface:
Adam1906

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna