Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
zeb48 napisał(a):Im dłużej będziemy skazani na Pana Marka Chojnackiego tym szybciej osiągniemy dno tabeli . Już mecz z G. Wałbrzych pokazał , że zamiast lepiej jest coraz gorzej . Nawet mając piłkarzy z nietrafionych transferów w miarę dobry trener może z nich coś pozytywnego wydobyć - trener Chojnacki widać tego nie potrafi . I tak jak w życiu - jak nie potrafisz nie pchaj się na afisz. Niech Pan M. Chojnacki zacznie trenować w swojemu bliskiemu sercu łódzkiemu środowisku piłkarskiemu a nie robić eksperymenty " swojej myśli szkoleniowej ' na Zagłębiu Sosnowiec . Oby nie zanosiło się na powtórkę z poprzedniego sezonu i że znów obudzimy się z ręką w nocniku . Nie awansować w tym sezonie - to kiedy?? . Pozdrawiam .
jackie57 napisał(a):Nie jestem pewien, czy w klubie wszystkim zależy na awansie.
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Pan Prezes ma duzo do myslenia
Adrian Mielec napisał(a):Trener w drugiej połowie kazał mi się cofnąć, bo zszedł Tomek Szatan i musiałem grać defensywnego, mało brałem udział w akcjach ofensywnych, w polu karnym mało mnie było widać, nie uważam żebym się zaciął, po prostu jestem środkowym pomocnikiem i ja tutaj nie będę strzelał najwięcej bramek bo od tego są napastnicy.
pyla napisał(a):Jak można grac o awans gdy rezygnuje się z takich zawodników jak Hosic , Pach , czy nawet Lilo i Kłoda a w zamian kontraktuje się takich przecietniaków jak Folc, Stolpa, Zioło i oldboya Skrzypka .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników