Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
dziejus napisał(a):Wiara nie ma tu żadnego znaczenia.A kserokopiarki lepsze niż kiedyśA on sam nie wygląda mi na 20 latka
patrios91 napisał(a):dziejus napisał(a):Wiara nie ma tu żadnego znaczenia.A kserokopiarki lepsze niż kiedyśA on sam nie wygląda mi na 20 latka
Mam znajomych czarnoskorych z Niemiec i wierz mi...jeden 20 latek wyglada jak by mial lekko z 28. Sprawdza papiery-bedzie pewnosc...byle by to szybko sie stalo. Polonia to przeciwnik,w ktorym mozna by sprawdzic na 45 minut (o ile oczywiscie przez pierwsza polowe bedzie zaliczka bramkowa)Shole w prawdziwym meczu,tylko kiedy wszystko zostanie zalatwione to nikt nie wie.
handitto napisał(a):ja bym go nie brał po cojest Bielawski, jest Wściubiak ich ogrywac, może są słabsi ale co z tego skoro będą gryźć trawe, a murzyn nie
handitto napisał(a):ja bym go nie brał po cojest Bielawski, jest Wściubiak ich ogrywac, może są słabsi ale co z tego skoro będą gryźć trawe, a murzyn nie
- Musimy jeszcze zrobić przegląd kadry. Nie chce trzymać na ławce czy na trybunach chłopaków, którzy będą grali ogony, a to grozi niestety Dawidowi Ryndakowi, Mateuszowi Madejowi czy Rafałowi Bielawskiemu. Szkoda, że nie mamy drużyny rezerw, bo wtedy chłopcy mogliby się ogrywać pod naszym okiem - mówi trener.
handitto napisał(a):Lilo też miał byc 3 razy lepszy, co z tego że jest lepszy jak kosi kase i się opierdala
MiChAs089 napisał(a):Witam mam takie pytanko wróciłem właśnie z wakacji i ide na sobotni mecz a na stronie 100% Zagłębie pisze że bilety sprzedają przy kasach a czy jeszcze wejściówki można nabyć w sklepie kibica![]()
KtoÅ› mi odpowie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adam1906