Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Prezes Marek Adamczyk - pytania i odpowiedzi

Postprzez emdżej 2010-07-29, 10:28 am

Bernaś jest wypożyczony do Ruchu do końca roku.
emdżej

Postprzez August 2010-07-29, 4:17 pm

Czy obecność Prezydenta Miasta Dąbrowa Górnicza miała charakter kurtuazyjny czy też oznacza początek qspółpracy klubu Miastem Dąbrowa Górnicza ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez werty2 2010-07-29, 4:19 pm

Panie Prezesie mam pytanie dotyczące herbu..Jak wiadomo na wiekszości gadżetów wydawanych przez kibiców a także tych wychodzących spod szyldu SK widnieje herb widoczny poniżej.Moje pytanie-czy można uwzględnić ten wariant w aknkiecie prowadzonej na stronie www ????

Obrazek
werty2

Postprzez dziejus 2010-08-04, 11:19 am

Panie prezesie!Jak na razie,to w tym temacie same pytania,odpowiedzi-jak na lekarstwo.Czy rzeczywiście,zakontraktowanie Baby przerastało nasze możliwości finansowe ? Jeżeli tak to napisz Pan,to wezme pożyczke w SKOK-u i wspólnymi siłami zakontraktujemy młodzieńca z Afryki.Tylko prosze nie ściemniać,że po analizie sparingu,wypadł slabo.Ja,liczni kibice na sparingu i sam trener jest innego zdania.Więc o co tu biega ? Jest Pan drugim prezesem,którego przerasta załatwienie skutecznego napastnika :redface:
dziejus

Postprzez patrios91 2010-08-04, 12:28 pm

Ja raczej zadam pytanie czy jest planowane zatrudnienie 2giego w zespole napastnika(procz roli mlodziezowca) w tym okienku transferowym? Ja jestem zdania,ze ta klatwe ogromu sytuacji na mecz i braku skutecznosci trzeba wreszcie zwalczyc bo jestem przekonany,ze przyjdzie taki czas kiedy ona znowu zagosci (predzej czy pozniej)i trzeba bedzie ja pokonac. Narazie strzelamy,ale w zeszlym sezonie tez strzelalismy,ale jednak klatwa przyszla w tragicznym momencie i punkty byly tracone.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 10:34 pm

jacu napisał(a):Ja osobiście miałbym pytanie do Pana Prezesa o marketing Klubu. Czy są planowane jakieś konkretne kroki w kierunku poprawienia wizerunku Klubu? Jestem ciekawy czy jest jakaś wizja działania, myślę, że podstawą aby nasz Klub był poważnie traktowany choćby przez potencjalnych sponsorów jest popracowanie nad jego wizerunkiem. Poprzednie akcje typu Taxi Zagłębie chyba nie bardzo wypaliły i myślę, że warto pomyśleć nad profesjonalnym podejściem do sprawy.

Witam,

Tak, zgadzam się w pełni, że wizerunek Klubu wymaga sporego odświeżenia i poprawy. Pracujemy w chwili obecnej nad przygotowaniem strategii marketingowej kilkuletniej. Aby jednak to dobrze zrobić musimy bezapelacyjnie załatwić 2 sprawy:

- wyjaśnić kwestię herbu klubowego
- przeanalizować dotyczczasowe projekt typu taxi, etc.

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 10:39 pm

Sir napisał(a):Ile wynosi obecnie najwyższy kontrakt piłkarski w naszym klubie ( bez imienia i nazwiska ) tylko chodzi mi o kwote?

Zagłębie taxi - jak to funkcjonuje w liczbach ( przychody )??

Nie będę podawał takich danych. Ogólne koszty wynagrodzeń podstawowych zostały obniżone obecnie w porównaniu do zeszłego sezonu o ok 35%

Projekt Taxi w obecnym kształcie niestety co miesiąc generuje stratę. Kończymy dokładną analizę i podejmiemy decyzję co dalej.

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Postprzez pyla 2010-08-07, 10:40 pm

Panie Prezesie a co z napastnikiem ? Jeżeli chodzi o herb to możemy sobie wyjaśniac po zamknięciu okienka transferowego.
pyla

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 10:45 pm

STACH PL napisał(a):Dla dobra naszego klubu nie wszystko powinno być ujawniane. Panie Marku wg mnie rzecznik to podstawa w relacjach z mediami i kibicami i wcale nie jest to zbędny etat. Ja mam następujące pytanie co z drużyną rezerw a mianowicie chodzi mi o to czy zostanie zgłoszony zespół do A klasy żeby ogrywać zawodników nie mieszczących się w pierwszej jedenastce uzupełniony juniorami.Bo wszyscy wiemy,że najlepszym treningiem jest mecz.Pozdrawiam

Sprawa rzecznika jest na przysłowiowej tapecie. We wtorek zakończymy spotkania z kandydatami i zostanie podjęta decyzja, która osoba pomoże nam rozwinąć kontakt z mediami i PR.

Rezerwy to podstawa, ale w tym sezonie nie było możliwości logistyczej, finansowej i sportowej, aby zgłosić drużynę rezerw. W przyszłym roku będzie zgłoszona.
W tym sezonie będzie okazja inna do rozgrywania regularnych meczy, ale o szczegółach poinformujemy niebawem.

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Postprzez pyla 2010-08-07, 10:49 pm

Panie Prezesie ponawiam pytanie możemy się jeszcze łudzic ze zostanie zakontraktowany napastnik czy zostanie jak jest ? Dlaczego Shola tak nagle przestał się podobac trenerowi ?
pyla

Postprzez SO_1906 2010-08-07, 10:54 pm

Ciężkie pytanie, a więc szybka ewakuacja z forum....

EDIT: A więc jeszcze prosimy o odpowiedź w sprawie napastnika i Baby, co jest teraz chyba rzeczą dużo ważniejszą
Ostatnio edytowano 2010-08-07, 10:59 pm przez SO_1906, łącznie edytowano 1 raz
SO_1906

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 10:56 pm

uzielone napisał(a):Ja mam pytanie odnośnie parkingów dla zmotoryzowanych kibiców, czy jest szansa, że w pobliżu stadionu powstanie bezpieczny duży parking? Może oczywiście być płatny, wtedy skorzysta na tym klub i kibic nie będzie się obawiał o swój dobytek. Nowego stadionu to już chyba nie dożyjemy więc nie ma sensu zaśmiecać już jego wizjami tematu o "Stadionie Ludowym" ale usprawnienia typu parkingi, chodnik na trybunę krytą, sklepy z pamiątkami czy fast foody oraz cywilizowane toalety byłyby mile widziane.

Pewnie, że chciałbym i chyba wszyscy związani z Klubem, aby to wszystko było.
Jednak jak wiadomo na parkinigi i inne sprawy potrzebne są pieniądze. Jest parking obok garaży i tam kiedyś wszyscy parkowali auta i nikt nie narzekał, iż trzeba przejść kilkadziesiąt metrów przez mostek do stadionu.
Dziś chcemy parkować tuż przy kasie i narzekamy, że na dawnym żwirku błoto po kostkę.

Parking płatny ?? Myślę, że szybko pojawiłyby się głosy oburzenia.

Nie będę obiecywał gruszek na wierzbie w najbliższym czasie nie będzie raczej wielkich zmian w tym zakresie.

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 10:57 pm

KRIS6411 napisał(a):A co z biletami z zeszłego sezonu na Górnik Polkowice.Może można by na taki bilet wejść na któryś z meczów tego sezonu,bo tak to trzeba ( a znam parę osób) specjalnie jechać w tygodniu do klubu zwrócić

Proszę wymieniać w Klubie

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 10:59 pm

patrios91 napisał(a):Czy w zwiazku z problemami odnosnie kupna napastnika Snadnego,trwaja poszukiwania nastepcy w/w zawodnika ?

Temat wrócił w dniu wczorajszym. Z początkiem tygodnia powinna się sprawa wyjaśnić.

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Postprzez Marek_Adamczyk 2010-08-07, 11:02 pm

jls napisał(a):Z uporem maniaka zapytam co z Bernasiem?

Ktoś już tu odpowiedział, ale potwierdzę.

Bernaś jest wypożyczony do Ruchu Chorzów do końca bieżącego roku.

Pozdrawiam
M.A.
Marek_Adamczyk

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak