Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
jacu napisał(a):Ja osobiście miałbym pytanie do Pana Prezesa o marketing Klubu. Czy są planowane jakieś konkretne kroki w kierunku poprawienia wizerunku Klubu? Jestem ciekawy czy jest jakaś wizja działania, myślę, że podstawą aby nasz Klub był poważnie traktowany choćby przez potencjalnych sponsorów jest popracowanie nad jego wizerunkiem. Poprzednie akcje typu Taxi Zagłębie chyba nie bardzo wypaliły i myślę, że warto pomyśleć nad profesjonalnym podejściem do sprawy.
Sir napisał(a):Ile wynosi obecnie najwyższy kontrakt piłkarski w naszym klubie ( bez imienia i nazwiska ) tylko chodzi mi o kwote?
Zagłębie taxi - jak to funkcjonuje w liczbach ( przychody )??
STACH PL napisał(a):Dla dobra naszego klubu nie wszystko powinno być ujawniane. Panie Marku wg mnie rzecznik to podstawa w relacjach z mediami i kibicami i wcale nie jest to zbędny etat. Ja mam następujące pytanie co z drużyną rezerw a mianowicie chodzi mi o to czy zostanie zgłoszony zespół do A klasy żeby ogrywać zawodników nie mieszczących się w pierwszej jedenastce uzupełniony juniorami.Bo wszyscy wiemy,że najlepszym treningiem jest mecz.Pozdrawiam
uzielone napisał(a):Ja mam pytanie odnośnie parkingów dla zmotoryzowanych kibiców, czy jest szansa, że w pobliżu stadionu powstanie bezpieczny duży parking? Może oczywiście być płatny, wtedy skorzysta na tym klub i kibic nie będzie się obawiał o swój dobytek. Nowego stadionu to już chyba nie dożyjemy więc nie ma sensu zaśmiecać już jego wizjami tematu o "Stadionie Ludowym" ale usprawnienia typu parkingi, chodnik na trybunę krytą, sklepy z pamiątkami czy fast foody oraz cywilizowane toalety byłyby mile widziane.
KRIS6411 napisał(a):A co z biletami z zeszłego sezonu na Górnik Polkowice.Może można by na taki bilet wejść na któryś z meczów tego sezonu,bo tak to trzeba ( a znam parę osób) specjalnie jechać w tygodniu do klubu zwrócić
patrios91 napisał(a):Czy w zwiazku z problemami odnosnie kupna napastnika Snadnego,trwaja poszukiwania nastepcy w/w zawodnika
jls napisał(a):Z uporem maniaka zapytam co z Bernasiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak