Były prezes Paweł Hytry

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Prezes Paweł Hytry

Postprzez pyla 2010-05-20, 10:18 pm

CZEKO22I16 napisał(a):
Sir napisał(a):A jeszcze nie tak dawno, tak Go niektórzy chwalili za transfer Lilo........

Lilo to jest nasz najgorszy transfer... :czerwona:

Lilo najgorszy transfer na jakiej podstawie tak sądzisz, a możesz mi łaskawie powiedziec kiedy miał pokazac jak gra gdy Pierścionek nie dawał mu takiej szansy / nie licząc tych paru ogonów/ Lilo nawet w słabej formie/ a gdzie się ją zdobywa jak nie na boisku ? / napewno nie był gorszy od Jaromina czy Myśliwego.Dlatego prosze Cię nie rozdawaj tych czerwonych kartek zbyt pochopnie.
pyla

Postprzez August 2010-05-20, 10:21 pm

Sir napisał(a):A jeszcze nie tak dawno, tak Go niektórzy chwalili za transfer Lilo........

Po pierwsze nie można oceniać prezesury Hytrego poprzez transfer Lilo. Po drugie, koncepcja "wyrwania" jednego z najlepszych zawodników rywala była akurat słusznie. Pytanie raczej, jakiego typu przyczyny miały wpływ na słabą postawę Brazylijczyka w Sosnowcu.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez fazacool 2010-05-20, 10:24 pm

Dokładnie. Lilo nie miał się gdzie i kiedy sprawdzić a tym bardziej zgrać z drużyną. Trzeba dać mu szanse w tych ostatnich meczach i może się zdziwimy jeszcze. Potem możemy powiedzieć czy dobry transfer czy nie. A Hytry?? no cóż--DO WIDZENIA panie prezesie
fazacool

Postprzez August 2010-05-20, 10:27 pm

fazacool napisał(a):A Hytry?? no cóż--DO WIDZENIA panie prezesie

Ładnie ujęte. Ja bym to ujął bardziej po staropolsku: s*******aj
August

Postprzez patrios91 2010-05-21, 1:00 am

Ja proponuje nie wybieranie sie na stadion w ramach protestu odejcia Hytrego. Dopoki jeden z glownych winowajcow sprowadzenia klubu na dno nie zostanie zwolniony,kibice powinni nie wybierac sie na stadionc i zrobic to co Bydgoszcz ze swoim pseudo-prezesem. Dopoki Hytry jak i caly zarzad nie zostanie przewietrzony to mnie osobiscie na stadionie sie nie zobaczy. Ja bym mu jeszcze po ryju w ramach podziekowan dal,ale nie wiem czy tego gnoja spotkam osobiscie. Precz z Hytrym.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez slawekchicago 2010-05-21, 11:01 am

Ale Panowie pREZES juz raz odszedl i co ? wrocil !!! Gosc bez HONORU I BEZ A M B I C J I !!!! :!: WIEC !!!!!! :czerwona: :czerwona: :czerwona: Mialem nic nie pisac bo juz nie mam sily na to wszystko patrzec ale zmobilizowalem sie zeby pANU pREZESOWI pokazac :czerwona:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez SO_1906 2010-05-21, 1:56 pm

dziejus napisał(a):Proponuje aby wszyscy przyszli ubrani na czarno,w rękach białe chusteczki i odpowiedni"przyśpiew" :twisted: Wtedy może zrozumie za co mu "dziękujemy" :redface: :kiepsko:

To mi zaczyna przypominać końcówke poprzedniego sezonu- a dokładnie chodzi mi o takie plany... A pomysleć że na koniec rundy jesiennej sie śmiałem z poprzedniego sezonu....
SO_1906

Postprzez August 2010-05-21, 2:22 pm

Pan Prezes nawet nie raczył po efektownej porażce bąka puścić, a co dopiero przeprosić kibiców.
August

Postprzez Desantis 2010-05-21, 2:43 pm

Patrios91
Ja proponuje nie wybieranie sie na stadion w ramach protestu odejcia Hytrego. Dopoki jeden z glownych winowajcow sprowadzenia klubu na dno nie zostanie zwolniony,kibice powinni nie wybierac sie na stadionc i zrobic to co Bydgoszcz ze swoim pseudo-prezesem. Dopoki Hytry jak i caly zarzad nie zostanie przewietrzony to mnie osobiscie na stadionie sie nie zobaczy. Ja bym mu jeszcze po ryju w ramach podziekowan dal,ale nie wiem czy tego gnoja spotkam osobiscie. Precz z Hytrym.
Całkowicie się po tym podpisuję i po wielu ostatnich smutnych refleksjach dochodzę również do wniosku że właściwie jedyną Naszą bronią do takich hien jak Hytry i Szatan jest brak finansowych wpływów do kasy klubowej(czyt. ich portfeli) z biletów czyli kibicujmy ale DALEJ ZA GŁÓWNĄ BRAMĄ. Myślę że również jakieś media na pewno się zainteresują o co tu właściwie chodzi.... :-(

Na przyszłość jest coś takiego jak "cytuj" ;-) // Smazu
Desantis

Postprzez August 2010-05-21, 2:56 pm

Desantis napisał(a):Naszą bronią do takich hien jak Hytry i Szatan jest brak finansowych wpływów do kasy klubowej(czyt. ich portfeli)

Podejrzewam, że wpływy z biletów stanowią znikomy procent budżetu. A samo nie przychodzenie na ostatnie mecze nie będzie w żaden sposób odczuwalne bo podejrzewam, że i tak mało osób przyjdzie na stadion. Chyba, że oczywiście nasi wygrają w Slubicach, a Polkowice przegrają. Aby wymusić zmiany w Zarządzie, czytaj: wypieprzenie Hytrego przez Szatana są dwie ewentualne drogi. Przez kibiców: zorganizowanie przed ostatnimi meczami przemarszu jak ostatnio, połączonego z pikietą w sprawie odwołania Prezesa. Ponieważ różne, ciekawe rzeczy dochodzą mnie co do współpracy decyzyjnych z Hytrym, sprawa może wydawać się nierealna. Drugi - bardziej możliwy - wymuszenie zmian przez Miasto. Czy obecnie realny ? Zobaczymy na ruchy UM co do wejścia do spółki,
August

Postprzez patrios91 2010-05-21, 9:46 pm

Swoja droga myslicie ,ze jak Hytry i caly zarzad chce zalatac dlugi? Pierwsze po sezonie to sprzedanie najlepszych zawodnikow i mlodych talentow co juz sie rozpoczelo. Drugie to lizanie dupe miastu i robienie ich w wala z prawdziwym stanem finansowym spolki. Pojawiaja sie listy transferowe w polskich ligach,a my nie mamy kasy na zapchlonego kota w worku. Kiedy zacznie sie prawdziwy dramat i czy ktos przyjdzie nam z pomoca oczywiscie po wywaleniu aktualnych wladz...tego nie wiadomo.
patrios91

Postprzez August 2010-05-21, 10:12 pm

patrios91 napisał(a):Swoja droga myslicie ,ze jak Hytry i caly zarzad chce zalatac dlugi?

Biorąc wszystko do kupy co się wie, nalezałoby sądzić, że raczej kasa była "wyprowadzana" z klubu.
August

Postprzez patrios91 2010-05-21, 10:25 pm

August napisał(a):
patrios91 napisał(a):Swoja droga myslicie ,ze jak Hytry i caly zarzad chce zalatac dlugi?

Biorąc wszystko do kupy co się wie, nalezałoby sądzić, że raczej kasa była "wyprowadzana" z klubu.

Gdyby byly mocne dowody (choc sprawa z dokumentami finansowymi jest podejrzana) to nareszcie poszli by siedziec ludzie,ktorzy ida po trupach do celu jakim napewno nie jest dobro klubu.
patrios91

Postprzez ATR 2010-05-21, 10:30 pm

Przyjście tych ludzi do klubu to był SZATAŃski plan HYTRYch ludzi. Raków miał milion zł długu i przygotowywano dokumenty upadłościowe i my podobnież mamy 3 razy więcej :czerwona:
ATR

Postprzez Michael 2010-05-23, 8:38 pm

August napisał(a):
fazacool napisał(a):A Hytry?? no cóż--DO WIDZENIA panie prezesie

Ładnie ujęte. Ja bym to ujął bardziej po staropolsku: s*******aj

Chyba po Łacinie, ale dobrze powiedziane :niezle: :brawo:

HYTRY WY :czerwona: DALAJ
Michael

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna