Marek Chojnacki - były trener Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Marek Chojnacki - trener Zagłębia

Postprzez uzielone 2010-05-18, 4:53 pm

Gdyby nie zgrupowanie przed meczem z Lechią to Chojnacki mógłby zacząć zapoznanie się z drużyną od zaproszenia wszystkich na wspólny obiad na mieście :lol: Tak na poważnie to duże brawa za podjęcie wyzwania w bardzo trudnej sytuacji :brawo: Jest to trener z nazwiskiem i doświadczeniem w ekstraklasie a przed wszystkim w ŁKS-ie gdzie również się nigdy nie przelewało. Jest szansa, że ten człowiek nareszcie zrobi z Zagłębia drużynę na miarę możliwości i naszych oczekiwań!
uzielone

Postprzez Darian 2010-05-18, 5:08 pm

Hytry tylko potwierdza jak jest marnym działaczem. Niczego pozytywnie nie potrafi doprowadzić do końca(rozmowy z Płatkiem). Dla mnie jest skończony i zdeskredytowany całkowicie.
Co prawda okres topienia marzanny się już dawno temu skończył ale najlepszym rozwiązaniem byłoby wrzucenie go do Brynicy.Przy zwiększonym poziomie wód jest szansa żeby go wyniosło daleko od Sosnowca. :twisted:
Darian

Postprzez Piotrek_1906 2010-05-18, 6:48 pm

może nas podniesie ja stawiałem na Białasa
Piotrek_1906

Postprzez handitto 2010-05-18, 7:00 pm

Białas, mógłby trafic jedynie do niezmanierowanych walczaków, jak miało to miejsce podczas jego pierwszej pracy w Legii, a teraz widać jak żel go potraktował, kompletna olewka i u nas mogłoby być tak samo, martwi mnie przekonanie że Zagłębie będzie grało jednym napastnikiem, jeśli tak bedzie to w sumie nie mamy na chwile obecną klasycznego napastnika w formie, Markowi Chojnackiemu, oddaje szacunek, za to że podjął wyzwanie, roczliczać będziemy jednak dopiero po... letnich transferach i rundzie jesiennej
handitto

Postprzez August 2010-05-18, 7:30 pm

Trzeba miec świadomośc, że z Zieloną Górą i Słubicami to nie on będzie faktycznie prowadził drużynę. Podejrzewam, że decydujący glos bedzie miał Kurdziel.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez emdżej 2010-05-18, 8:08 pm

Darian napisał(a):Niczego pozytywnie nie potrafi doprowadzić do końca(rozmowy z Płatkiem).

A skąd wiesz czy Płatek nie wyskoczył z jakimiś horrendalnie bezsensownymi żądaniami?
emdżej

Postprzez wioro0 2010-05-18, 8:19 pm

Powiem tak, Chojnacki to niewątpliwie dobry trener z wielkim doświadczeniem na Polskich boiskach, ale nie będzie miał takie kontaktu z piłkarzami co Pierścionek i dlatego boje się, że nie znajdzie go do końca sezonu i ten cały misterny awans pójdzie w pizdu!!! Szczerze to wolałbym, aby na stanowisku trenera pozostał Pierścionek.
wioro0

Postprzez tiktak 2010-05-18, 8:22 pm

Konkretny facet i takiego było trzeba wcześniej. Bez megalomanii, oszołomstwa i skłonności do wygłupów. W ŁKSie na pewno zdążył się przyzwyczaić do mniej przyjemnych stron trenerki. Jestem bardzo ciekaw co pomyślał sobie szczerze gdy przeczytał wypowiedź Pierścionka po ostatnim meczu. Chyba nam tego nigdy nie powie.
A Pierścionek. Może do ŁKSu. Schudnie trochę.A mówiąc poważnie - chyba by go tam śmiechem zabili.
tiktak

Postprzez pyla 2010-05-18, 8:39 pm

wioro0 napisał(a):Powiem tak, Chojnacki to niewątpliwie dobry trener z wielkim doświadczeniem na Polskich boiskach, ale nie będzie miał takie kontaktu z piłkarzami co Pierścionek i dlatego boje się, że nie znajdzie go do końca sezonu i ten cały misterny awans pójdzie w pizdu!!! Szczerze to wolałbym, aby na stanowisku trenera pozostał Pierścionek.

A jaiz to kontakt miał z piłkarzami Pierścionek bo po wynikach to nie widac , muszą miec szacun dla trenera i w tym wypadku wg. mnie tak bedzie. Tylko ta zmiana troche za póżno ale trzeba grac do końca.
pyla

Postprzez tiktak 2010-05-18, 8:39 pm

I jeszcze jedno. Chciałbym żeby wycisnął z zawodników grę proporcjonalną do wynagrodzeń. Wtedy stanie się w Sosnowcu specjalistą od awansów. AWANSÓW,nie awansu.

Jakby tak jeszcze proporcjonalnej klasy prezesa zatrudnili.

nie pisz postów pod postem -używaj opcji edytuj // turku
tiktak

Postprzez dziejus 2010-05-18, 9:20 pm

Lipna coś ta sonda :redface: Co klikne na odświeżanie to przybywa pare głosów ;-) Takiej frekwencji to niekiedy nie ma na Ludowym :lol:
dziejus

Postprzez Sonda 2010-05-18, 9:25 pm

Ja tam za Hytrym nie przepadam ale za zatrudnienie obecnego trenera należy mu sie pochwała.Chojnacki to trener z doświadczeniem a przy tym jednocześnie nie stary dziadek. Jakoś w to że Płatek będzie u Nas pracował nie wieżyłem. Byłem przekonany że przyjdzie facet trenujący dotej pory całe życie niższe ligi. Martwi mnie natomiast wynik Sondy. Wynika z niej, że prawie co czwarty głosujący jest za Pierścinkiem i uważa że zmiana trenera jest niepotrzebna.Nie wiem dlaczego tak ludzie głosują?
Sonda

Postprzez dziejus 2010-05-18, 9:28 pm

Kliknij pare razy na "odśwież" to sie dowiesz :lol: 1800-set głosujących ;-) Pierścionek siedzi w depresji i klika :)Już 1817 głosów.Czary ?
Ostatnio edytowano 2010-05-18, 9:30 pm przez dziejus, łącznie edytowano 1 raz
dziejus

Postprzez rossoneri 2010-05-18, 9:38 pm

mysle ze dobry wybor:) nawet bylem troche zaskoczony:) to takze dobry prognostyk na przyszly sezon ,bo gdy sie zatrudnia takiego trenera to trzeba byc optymista:) powodzenia
rossoneri

Postprzez tiktak 2010-05-18, 9:44 pm

Da się głosować więcej razy z jednego kompa?
tiktak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna