Grunwald-Zagłębie poniedzialek 17.00 ??

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

AWANS

Postprzez emcio 2003-05-27, 7:34 pm

JEBAĆ PIASTA GLIWICE!!!!! MY JUŻ RAZEM Z ZAGŁĘBIEM SIĘ POSTARAMY ABYŚCIE ZAJEBANE GNOJKI NIE AWANSOWAŁY!!!!!
POZDRO DLA ZAGŁĘBIA Z ZIELONEJ GÓRY (No cóż między nami remis,ale sprawiedliwy)TERAZ MUSIMY SIĘ SKUPIĆ ABY WYCHUJAĆ pIASTA!!!! ALBO LECH ALBO ZAGŁĘBIE!!!!! ŻADEN POJEBANY pIAST!!
emcio

!!!!!!!

Postprzez Qba 2003-05-27, 7:37 pm

Swiete Slowa!!!!!!!!!! pozdro dla ZG!!!!!!!!!!!!
Qba

Re: AWANS

Postprzez rados 2003-05-27, 7:46 pm

emcio napisał(a):JEBAĆ PIASTA GLIWICE!!!!! MY JUŻ RAZEM Z ZAGŁĘBIEM SIĘ POSTARAMY ABYŚCIE ZAJEBANE GNOJKI NIE AWANSOWAŁY!!!!!
POZDRO DLA ZAGŁĘBIA Z ZIELONEJ GÓRY (No cóż między nami remis,ale sprawiedliwy)TERAZ MUSIMY SIĘ SKUPIĆ ABY WYCHUJAĆ pIASTA!!!! ALBO LECH ALBO ZAGŁĘBIE!!!!! ŻADEN POJEBANY pIAST!!

Święte słowa.Jeśli nam się nie uda to życzę awansu Lechowi.Pozdro dla kibiców Lecha.
rados
Zagłębiak

Postprzez amstat 2003-05-27, 8:55 pm

ehhh wymiencie sie telefonami i szalikami
amstat
Fanatyk

Postprzez Bas 2003-05-27, 9:09 pm

amstat napisał(a):ehhh wymiencie sie telefonami i szalikami

:lol: :lol: :lol: mistrzowsko rozładowana sytuacja i napięcie :D:D:D:D

z awansem będzie ciężko ale wierzyć trzeba
Bas
Żółta kartka

Postprzez Kamilsts 2003-05-27, 9:23 pm

Ehehehheheh i tak awansuje ZAGŁĘBIE :-) !!!!

A nie żadne Zielone Góry w dupach wam się poprzewracało ???
Jeśli przypadkiem nie awansuje Zagłębie to sezon powinien być unieważniony :twisted:
Bo reszta klubów bądźmy szczerzy nie nadaje się na 2 ligę !!!
Kamilsts

yyyyyyyyy eeeeeeeeee aaaaaaaaaa

Postprzez Qba 2003-05-27, 9:29 pm

ej no ale nie poprzewracalo mi sie w dupie, ale wole kuzwa lecha niz piasta...
Qba

Re: yyyyyyyyy eeeeeeeeee aaaaaaaaaa

Postprzez Kamilsts 2003-05-27, 9:33 pm

Qba napisał(a):ej no ale nie poprzewracalo mi sie w dupie, ale wole kuzwa lecha niz piasta...

A ja nie nawidzę bardziej Piasta od Lecha :twisted:

I nikomu poza naszym kochanym ZAGŁĘBIEM nie życzę awansu !!!
Bo będzie to kolejna drużyna bez kibiców w 2 lidze !!!
A takich jest tam bez liku !
Kamilsts

ja p***le

Postprzez Qba 2003-05-27, 10:07 pm

a co o poziomie gry swiadczy ilosc kibicow? czlowieku na co ty przekladasz klase druzyny? oczywiscie, ze jestem za zaglebiem, jak najbardziej,ale tak sobie gdybam:) no Kamil z jednej dzielnicy jestesmy a Ty tu tak powierzchownie o pilce noznej:)
Qba

Postprzez Kamilsts 2003-05-27, 10:15 pm

Po pierwsze futbol jak i każdy sport jest dla kibiców !!!
Po drugie czy uważasz że Piast czy Lech prezentuje lepszy poziom piłkarski ???? :shock:
Kamilsts

Re: yyyyyyyyy eeeeeeeeee aaaaaaaaaa

Postprzez Qba 2003-05-27, 10:29 pm

Kamilsts napisał(a):I nikomu poza naszym kochanym ZAGŁĘBIEM nie życzę awansu !!!
Bo będzie to kolejna drużyna bez kibiców w 2 lidze !!!
A takich jest tam bez liku !

Ja nie powiedzialem wcale, ze oni lepiej sie prezentuja... Ale Ty stwierdziles, ze oni nie moga wejsc do II ligi bo maja malo kibicow.. a jak sadzisz co ma wiekszy wplyw kibice czy umiejetnosci pilkarskie? wg mnie miedzy tymi dwoma rzeczami nie mozna postawic znaku rownosci....
Qba

Postprzez Kamilsts 2003-05-27, 10:37 pm

Nie można ale wolę być na meczu na którym jest kilka kilkanaście kilkadziesiąt tysięcy ludzi nawet na słabszym poziomie niż lepszy mecz na którym jest kilkaset kiklkadzisiąt kilka :-) osób !!!

Gdybym miał na to wpływ kto ma grać w 1 i 2 lidze to z pewnością byłyby to kluby z kibicami !
Kamilsts

Postprzez Kamilsts 2003-05-27, 10:43 pm

Aha i gdyby o tym że Piast ma grać w 2 lidze ( mam nadzieję że nie)
decydowałaby zajebista postawa ich piłkarzy to jeszcze bym to może jakoś zniósł ale tutaj pojawiają się niestety poza sportowe sprawy o których wszyscy wiedzą .
Kamilsts

Postprzez Robertuss 2003-05-27, 10:45 pm

Po moich teoretycznych wyliczeniach wynika, że mamy jeszcze dużą szansę awansować do II ligi. Ponieważ jak my wygramy wszystkie mecze bedziemy mieć 66 pkt. Natomiast Piast po porażce z Rozwojem, remisie z Lechemi i wygranymi z Grunwaldem oraz z Nysą będzie miał 65 pkt. Jeżeli chodzi o Lecha to sądze, że wygra ze Skalnikiem i Promieniam ale zremisuje z Piastem oraz z MK i w ten sposób zdobędzie 62 pkt. Tak więc Panowie nie wszystko jeszcze stracone!!!!!!!!!!!!! w górę serca!!!!!!! i wszyscy razem::::::: II liga, II liga, Zagłębie!!!!II liga, II liga, Zagłębie!!!!II liga, II liga, Zagłębie!!!! :D :D :D :D :D
Robertuss

Postprzez krzysiu 2003-05-28, 12:05 am

Nie czarujmy sie w ostatnich dwoch kolejkach ani Piast ani Lech punktow nie straca. Jedyne rozwiazanie to ze Piast straci punkty w meczu z Rozwojem oraz remis w meczu Piasta z Lechem, co przy naszych zwyciestwach do konca, czego wcale nie mozna byc pewnym da nam awans. Inne rozwiazania sa bardzo malo prawdopodobne, zeby nie rzecz nierealne.
krzysiu
HONOROWY CZŁONEK FORUM

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna