Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
lukas1996 napisał(a):a czy można wiedzieć ile klub ma pieniedzy
Lars napisał(a):zobaczymy czy Tomcio Sz. znowu bedzie "dyrygował" grą Zagłebia.
,django napisał(a):Lars napisał(a):zobaczymy czy Tomcio Sz. znowu bedzie "dyrygował" grą Zagłebia.
A widzisz jakąś alternatywę?
mayday77 napisał(a):,django napisał(a):Lars napisał(a):zobaczymy czy Tomcio Sz. znowu bedzie "dyrygował" grą Zagłebia.
Ja widzę alternatywę-a wygląda ona tak:
Lacha na rozegraniu,w ataku cały mecz Jaromin i po połówce Myśliwy i Koźmiński.
Sam Szatan w wywiadzie powiedział zę jest bez formy to po jakiego grzyba jest wystawiany do składu.
Wiem,wiem ktoś napisze że synuś "MegaKurczaka",ale na Jego miejscu sam bym powiedział trenerowi że jestem na dziś dzień za słaby i bez formy i do puki jej nie odbuduję to nie chcę być wystawiany do pierwszej 11,będąc w porządku wobec kolegów z drużyny i kibiców.
mayday77 napisał(a):,django napisał(a):Lars napisał(a):zobaczymy czy Tomcio Sz. znowu bedzie "dyrygował" grą Zagłebia.
Sam Szatan w wywiadzie powiedział zę jest bez formy to po jakiego grzyba jest wystawiany do składu.
Wiem,wiem ktoś napisze że synuś "MegaKurczaka",ale na Jego miejscu sam bym powiedział trenerowi że jestem na dziś dzień za słaby i bez formy i do puki jej nie odbuduję to nie chcę być wystawiany do pierwszej 11,będąc w porządku wobec kolegów z drużyny i kibiców.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników