Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Postprzez Sir 2009-08-06, 5:32 pm

Zawsze p otakim zwycięstwie jest WIARA i POMPOWANIE BALONA.....a wiecie DOSKONALE JAK GRAJĄ NASI POD PRESJĄ NA STADIONEI LUDOWYM? :)
Sir

Postprzez marcin_79 2009-08-06, 6:27 pm

Po tym zwycięstwie uszlo dużo powietrza i to dobrze zrobi przed sobotnim kolejnym bojem.Nareszcie zaczeli grać piłką
marcin_79

Postprzez STACH PL 2009-08-06, 7:03 pm

Zadowoli mnie skromne 1:0 byle dopisać 3 pkt no i bez kontuzji.
STACH PL

Postprzez Landryn 2009-08-07, 4:29 pm

Mam nadzieje że wysokie zwycięstwo `przyniesie` na sobotni mecz więcej kibiców .
Chłopaki dali z siebie wiele ale nie można osiąść na laurach .
Wygrana niska była by ciesząca.
Landryn

Postprzez turku 2009-08-07, 4:43 pm

Nie ważne ile strzelą bramek. Ważne by wygrali i by gra cieszyła oko. Może być nawet 1:0 byleby tylko było co oglądać. 3 punkty i atrakcyjny futbol to się dla mnie liczy.
turku

Postprzez czepard 2009-08-07, 6:17 pm

Myślę, że piłkarze Zagłębia mają coś do udowodnienie po zeszłosezonowym meczu z Unia...wtedy Janikowo grało bardzo mlodym skladem a Zagłębie mimo dość dużej przewagi nie zdolalo strzelić żadnego gola....jutro, choć zapewne w zmienionych skladach ale licze że Zagłębie wygra i dopiszemy kolejne trzy punkty...
czepard

Postprzez miko1906 2009-08-07, 6:46 pm

Oczywiście że zagłębie wygra ... niema innej opcji ... :D TYLKO ZAGŁĘBIE !!!
miko1906

Postprzez RADOSKU 2009-08-07, 7:14 pm

Ludziska sory za to co napisze ale pare rzeczy jest smieszne mam nadzieje ze na meczu z Unia tego nie bedzie. Zaczne od smiesznych ogloszen przez Grupy Ultras Zaglebia chodzi o biale koszulki itp tytlko oni moga stac w mlynie jak pamietam gdy nie bylo takich smiesznych decyzji to wiecej ludzi stalo tam i wiecej gardel bylo bylo zdzieranych.Powiem jedno najpierw odzielacie jednych kibicow od drugich a jak jest mecz to ten co nadaje doping wola o to aby z boku kibice tez wstawali i dopingowali ludzie czegos nie rozumie naprawde. powiem jedno ze masa ludzi przez te chore zapowiedzi o bialych koszulkach przestalo zdzierac gardlo ale skoro Ultras ma takie pomysly to co tu pisac. Teraz druga sprawa chodzi o gosci ktorzy nadaja doping ludzie co wy Kur.... robicie poprostu to jest nie do opisania stoi tam czterech kolesi i co i kicha jak nie wiem co. Najpierw sie czaja kto ma dopingowac bo chyba zdaja sobie sprawe ze nie umia a jak jeden sie decyduje to zachwile znajduje sie drugi i trzeci a nawet czwarty najleprzy jest gosc w niebieskich spodenkach i jego ruchy nie wiem skad ten koles sie urwal i kto mu dal prawo tam wchodzic. Ludziska gdzie sa ludzie ktorzy umia to robic. Mam nadzieje ze na kolejnym meczu nie bedziemy ogladac tej komedi bo jak ktos to zobaczy to beda mieli z naszych kibicow ubaw dzieki czterem muszkieterom tz trzem i jeden muszkieter w niebieskich spodenkach ktory myslal ze jest na dyskotece chyba tak wnioskuje po jego ruchach albo moze chcial poderwac jakiegos chlopaka bo jakos mi podejrzanie wygladal. Wiem ze pewnie masa ludzi mnie tu opier... bo pewnie to ich koledzy albo jacys znajomi ale panowie pomyslcie logicznie i zastanowcie sie czy nie mam racji.
RADOSKU

Postprzez roberto85 2009-08-07, 7:40 pm

dobrze prawisz RADOSKU do mlynu powinien miec wstep kazdy ale powinno byc tak jak lata temu ze jak sie frajer zagapil i poszedl na mlyn to byli kolesie od obserwowani i wylapywania wzrokiem frajera co sie zapedzil i nie spiewa i szybko byl informowany ze jak nie zacznie spiewac to zbierze zaraz oklep i acha prowadzacy tez byli konkret nikt nigdy sie z nich nie nabijal tylko mialo sie szacun do prowadzacego i pojscie na mlyn podnosilo adrenaline
ps. co sie stalo z prowadzacym o ksywce (nie jestem pewny na 100% ale brzmiala chyba) gocha ten kolo potrafi zedrzec gardlo i nie potrzebowal do tego zadnego megafonu
roberto85

Postprzez Lukasch89 2009-08-07, 7:52 pm

Coż, rację przyznac musze dwom kolegom z góry, że prowadzących to mamy tylko z nazwy.... szkoda, że starsi stażem kibice się tym nie zajmują, mieli o tym pojęcie, a i respekt był...

A sam mecz.... liczę na dobrą grę oraz wygraną Zagłębia, nie wazne czy 1:0 czy 4:3... potrzebujemy punktów, gole są sprawą drugorzędną.... aczkolwiek też ważną.... Miło by było gdyby kibice dopisali jak ostatnio (ilość).... ehhh.... w starej II lidze narzekałem że tylko 5-6 tys przychodzi.... a teraz chciałbym aby te czasy wróciły :(
Lukasch89

Postprzez tigers96 2009-08-07, 8:03 pm

temat młynu to nie na to forum
tigers96

Postprzez wiZz1906 2009-08-07, 8:17 pm

Haha następnym razem podejdźcie do chłopaków prowadzących doping jak coś wam się nie podoba, a odnośnie koszulek i szali jakbyś nie zauważył to nikt nie był wypraszany z powodu ich braku. Prośba do adminów: zamknijcie to forum, bo większość kibiców przegląda je myśląc że to jest oficjalne forum kibiców Zagłębia. Wyrabiają sobie o Nas zdanie na podstawie wypowiedzi kilkudziesięciu osób, które wyjazd jedynie na czacie przeżyły.
Ostatnio edytowano 2009-08-07, 8:27 pm przez wiZz1906, łącznie edytowano 1 raz
wiZz1906

Postprzez kaziuu_ 2009-08-07, 8:23 pm

Powiem tak ze nie zalezne jest to jak człowiek wyglada chodzi mi tutaj o koszulke tylko jak dopinguje nasza druzyne i to sie powinno liczyc.

A odnosnie meczu z Unia to zadowoli nas kazda wygrana nie wazne jaki wynik. Byle by tylko Nasi pilkarze nie osiedli na laurach. To bedzie dobrze.
kaziuu_

Postprzez MateuszeK14 2009-08-07, 8:43 pm

kaziuu_ napisał(a):Powiem tak ze nie zalezne jest to jak człowiek wyglada chodzi mi tutaj o koszulke tylko jak dopinguje nasza druzyne i to sie powinno liczyc.

A odnosnie meczu z Unia to zadowoli nas kazda wygrana nie wazne jaki wynik. Byle by tylko Nasi pilkarze nie osiedli na laurach. To bedzie dobrze.

Dokładnie kaziu , mat podziela opinie ;d
MateuszeK14

Postprzez Zagłębiak_1906_ 2009-08-07, 8:52 pm

Do tego ludzi może odstraszać poziom niektórych na młynie. Ostatnio jak tam byłem to stałem obok jakiś prawie dziadków nachlanych napinających się, że skroją przyjezdnych po meczu, do tego nie śpiewali tego co inni tylko jakieś swoje "pieśni", głównie w kierunku gości. Żenada. Nigdy więcej nie zamierzam tam iść. No i do tego prowadzący...

Co do meczu to myślę, że będzie skromne zwycięstwo Zagłębia.
Zagłębiak_1906_

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna