Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Postprzez LucasUSA 2009-06-14, 1:26 am

Mamut17 tak sie spocil od tych napinek, ze az musi odpoczac od forum. Pokazcie klase, bo na razie panowie ze Swidnicy daja dobry przyklad.

Co do meczu, jak nasi pilkarze podejda do tego spotkania z takim nastawieniem jak mamut17, to witaj III ligo. Nie wolno lekcewazyc przeciwnika, ktory jest na fali, wygrywa wiekszosc spotkan i ma ochote cos osiagnac.
LucasUSA

Postprzez romi_k9 2009-06-14, 8:21 am

Co za ludzie wypowiadają na ich forum,pewnie pokroju mamuta,przykre.Przyjedzie nas nawet parę tyś doszły mnie słuchy że z całego świata zjeżdżają kibice na to wspaniałe piłkarskie widowisko.Tym bardziej że nawet nie wiadomo czy dojdzie w ogóle do spotkania.
romi_k9

Postprzez Desantis 2009-06-14, 9:12 am

Witam,jak większość jestem zdania że kibice ze Świdnicy pokazują co niektórym jak się na forum wypowiadać, a co do samej pzpn ;-( -nowskiej szopki to mam wrażenie że ktoś tam szczególnie nie lubi naszego klubu i ma satysfakcję trzymania nas w niepewności aż do samego końca.... Mecz w Świdnicy będzie bardzo trudny biorąc pod uwagę ostatnie dokonania naszych kopaczy i grę Avii, ale ja jestem optymistą i myślę że w Sosnowcu będziemy świadkami pozostania w 2giej lidze ( co jest niestety żenujące ;-( ). Pozdro dla prawdziwych kibiców:))
Desantis

Postprzez slawekchicago 2009-06-14, 9:17 am

Desantis napisał(a):Witam,jak większość jestem zdania że kibice ze Świdnicy pokazują co niektórym jak się na forum wypowiadać, a co do samej pzpn ;-( -nowskiej szopki to mam wrażenie że ktoś tam szczególnie nie lubi naszego klubu i ma satysfakcję trzymania nas w niepewności aż do samego końca.... Mecz w Świdnicy będzie bardzo trudny biorąc pod uwagę ostatnie dokonania naszych kopaczy i grę Avii, ale ja jestem optymistą i myślę że w Sosnowcu będziemy świadkami pozostania w 2giej lidze ( co jest niestety żenujące ;-( ). Pozdro dla prawdziwych kibiców:))

No to kolega sie popisal jaka gre Avii z tego co wiem Avia jest jedna ta ze z SWIDNIKA a MY gramy z Polonia Swidnica to tak jakby pomylic Zaglebie Lubin z Motorem Lublin :redface: :redface: :redface:a co do meczu chyba na poczatku sezonu nikt sie tego nie spodziewal ale coz gramy o utrzymanie i choc Sam nieraz wyzywalem na tym forum na gre, zarzad i pana wlasciciela tak teraz pora o tym zapomniec nie stac nas na Spadek i tak juz rok jestesmy w plecy bo ta 2 liga byla w tym roku naprawde slaba.Panowie nie ma zartow MUSIMY SIE UTRZYMAC :!: :!: :!:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Kamil144 2009-06-14, 10:22 am

Trzeba isc na mecz dopingowac Zaglebie z calych sil :) Miejmy nadzieje ze nasi zawodnicy pokaza dobra pilke i wygraja ten mecz
Kamil144

Postprzez bendziwoj 2009-06-14, 10:38 am

Nie wiecie ,dlaczgo w gr.wschodniej 11 miejsce gwarantuje pobyt w II lidze ,a u nas nie?
bendziwoj

Postprzez spitfire 2009-06-14, 10:51 am

bendziwoj napisał(a):Nie wiecie ,dlaczgo w gr.wschodniej 11 miejsce gwarantuje pobyt w II lidze ,a u nas nie?

Nam też prawdopodobnie gwarantuje utrzymanie, tylko pzpn musi zatwierdzić wycofanie się z ligi Odry Opole.
spitfire

Postprzez bulion 2009-06-14, 10:53 am

Z. Smółka: Jak spaść, to z wysokiego konia
sobota, 13.06.2009 r., godz. 10:46

Jeżeli będę się uczył jeździć konno, to nie wybiorę starej kobyły, bo lepiej jest spaść z dobrego ogiera, a mam nadzieję, że tego ogiera uda się ujeździć - w taki dość barwny sposób dzisiejsze losowanie par barażowych skomentował trener Polonii/Sparty Zbigniew Smółka. - Lubię wyzwania, nie ukrywam, że będzie to rąbek dodatkowego impulsu. Wiem, że zespół mam ambitny, wiem, na co stać chłopaków i że potrafią się spiąć na dobrego rywala - dodał, przy okazji zdradzając, że zawodnicy, podobnie jak kibice, majbardziej liczyli na to, że wylosujemy Czarnych Żagań bądź Miedź Legnica. Świdniczanie dziś o godz. 11.00 mają trening, na którym już, jak zapowiada trener, zajmą się taktyką na mecz z Zagłębiem Sosnowiec.

http://www.poloniasparta.pl/index.php/A ... l#JOSC_TOP
bulion
Żółta kartka

Postprzez preziQ 2009-06-14, 11:17 am

no to kiedy wszytsko bedzie wiadomo ??

szczerze mowiac tez wolalbym zeby baraz sie odbyl a pilkarze udowodnili ze zasluguja na ta 2 lige walka ! a nie ze zostaniemy bo sie ktos wycofal itd...

czekamy na info dotyczace biletow i ew wyjazdu
preziQ

Postprzez PawełK 2009-06-14, 11:27 am

bendziwoj napisał(a):Nie wiecie ,dlaczgo w gr.wschodniej 11 miejsce gwarantuje pobyt w II lidze ,a u nas nie?

Bo Kmita się wycofał w trakcie rozgrywek i nie spada ligę niżej a gdyby nie poleciał Motor to i 12 miejsce byłoby bezpieczne... całe to zamieszanie to normalność w PZPN - dziś coś wymyślimy a jak będzie źle to później będziemy się martwić... i martwią się jak widać :-(
PawełK
pyszałek

Postprzez August 2009-06-14, 3:38 pm

PawełK napisał(a):

Bo Kmita się wycofał w trakcie rozgrywek i nie spada ligę niżej a gdyby nie poleciał Motor to i 12 miejsce byłoby bezpieczne... całe to zamieszanie to normalność w PZPN - dziś coś wymyślimy a jak będzie źle to później będziemy się martwić... i martwią się jak widać :-(

Bijmy się w piersi. Wszak nikt z PZPN-u nie kazał nam zajmować na mecie sezonu 11 miejsca.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Piotrek_91 2009-06-14, 4:33 pm

dokładnie, nie ma co mieć pretensji do niewiadomo kogo bo ciężko sami sobie zapracowaliśmy na to żenujące 11 miejsce, trzeba wygrać i tyle, nie ma zmiłuj...
Piotrek_91

Postprzez kiełbacha 2009-06-14, 4:39 pm

Stadion mają na 3 tychole ,ma ktoś miejsce w autku .HWDpzpn trzeba wygrać i pirdolić układziki. W Swidnicy kulturka pewnie wpuszczą nas na swoje sektory, a stojące są blisko klatki
kiełbacha

Postprzez rude-boy 2009-06-14, 7:21 pm

Na nasze sektory na pewno nie wejdziecie, bo są one małe i będą nabite przez nas. Poza tym nie ma opcji żeby psy i organizator się zgodzili.
http://www.youtube.com/watch?v=rBOBVekp ... r_embedded
rude-boy

Postprzez August 2009-06-14, 7:31 pm

rude-boy napisał(a):Na nasze sektory na pewno nie wejdziecie, bo są one małe i będą nabite przez nas. Poza tym nie ma opcji żeby psy i organizator się zgodzili.
http://www.youtube.com/watch?v=rBOBVekp ... r_embedded

Miłe wypowiedzi odnośnie Zagłębia, ale Mistrza Polski to Zagłębie nie miało.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników