Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Desantis napisał(a):Witam,jak większość jestem zdania że kibice ze Świdnicy pokazują co niektórym jak się na forum wypowiadać, a co do samej pzpn-nowskiej szopki to mam wrażenie że ktoś tam szczególnie nie lubi naszego klubu i ma satysfakcję trzymania nas w niepewności aż do samego końca.... Mecz w Świdnicy będzie bardzo trudny biorąc pod uwagę ostatnie dokonania naszych kopaczy i grę Avii, ale ja jestem optymistą i myślę że w Sosnowcu będziemy świadkami pozostania w 2giej lidze ( co jest niestety żenujące
). Pozdro dla prawdziwych kibiców:))
bendziwoj napisał(a):Nie wiecie ,dlaczgo w gr.wschodniej 11 miejsce gwarantuje pobyt w II lidze ,a u nas nie?
Z. Smółka: Jak spaść, to z wysokiego konia
sobota, 13.06.2009 r., godz. 10:46
Jeżeli będę się uczył jeździć konno, to nie wybiorę starej kobyły, bo lepiej jest spaść z dobrego ogiera, a mam nadzieję, że tego ogiera uda się ujeździć - w taki dość barwny sposób dzisiejsze losowanie par barażowych skomentował trener Polonii/Sparty Zbigniew Smółka. - Lubię wyzwania, nie ukrywam, że będzie to rąbek dodatkowego impulsu. Wiem, że zespół mam ambitny, wiem, na co stać chłopaków i że potrafią się spiąć na dobrego rywala - dodał, przy okazji zdradzając, że zawodnicy, podobnie jak kibice, majbardziej liczyli na to, że wylosujemy Czarnych Żagań bądź Miedź Legnica. Świdniczanie dziś o godz. 11.00 mają trening, na którym już, jak zapowiada trener, zajmą się taktyką na mecz z Zagłębiem Sosnowiec.
bendziwoj napisał(a):Nie wiecie ,dlaczgo w gr.wschodniej 11 miejsce gwarantuje pobyt w II lidze ,a u nas nie?
PawełK napisał(a):bendziwoj napisał(a):Nie wiecie ,dlaczgo w gr.wschodniej 11 miejsce gwarantuje pobyt w II lidze ,a u nas nie?
Bo Kmita się wycofał w trakcie rozgrywek i nie spada ligę niżej a gdyby nie poleciał Motor to i 12 miejsce byłoby bezpieczne... całe to zamieszanie to normalność w PZPN - dziś coś wymyślimy a jak będzie źle to później będziemy się martwić... i martwią się jak widać
rude-boy napisał(a):Na nasze sektory na pewno nie wejdziecie, bo są one małe i będą nabite przez nas. Poza tym nie ma opcji żeby psy i organizator się zgodzili.
http://www.youtube.com/watch?v=rBOBVekp ... r_embedded
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników