GKS Tychy-ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: GKS Tychy-ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC

Postprzez August 2009-06-02, 8:13 am

bolo73 napisał(a):).No ale zobaczymy,może zagrają mecz sezonu i wygrają,czego im życzę.Dobrze byłoby aby w najbliższych dniach PZPN dokładnie powiedział czy Opole dostanie licencję czy nie.

A co z kwestią walkowerów dla przeciwników Odry ? Czy nie jest tak, że jeśli zespół który nie grał co najmniej trzy razy z powodu walkoweru leci o jedną klasę niżej ? Plus miejsce spadkowe Opola to już dwie klasy. Mecz z Tychami może mieć jeszcze pierwszorzędne znaczenie
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bolo73 2009-06-02, 8:40 am

Jakich walkowerów?Po pierwsze Odra nie zagrała w ostatniej kolejce i nie zagra z Widzewem w piątek a więc to są dwa mecze a trzy.Po drugie to nie Odra nie chciała zagrać tych spotkań tylko PZPN tak zadecydował (co wg mnie jest kolejnym ich wygłupem ponieważ powinni pozwolić Opolanom dokończyć sezon a nie robić jakieś szopki i na dwa ostatnie mecze wydawać zakaz).Tak więc podsumowując prawdopodobnie licencji nie dostaną ale ponieważ PZPN to jest instytucja polska a nie np. austriacka, niemiecka etc. gdzie sprawy licencji są traktowane bardzo poważnie to wszystkiego można się jeszcze spodziewać (spójrzmy chociażby na przykład Polonii Bytom z początku sezonu gdzie to nie otrzymali licencji i PZPN zarzekał się,że decyzja jest ostateczna i nieodwołalna a co było potem wszyscy wiemy).Tak więc w naszej rzeczywistości zarówno działacze,zawodnicy jak i my kibice możemy tylko powiedzieć sobie,że: wiemy,że nic nie wiemy :lol:
bolo73

Postprzez August 2009-06-02, 8:59 am

bolo73 napisał(a):Jakich walkowerów?Po pierwsze Odra nie zagrała w ostatniej kolejce i nie zagra z Widzewem w piątek a więc to są dwa mecze a trzy.Po drugie to nie Odra nie chciała zagrać tych spotkań tylko PZPN tak zadecydował

No właśnie jak są traktowane ostatnie dwa mecze Odry jako walkower czy nie ? Bo jeśli tak to trzeba pamiętać, że wcześniej Odra miała już 2 walkowery. O tym myślałem.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez bolo73 2009-06-02, 9:40 am

Nie wiem jak są traktowane dwa ostatnie mecze ale nie to jest istotne.Na pewno nierozegranie tych meczów nie wpłynie na karną relegację o 2 klasy niżej.Z tego co wiem to w Opolu powstaje Stowarzyszenie,które ma przejąć klub i rozpocząć rozgrywki od 4 ligi (do tej ligi awansowały w tym sezonie rezerwy Odry).W Opolu będą zaczynać wszystko od nowa - taka idea przyświeca Stowarzyszeniu.Tak więc prawdopodobnie jest szansa na to aby wykaraskać się z baraży,trzeba nam jednak zwycięstwa w Tychach (oj ciężko będzie),wygranej lub remisu Gorzowa z Motorem i później zwycięskiej batalii któregoś z GKS-ów z 3 ekipą z grupy wschodniej.Najcięższym warunkiem do spełnienia wydaje się win Zagłębia w Tychach.
bolo73

Postprzez robin1488 2009-06-02, 11:07 am

a co z tymi biletami jakie jest koszt tego wypadu
robin1488

Postprzez Piotreq_Sc 2009-06-02, 12:41 pm

Wiem ze na poczatku bylo 100 biletow ktore rozeszly sie juz 1 dnia , czyli po meczu z Zawisza...
Mam zamiar dzis jechac i sie zapisac ale jak bedzie w koncu z tymi biletami? bedzie ich wiecej ?
Piotreq_Sc

Postprzez kicior 2009-06-02, 1:04 pm

kicior

Postprzez Smazu 2009-06-02, 1:37 pm

WSZYSCY NA TYCHY!!!! Biletów nie braknie i wejdą WSZYSCY!! bez zadawania głupich pytań :!:
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Landryn 2009-06-02, 4:01 pm

Ja przed momentem byłem się zapisać, biletu nie dostałem ale zapisałem się na wyjazd , bilety prawdopodobnie będą na miejscu . Dziękuje .
Landryn

Postprzez bks stal zaglebie 2009-06-02, 6:02 pm

siema przyjaciele wiecie cos moze czy chlopaki z bks beda w tychach?bo ja chetnie przejechalbym sie
bks stal zaglebie

Postprzez Smazu 2009-06-02, 6:30 pm

Skąd mamy to wiedzieć ? Pytaj swoich kolegów z Bielska nie nas.
Smazu
Moderator

Postprzez mariusz76 2009-06-02, 7:05 pm

Smazu napisał(a):Skąd mamy to wiedzieć ? Pytaj swoich kolegów z Bielska nie nas.

Toż mu pomógł!!! Na ch...j się odzywasz? jak nie wiesz, to morda, a nie głupie teksty!!! Może chłopak chce jechać a przez takich kretynów jak ty to mu się pewnie odechciało!!!

BKS jest dłużej z nami niż ty kibicem!!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Landryn 2009-06-02, 7:23 pm

GKS-TYCHY napisał(a):oo widze ze niby zgoda BKS i gołębie a tu nawet swojemu ziomalowi nie pomogą, co do meczu zagłębie jest tak słabe ze napewno wdupi, ale przyjedzcie w jak najwiekszej ilosci, przynajmniej na atrakcje pozameczowe:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D 3 liga dla zaglebia:D:D:D:D

Chłopak już nie napiszę .
Landryn

Postprzez Smazu 2009-06-02, 7:42 pm

mariusz76 napisał(a):Toż mu pomógł!!! Na ch...j się odzywasz? jak nie wiesz, to morda, a nie głupie teksty!!! Może chłopak chce jechać a przez takich kretynów jak ty to mu się pewnie odechciało!!!

BKS jest dłużej z nami niż ty kibicem!!!!

Pomyśl trochę,to nie boli ;-)
Smazu
Moderator

Postprzez eMe 2009-06-02, 8:25 pm

Zobacz na forum BKSu tam będzie napisane coś na ten temat.
eMe

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna