Smazu napisał(a):August -
Skoro nie chcesz żeby Kluczbork rządził na Ludowym to co powiesz o Nielbie czy o Słubicach?![]()
Jak dla mnie już spadliśmy tylko to jest kwestią czasu
To nie my spadniemy my cały czas jesteśmy na szczycie

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Smazu napisał(a):August -
Skoro nie chcesz żeby Kluczbork rządził na Ludowym to co powiesz o Nielbie czy o Słubicach?![]()
August napisał(a):
Piłkarsko tak, ale ja mówię o stronie "kibicowskiej". Tu - myślę _ jeszcze nie spadliśmy, nie
Smazu napisał(a):Będą w ogóle jacyś kibice z Kluczborka
Smazu napisał(a):August napisał(a):
Piłkarsko tak, ale ja mówię o stronie "kibicowskiej". Tu - myślę _ jeszcze nie spadliśmy, nie
Jeżeli mam być szczery... to tak.Nie mam żalu do kibiców bo kto chciałby oglądać takie "przedstawienie"?Nawet bilety po 1 zł nie poskutkowały.. Za wyniki i frekwencje odpowiadają piłkarze oczywiście.
Znowu wraca kara -4 pkt...trzeba było zostawić tą kare w Ekstraklasie bo i tak chyba pobiliśmy rekord w najmniejszej ilości pkt. w Ekstraklasie w historii Polski i teraz zajmowali byśmy 8 - bezpieczne miejsce.
Będą w ogóle jacyś kibice z Kluczborka
August napisał(a):Smazu napisał(a):Skoro nie chcesz żeby Kluczbork rządził na Ludowym to co powiesz o Nielbie czy o Słubicach?
django napisał(a):August napisał(a):Smazu napisał(a):Skoro nie chcesz żeby Kluczbork rządził na Ludowym to co powiesz o Nielbie czy o Słubicach?
No nie wiem... Skoro w dwustutysięcznym mieście na mecze przychodzi po 2 tys. kibiców...
August napisał(a):django napisał(a):August napisał(a):
No nie wiem... Skoro w dwustutysięcznym mieście na mecze przychodzi po 2 tys. kibiców...
A w blisko dwumilionowej Warszawie (z aglomeracją to będzie chyba pod trzy bańki)Różnie można na to patrzeć.
PawełK napisał(a):Jutro na 99,99% będzie relacja z meczu w radio 100% Zagłębie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników