Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice

Postprzez django 2009-03-23, 5:41 pm

PawełK napisał(a):Klub w związku z meczem Reprezentacji z Irlandią w Belfaście chce zmienić godzinę rozgrywania meczu z 17:00 na 15:30. Jeżeli Polonia się zgodzi i zostanie zmieniona godzina meczu to pojawi się stosowna informacja na stronie głównej.

Dobrze by było. Jakby mecz był o 17:00 to w biorąc pod uwagę przeciwnika, reprezentację i pogodę raczej powyżej tysiąca ludzi by się nie pofatygowało. Polonia raczej nie powinna mieć nic przeciwko. Im też zależy na tym, żeby jak najszybciej wrócić do domu i wziąć się za analizowanie przyczyn porażki ;-)
django

Postprzez rif 2009-03-23, 5:45 pm

manuel90 napisał(a):
A co się wogóle działo w drodze powrotnej?? Z góry dzięi za odpowiedź

My delektowaliśmy się parówkami z promocji, którymi poczęstowali nas koledzy z Warszawy ;) W Częstochowie poznaliśmy 2 fajne laseczki, które chyba nas nie polubiły ;-( :lol:
Poznaliśmy również ich wodza, który wygłosił bardzo ciekawe i ponadczasowe przemówienie...
Co jeszcze chciałbyś wiedzieć? :)

Powiedzcie lepiej czy bylo jakies spiecie z Rakowem podczas postoju tam w Czewie. Obilo mi sie cos o uszy
rif

Postprzez STS_1906DG 2009-03-23, 6:08 pm

k***a ludzie myslicie ze ktoś wam do chuja publicznie to napisze? Sory moderatorzy za wulgaryzmy ale te pokemony mnie tak wkurwiają, że mi się zygać chce....
STS_1906DG

Postprzez Guwer 2009-03-23, 6:20 pm

wy nie boncie tacy pewnej wgranej z poloniom bo wiecie ze zagłeębie jest nieprzewidywalne ras grajom tak ze ekstraklasa to c*** maly [sory za przekleństwo] a ras jak na ostatniom meczu z rakowe pilki nie umieli przyjonc i jak bendzie taki doping jak na rakowie no to sie niedziwie ze pregrwywajom u siebie przed własna publicznoscią ,a teras kazdy mecz w sosnowcu bendzie podwyzonego ryzyka :lol: i mam pytanie o bramki co za pajac je wymyslił zeby tyle stac w kolejce to przesada ;-(
Guwer

Postprzez kret75 2009-03-23, 6:47 pm

Guwer napisał(a):wy nie boncie tacy pewnej wgranej z poloniom bo wiecie ze zagłeębie jest nieprzewidywalne ras grajom tak ze ekstraklasa to c*** maly [sory za przekleństwo] a ras jak na ostatniom meczu z rakowe pilki nie umieli przyjonc i jak bendzie taki doping jak na rakowie no to sie niedziwie ze pregrwywajom u siebie przed własna publicznoscią ,a teras kazdy mecz w sosnowcu bendzie podwyzonego ryzyka :lol: i mam pytanie o bramki co za pajac je wymyslił zeby tyle stac w kolejce to przesada ;-(

Do słownika :czerwona: bo się tego czytać nie da :!:
kret75
Osiedle Piastów

Postprzez PawełK 2009-03-23, 6:52 pm

Guwer napisał(a):wy nie boncie tacy pewnej wgranej z poloniom bo wiecie ze zagłeębie jest nieprzewidywalne ras grajom tak ze ekstraklasa to c*** maly [sory za przekleństwo] a ras jak na ostatniom meczu z rakowe pilki nie umieli przyjonc i jak bendzie taki doping jak na rakowie no to sie niedziwie ze pregrwywajom u siebie przed własna publicznoscią ,a teras kazdy mecz w sosnowcu bendzie podwyzonego ryzyka :lol: i mam pytanie o bramki co za pajac je wymyslił zeby tyle stac w kolejce to przesada ;-(

Jak nie wkleisz zeskanowanych kwitów na dysleksję i dysortografię to odpoczniesz od pisania na forum.
PawełK
pyszałek

Postprzez django 2009-03-23, 7:57 pm

PabLoSZaG napisał(a):Mam nadzieję, że na tym meczu zjawi się więcej kibiców niż z Rakowem!!!!!!!!!!! pozdro i do soboty!!! Filip Filip Filip :)

Onslow napisał(a):Ja przyjde i 3 pkt musza byc !!!!!

To są przykłady postów "mądrych inaczej" tylko z jednego tematu. Od kilku miesięcy forum przemienia się w czat dla idiotów. Może w końcu ktoś zacznie robić z tym porządek?
django

Postprzez maly__kibic 2009-03-23, 9:41 pm

a jak prezentują się cenowo bilety na Polonię?
tak jak z Rakowem, czy kobiety nie mają już ulgi i wchodzą tak jak wszyscy ?
maly__kibic

Postprzez PawełK 2009-03-23, 9:49 pm

maly__kibic napisał(a):a jak prezentują się cenowo bilety na Polonię?
tak jak z Rakowem, czy kobiety nie mają już ulgi i wchodzą tak jak wszyscy ?

Kryta - 12 zł
Otwarta - 8 zł
Ulgowy - 5 zł (dzieci rocznik 1996 i młodsze oraz wszystkie kobiety)
PawełK
pyszałek

Postprzez rif 2009-03-23, 10:39 pm

STS_1906DG napisał(a):k***a ludzie myslicie ze ktoś wam do chuja publicznie to napisze? Sory moderatorzy za wulgaryzmy ale te pokemony mnie tak wkurwiają, że mi się zygać chce....

A ja nie chce chlopaku nei waidomo czegu, bylo cos albo nie bylo i tyle. Widzewiaki sie rozpisuja o akcji na 90minut a ty sie boisz napisac czy spotkales Rakow?
rif

Postprzez manuel90 2009-03-23, 11:23 pm

Na 90minut rozpisują się dzieciaki, które coś tam wyczytały na kibice.net, ale same do końca nie wiedzą co się działo, ale ponapinać się zawsze można ;) Po drugie: można powtarzać bez końca - TRZEBA BYŁO JECHAĆ NA WYJAZD!
Po trzecie: już pisałem że spotkaliśmy Raków w postaci 3 osób: dwóch uroczych kobiet i wodza, który po chwili zwątpienia przemówił ludzkim głosem, a przy okazji zarobił kilka groszy(o innych fantach nie wspomnę) :lol:
Po 4: chyba zły temat na takie pytania... ten raczej dotyczy meczu z Polonią Słubice ;)
Pozdrawiam wszystkich wyjazdowiczów ;)
manuel90

Postprzez rif 2009-03-23, 11:56 pm

manuel90 napisał(a):Po drugie: można powtarzać bez końca - TRZEBA BYŁO JECHAĆ NA WYJAZD!

Fajnie, ze byles na wyjezdzie, ja tez bylem i co z tego? Z reszta pojechac, to nie jest sztuka, czego mielismy dobry przyklad ostatnio.
rif

Postprzez slawek_71 2009-03-24, 9:35 am

Mecz z Polonią Słubice w sobotę o 15:30

Ostatnia aktualizacja: 2009-03-24 08:59:41

Zmianie uległa godzina sobotniego meczu XXII kolejki 2 ligi zachodniej Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice. Nie o 17:00, lecz o :!: 15:30 :!: wybiegną na boisko obie jedenastki. Wpływ na zmianę godziny meczu ma sobotni mecz reprezentacji Polski, która w Belfaście będzie walczyć z Irlandią Północną o punkty w eliminacjach do Mundialu 2010. Zmiana godziny meczu Zagłębia powinna umożliwić kibicom obejrzenie obydwu pojedynków.
slawek_71

Postprzez patryk3 2009-03-24, 10:44 am

myśle że wygramy pozdro dla ZAGŁĘBIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
patryk3

Postprzez Piotrek_91 2009-03-24, 1:00 pm

Oby tylko chłopaki nie zlekceważyli rywala i nie podeszli zbyt pewni siebie do tego spotkania. Trzeba podejść do tego meczu z szacunkiem i respektem dla rywala bo jak przeszłość pokazała w tych właśnie meczach z teoretycznie słabszymi przeciwnikami szło nam różnie...
Piotrek_91

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna