Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Jak nie zaczniemy w końcu odrabiać strat do pierwszej dwójki to o awansie możemy bardzo szybko zapomnieć. Do Kluczborka już 10 pkt , a Gawina 8 pkt straty. Nawet Pogoń nas już wyprzedziła. Jak się chce awansować to taką Zawiszę trzeba pyknąć ze dwa razy i do domu. Ten remis ze słabiutką Bydgoszczą pokazuje, że na dzień dzisiejszy na awans się nie nadajemy.
django napisał(a):To nie jest jeden punkt, tylko strata dwóch punktów. Zawisza w tym sezonie gra o utrzymanie, max o środek tabeli. Jeżeli nie znajdziemy napastnika i naprawdę dobrego rozgrywającego, to moim zdaniem awansu w tym sezonie nie będzie.
ZawiszaWKSWKS napisał(a):Co was Tak mało zagłebie co was tak mało ???
Niby ponad 400 biletów mieliscie kupionych a było was ilu 100 ??
Zal.pl Zal.pl
Naszym Klubem WKS cała Polska o tym wie że Najlepsza Ekipa To Bydgoski Zawisza
WKS WKS WKS
asdaF napisał(a):manuel90 napisał(a):A was ilu miało myć 6tys? a było ile? 2tys? po 2 nie napinajcie sie na necie dzieciaki. "ZawiszaWKSWKS" nie ośmieszaj sie.[/quote/]
Nawet niech bedzie te 2tys z czego napewno tyle nie bylo ... podam ci prosty przykład wasza Mobilizacja na wyjazd do nas i jak dla mnie na sektorze Gości max 100 osób z tego co słyszałem w tym 40 osób z Olimpi Elbląg? wiec gdyby nie wasza zgoda było was 60 i taka mobilizacja z waszej strony ? Ja ci podam przyklad tak samo u was na meczu była wielka mobilizacja na mecz Z Toruńska -Elana i na tym meczu było was 3,5tys w tym ponad 1 tys Elany wraz z ZGodami Prawda boli ?
ZawiszaWKSWKS napisał(a):Co was Tak mało zagłebie co was tak mało ???
Niby ponad 400 biletów mieliscie kupionych a było was ilu 100 ??
Zal.pl Zal.pl
Naszym Klubem WKS cała Polska o tym wie że Najlepsza Ekipa To Bydgoski Zawisza
WKS WKS WKS
baster napisał(a):niby kibice Zawisz od początku sezonu trąbili ze będzie pełna mobilizacja a ilu było 2tys i to jest ta pełna mobilizacja Persymona, dobrze napisał jest kryzys ale on sie zaniedługo skonczy jestem ciekaw jak wy byscie grali w Ekstraklasie a potem spadli do 2ligi(nowej) pewnie przychodziło by po 500 osób a unas przychodzi po 1,5 na mecz np z Czarnymi żagan i dobing jest bardzo dobry a tak na marginesie mówiac to ilu was pojechało do Szczecina podobna ilosc co nas a ile kilometrów mieliscie wy a my awiec popatrz na fakty zanim cos napiszesz
[ Dodano: 2008-10-19, 11:51 am ]
i jeszcze chcciałem dodać ze wy musicie swojim kibico przypominac zeby Brali szaliki na mecze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników