Gość napisał(a):Rados pokaż więcej kultury bo taką jaką prezentujesz na tym forum twoimi
wyzwiskami to według mnie jest znikoma
Kultura wypowiedzi to jest już moja sprawa i nic nikomu do tego,choć przyjmuję krytykę i będę się starał poprawić moją "kulturę wypowiedzi",choć muszę przyznać że gdy słysze nazwę Piast Gliwice to mnie "krew zalewa"
Na forum jak chyba zauważyleś staram się nie bluzgać,nawet jak się zdenerwuję to nie piszę np.pierdolony Piast tylko pier*** Piast.Czyli sam sobie wprowadzam cenzurę.
Co do kupowania meczów:racja meczu w Legnicy nie widziałem zdaję się tylko na relację kolesia który dosyć jasno napisał że Piast ten mecz kupił(to widać czy ktoś odpuszcza czy nie.)
I na koniec :nie wmawiajcie mi że Piast nie kupuje meczy.Jak było z MK każdy widział,karnego ze słabiutkim Myszkowem z którym meczyliście się niemiłosiernie,dostaliście z "kapelusza" na 15 minut przed końcem.(całkiem sprytnie,tak żeby nie było podejrzeń o przekupienie sędziego).
Ale i tak czeka was jeszcze kilka trudnych spotkań (mam nadzieję ,że już nikt wam się nie podłoży) i w II lidze bedzie Zagłębie,bo zasługujemy na to bardziej niż wy.