Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Darian napisał(a):Spodziewałem się że nasi działacze mają więcej oleju w głowie. Niestety przeceniłem ich zdolności postrzegania rzeczywistości.
Ktoś poza tym zapomniał że jest też sezon hokejowy w Sosnowcu. Więc jeżeli będe miał wybierać mecze w piłkę z Czarnymi Żagań, Tur-em Turek czy innym wielkim klubem typu Victoria Koronowa a meczami hokeja z takim zespołami jak GKS Tychy, Polonia Bytom czy Cracovia w najwyższej klasie rozgrywkowej o najwyższe cele to wybór wydaje się oczywisty na korzyść hokeistów.
STS_1906DG napisał(a):Ja p***le Oliver to nie płać. Damian napisał że chodzi dla Zagłębia a nie dla rywala i jego atrakcyjności i sie z nim w 100% zgadzam. A jak szkoda ci pieniędzy na Zagłębie to po prostu nie chodź i tyle. Takich kibiców jak ty potrzebujemy naprawde.
[ Dodano: 2008-07-17, 1:22 pm ]
Ja powiem tak. Ceny według mnie powinny być w cenie 8 zł na trybunę odkrytą. Co z tego że 3 liga ? Kiedyś były po 12 i po 5000 ludzi co najmniej regularnie chodziło. Mówicie że mała frekwencja będzie. A na Bełchatów były po 5 zł i ile było ludzi :/ ? Ja uważam że niestety nasi kibice (oczywiście nie wszyscy) chodzą na mecze wtedy, kiedy drużynie idzie.
Bartos napisał(a):o ile ceny biletow sa jeszcze znosne to o tyle ceny karnetow sa jakies z kosmosu
sa wakacje wiekszosc ludzi (młodzierzy) jest splukana a oni chca odraz 110 czy 200 zl za karnet :)
po pierwsze karnety powinni rozbic na dwa osobne (na runde jesienna i na runde wiosenna)
po drugie ceny karnetow nie uwzgledniaja tego, ze tylko 5 rywali jest ciekawych a reszta to totalne zadupia! :)
Użytkownicy przeglądający ten dział: zbych