Ruch Chorzów - Zagłębie Sosnowiec 10.08.2007. godz. 19:00

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez martinho 2007-08-05, 4:57 pm

Żeby zebrać te 2000 trzeba wjęcej niż tylko napisać na forum '' Wszyscy do Chorzowa'' potrzebne jest oplakatowanie sosnowca onformacją o wyjeżdzie i na ślimaku wielki transparent. Wystarczy większy materiał namalować i tyle, są od tego odpowiednie osoby a działać trzeba już dziś bo czasu mało.
martinho

Postprzez cood 2007-08-05, 5:58 pm

Obrazek

plik do druku:
http://rapidshare.com/files/47145706/ruch.pdf.html

dla osób z problemami z RS
http://download.yousendit.com/5D7B3FC844B41912

pozdro

a.

p.s. w razie gdyby ktoś miał jakieś uwagi proszę na priv
Ostatnio edytowano 2007-08-06, 6:21 am przez cood, łącznie edytowano 1 raz
cood

Postprzez rossoneri 2007-08-05, 6:40 pm

pol13 napisał(a):Rossoneri, z takim podejściem to włóż sobie lepiej ciepłe kapcie, zapodaj jakieś landryny, weź pilota do ręki i zmieniaj kanały albo rozwiązuj krzyżówki. Widać jak jest ci obce"Na dobre i na złe" i dostaję za każdym razem sraki jak jest wieczne biadolenie!!!!!! Podobni jak laBombonera proponuję jeździć na Milan albo bliżej masz na Hertę to wtedy nie będziesz zawiedziony i nie będziesz takim pesymistą.Pozdrawiam prawdziwych kibiców, ale nie płaczków którzy po 2 meczach już widzą Nasze ZAGŁĘBIE w 3 lidze!!!!!!!!!

zobaczymy po sezonie kto mial racje przypomne sie
rossoneri

Postprzez Robson_2006sc 2007-08-05, 9:13 pm

rossoneri napisał(a):
pol13 napisał(a):Rossoneri, z takim podejściem to włóż sobie lepiej ciepłe kapcie, zapodaj jakieś landryny, weź pilota do ręki i zmieniaj kanały albo rozwiązuj krzyżówki. Widać jak jest ci obce"Na dobre i na złe" i dostaję za każdym razem sraki jak jest wieczne biadolenie!!!!!! Podobni jak laBombonera proponuję jeździć na Milan albo bliżej masz na Hertę to wtedy nie będziesz zawiedziony i nie będziesz takim pesymistą.Pozdrawiam prawdziwych kibiców, ale nie płaczków którzy po 2 meczach już widzą Nasze ZAGŁĘBIE w 3 lidze!!!!!!!!!

rossoneri tu jest najsmieszniejszy wyśmiewa mnie sie ze mnie jak to wszystkich poganiam zeby sie zapisywali na wyjazdy itp.p.s co najlepsze nazywa mnie 13 latkiem ino nie pomyslal ze na wyjazdy nie jezdza tylko ludzie over 18 lat ale i młodsi ja do młodszych nie naleze ale smialo powiem ze ,,13 latki" sa wiekszymi kibicami niz nasz kibic krytyk z przed monitora rossoneri.

Koniec Amen

P.S Kazdemu co zalezy na na naszym klubie niech sie zapisuje na takich typow jak rossoneri nie warto zwracać uwagi ich miejsce jest na necie.

acha zapomniałbym najbardziej mnie rozbawil ten tekst :
rossoneri napisał(a):a nim nie jest i wielu, ktorzy nie jada, sa lepszymi kibicami od niego

tak rozumiem nie kazdy moze jechac na kazdy wyjazd ale ty to tu jestes najwiekszym anty-kibicem 0 wyjazdow tylko napinanie sie i wyzywanie wlasnego zespolu poprostu zal mi takich ludzi.

Pozdrawiam
Ostatnio edytowano 2007-08-05, 9:20 pm przez Robson_2006sc, łącznie edytowano 1 raz
Robson_2006sc

Postprzez pol13 2007-08-05, 9:15 pm

rossoneri napisał(a):

Daj spokój, z uporem maniaka twierdzisz że spadną, a może ty tego po prostu chcesz???? Trochę wiary chłopie i tyle.Pozdrawiam.
pol13

Postprzez Przemek26 2007-08-06, 6:41 am

Czas na ŚWIĘTĄ WOJNĘ kolejną odsłonę. Dość już porażek na dzień dobry. Ale patrząc realnie , jeśi zagramy tak jak w ostanim meczu w Chorzwie to będzie rzeź. Dodatkowym plusem tego meczu jest to że mamy w klubie 2 osoby które pojęcie ŚWIĘTEJ WOJNY znaja doskonale. Kowalik i Kaliciak.
Przemek26

Postprzez dajment 2007-08-06, 9:15 am

ej wie ktoś coś ile kosztuje ten wyjazd do chorzowa i do kiedy można sie zapisać??
napiszcie coś prosze na forum... bo niestety nie moge sam sie wybrać do sc aby popytać w sklepie kibica bo pracuje... prosze o pomoc... bo na cichej nie moze mnie zabraknąć...
dajment

Postprzez Smazu 2007-08-06, 11:32 am

Ja tam jade autem do Chorzowa potem wstąpie do nas na trybune ;]
Może być ciężko :/ Ruch jakich doznał wzmocnień aż szok... to już nie ten Ruch co kiedyś.Tylko trzeba wziąść jedno pod uwagę boiska...
Na ludowym Zagłębie wygrywa od 1992 roku cały czas , na Cichej cały czas remisy po 0:0 , ale jak mówiłem Ruch to nie Ruch i możemy przegrać co nie znaczy , że nie mamy żadnych szans wręcz przeciwnie oby Zagłębie się nie dało i wygrało chyba najważniejszy mecz sezonu.
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez flex 2007-08-06, 1:57 pm

Ruch jeszcze w II lidze pokazał w meczu u siebie z Zagłębiem gdzie jest czyje miejsce w szeregu. Mieli jednak pecha bo nie potrafili pokonać Peskovica.
Teraz przyszedł tam nowy i bardzo wymagający trener i w ich grze widać, że nie reprezentują wcale gorszego poziomu od starych I ligowców takich jak chociażby Groclin i Cracovia.

Zagłębie będzie miało ciężko. Mamy dobre statystyki w meczach z Ruchem ale w meczach II ligowych. W I nie jest już tak kolorowo.

Ale nie ma co się nastawiać na porażkę jeszcze przed meczem. Święta wojna rządzi się swoimi prawami. Trzeba się zmobilizować i walczyć o każdy metr boiska.
flex
Administrator

Postprzez NHK12 2007-08-06, 2:58 pm

Witam, właśnie poczytałem na forum Ruchu , że sa pewni zwycięstwa. Ruch co prawda zrobił dobry wynik na Groclinie , doszli nowi zawodnicy . wszyscy pamietaja ubiegłoroczną konfrontacje Ruch - Pesković 0-0 . Tamtem wynik cieczył tylko nas i tylko wynik bo gra a raczej g ry nie było. W tej chwili Zagłebie to tez inna drużyna przedewszystkich gra w piłke i jeszcze jedno dawno w Zagłebiu nie grał zawodnik taki jak Kmiecik. Uwazan ze to obecnie nasz najlepszy zawodnik. Ciekaw jestem jak bedzie grała nasza drużyna ,kiedy pierwsza obejmie prowadzenie. Mam nadzieje ze przekonam sie o tym w najbliższy piątek ,bo chorzowscy sa przekonani, że bedziemy murowac bramke.

POZDRAWIAM
NHK12

Postprzez fan78 2007-08-06, 3:11 pm

Szkoda ze nie zagraja Zaglebiacy:Marek kontuzja,Skrzypek tez a Teresa zawieszony.
Obok Kmiecika tym razem powinien wystąpic Oziebala,chyba w koncu i jemu trza dac szanse.Z KSZO pokazal ze warto.Wygramy!
fan78

Postprzez natkan 2007-08-06, 3:27 pm

w meczu mlodej ekstraklasy nie gral przemek najlepiej - nie liczac strzelonej bramki notowal bardzo duzo strat, chociaz z drugiej strony jest bardzo szybki i moglby sie przydac przy kontratakach
natkan

Postprzez wito 2007-08-06, 3:43 pm

Teresa to juz pograł wystarczy,moim zdaniem jedyna możliwośc na pkt to jest atak,i inaczej sobie tego nie wyobrażam,nie przyjmuje dpo wiadomości przegranej,z każdym ale nie z nimi.Jeszcze raz powtarzam tylko atak i wybicie ich z rytmu,to jest tylko Ruch a nie jakaś Wisła-cisnąc chło[paki i walczyc a wynik będzie dobry,w koncu przestańmy płacic za frycowe w Orange

[ Dodano: 06-08-2007, 4:52 ]
moja opinia jest może jednostronna ale wiemy jaki mamy skład itd,jedynym wyjściem jest atak bo tam jest jeszcze niezle,a zdrugiej strony gdzie wywalczyc pierwsze pkt jak nie na Ruchu-wspania.ła radośc dla nas a dla nich następny wynik bez zwycięstwa nad ZAGŁĘBIEM i tradycji musi stac się za dosc
wito

Postprzez Michał_Wwa 2007-08-06, 8:08 pm

rossoneri napisał(a):no to niebiescy sobie z nami pojada 3 , 4 do 0 mozna stawiac bez zadnych przekretow i dobrze jak najszybciej zakonczyc ta blazenade i zaczac odnowa w 3 lidze

A ja uważam że akurat z Ruchem nie przegramy bo nie przegraliśmy już od kilku ładnych lat, więc jak nie z Niebieskimi szukać punktów to z kim?? Mój typ w najgorszym wypadku remis
Michał_Wwa

Postprzez zag23 2007-08-06, 10:05 pm

http://www.sport.pl/sport/1,65025,4370339.html

Kibice Zagłębia, którzy przyjadą na piątkowy mecz do Chorzowa, zapłacą za bilety mniej niż kibice Ruchu!

Mecz z Sosnowcem to dla Ruchu pierwsze spotkanie przed własną publicznością w nowym sezonie. Jak się okazuje, kibice gości otrzymali na to spotkanie 2000 biletów po 20 zł. To oburza chorzowskich fanów, bo cena jest niższa od najtańszych biletów przygotowanych dla kibiców gospodarzy! Dla nich bilet to wydatek od 25 do 45 zł. Dlaczego tak jest? - W myśl regulaminu Ekstraklasy SA cena biletu dla kibiców przyjezdnych nie może być wyższa niż najniższa cena wejściówki gospodarza imprezy. U nas najtańsze bilety kosztują 20 zł - dlatego tej sumy musimy się trzymać. Na to spotkanie cena została wyjątkowo podwyższona o 5 zł z uwagi na atrakcyjnego rywala - informuje Danuta Drabik, rzeczniczka Ruchu Chorzów. Jak ominąć podwyżkę? Działacze Ruchu zachęcają do zakupu karnetów. - Ich cena się nie zmienia - kończy rzeczniczka.

Źródło: Gazeta Wyborcza Katowice
zag23

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna