Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mati2114 napisał(a):Czy będzie relacja radiowa z tego meczu??
Robson_2006sc napisał(a):mati2114 napisał(a):Czy będzie relacja radiowa z tego meczu??
a na mecz sie wybrac nie łaska za daleki wyjazd czy kibicujesz tylko przed netem?
Co do meczu:
Myśle ze kazdy inny wynik jak porazka mozna uznac za niezły,choć przyznam szczeze ze licze na mała niespodzienke i ze wygramy ale jezeli zagraja tak jak w Poznaniu nie liczac tych pechowych 10 min to naprawde moze byc ciekawie.
Pozdrawiam i Do Zobaczenia w Wodzislawiu
Tomowitz napisał(a):Robson_2006sc napisał(a):mati2114 napisał(a):Czy będzie relacja radiowa z tego meczu??
a na mecz sie wybrac nie łaska za daleki wyjazd czy kibicujesz tylko przed netem?
Co do meczu:
Myśle ze kazdy inny wynik jak porazka mozna uznac za niezły,choć przyznam szczeze ze licze na mała niespodzienke i ze wygramy ale jezeli zagraja tak jak w Poznaniu nie liczac tych pechowych 10 min to naprawde moze byc ciekawie.
A może nie ma kasy? a może ma kogoś chorego w domu? Wkurza mnie, że jak ktoś nie jedzie na wyjazd to już tylko kibicuje przed netem. Ja nie byłem nigdy na wyjeździe a na domowe mecze chodze, to już kibicem Zagłębia nie jestem? Kibicuje tylko przed netem?
turku napisał(a):Tomowitz napisał(a):Robson_2006sc napisał(a):mati2114 napisał(a):Czy będzie relacja radiowa z tego meczu??
Co do meczu:
A może nie ma kasy? a może ma kogoś chorego w domu? Wkurza mnie, że jak ktoś nie jedzie na wyjazd to już tylko kibicuje przed netem. Ja nie byłem nigdy na wyjeździe a na domowe mecze chodze, to już kibicem Zagłębia nie jestem? Kibicuje tylko przed netem?
W sumie to gramy tak jakby u siebie więc tzreba by sie było wybrać :)
mati2114 napisał(a):turku napisał(a):Tomowitz napisał(a):Robson_2006sc napisał(a):mati2114 napisał(a):Czy będzie relacja radiowa z tego meczu??
Co do meczu:
W sumie to gramy tak jakby u siebie więc tzreba by sie było wybrać :)
Kase mam chorego nikogo w domu nie mam, ale to że przed kompem zacieszam jak Zagłębie strzeli bramke to nie jestem kibicem!!??
Jakby tak admini myśleli to nie było by transmisji tekstowych i radiowych.
33.6. Akredytacje dla redakcji internetowych mogą być przyznawane tylko pod warunkiem, iż przedstawiciele takich redakcji nie będą przekazywać na żywo materiału dźwiękowego i/lub wizualnego (dotyczy to także konferencji prasowej oraz wywiadów w strefie mieszanej), zaś ich relacja ograniczy się wyłącznie do wersji tekstowej. Zdjęcia, zrobione przez akredytowanych fotografów, mogą być publikowane na stronach www tylko jako nieruchome obrazy, zaś nigdy jako filmy lub quasi-video streaming.
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack