Krzysztof Szatan - były właściciel Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez gothblack 2007-06-26, 9:42 pm

Upssss w sylwestra bawiłem sie w jego tancbudzie i nawet z nim ponoć gadałem,ale niestety tego nie pamiętam....wiem to tylko z ust mojej żony która dzisiaj poskładała klocki..jak go zobaczyła i powiedziała jedno BARDZO SPOKO GOŚĆ.....więc ja jej wierze......idę spać spokojnie...
gothblack

Postprzez Schabu 2007-06-26, 9:58 pm

Myślę że,panu Szatanowi należą się,ogromne podziękowania za to co zrobił i że nie uniósł się ambicją i po wcześniejszych pertraktacjach nie wycofał się już kompletnie,gdy nie dano mu szansy!!!
To wielki dzień dla naszego klubu!!!
I co najważniejsze,zrobił to człowiek któremu nie jest obca miłość do Zagłębia tak jak nam wiernym fanom!!!
Uważam że panu Szatanowi my kibice jesteśmy zobowiązani mu w jakiś sposób podziękować za to co zrobił i za to co zamierza zrobić!!!!
Słuchałem konferencji i jeśli jest tak jak mówi to wygląda to wszystko rzeczywiście kapitalnie!!!!!!!!!
A że kocha ten klub,to myślę że możemy spać spokojnie.
Mam nadzieję,że już limit sensacji z naszego klubu się wyczerpał i już będzie tylko i wyłącznie coraz lepiej!

Ave Szatan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Schabu

Postprzez dejotmaly81 2007-06-26, 10:44 pm

W sumie to tylko dwa słowa do Pana Szatana...DZIĘKUJEMY BARDZO!!!!!!!!!!!!!!:D
dejotmaly81

Postprzez dziku 2007-06-27, 12:30 pm

Tomowitz napisał(a):Handluje mięsiwem :) swoją drogą może by się za nasz klub wziął potentat mięsny z Sosnowca niejaki Duda

...Duda jest takim sknerą, że jego sponsoring mógłby się ograniczyć do pasztetowej dla najlepszego zawodnika meczu :602:

..co do Szatana ...krótko:- nie wierzę w biznesmena - wierzę w KIBICA :!!!!
dziku

Postprzez Siara 2007-06-27, 4:31 pm

Za to Pan Szatan wyglada na skromnego nieco niesmialego czlowieka, wie jednak jaka sposiada sile co jest jego zaleta, potrafi tez dobrze pokombinowac co mysle ze tez sie przyda ;) jednym slowem, cytujac Wlasnie P. Szatana : Nie bedziemy niczego zalowali za rok z tego co sie bedzie dzialo teraz w Zaglebiu ;)
Siara
Żółta kartka

Postprzez Felix 2007-06-27, 5:01 pm

Dla mnie odrazu było chore że NASZE KOCHANE Zagłębie przejmuje Hanysowska firma z Katowic. Nie wróżyło to dla mnie nic dobrego i słusznie... Dla mnie to była jakaś jedna wielka ściema! Ale ciesze się, że Nasz klub ma pan Szatan. To człowiek z Sosnowca który kocha Zagłębie tak somo jak my.
Felix

Postprzez Tomowitz 2007-06-27, 5:32 pm

Oki zjechaliście Dudę :) znacie go lepiej, więc Wam wierzę. co do pana Szatana to słabe wrażenie wywarł na mnie. Pani Kurdzielowa zasłynęła mi w główce tym że traktuje Zagłębie jak kolejny biznes i to mi zaśmierdziało czymś niefajnym. Z kolei gadka pana Szatana, że ma dwie firmy i nie pamięta jakie świadczy o buractwie jakich mało.
Tomowitz

Postprzez zag23 2007-06-27, 5:40 pm

Na pewno zapomniał pod wpływem emocji, które były na jego pierwszej konferencji. Najważniejsze, że jego firmy są na plusie i tak samo będzie z Zagłębiem.
zag23

Postprzez adas 2007-06-27, 6:14 pm

Tomowitz napisał(a):Oki zjechaliście Dudę :) znacie go lepiej, więc Wam wierzę. co do pana Szatana to słabe wrażenie wywarł na mnie. Pani Kurdzielowa zasłynęła mi w główce tym że traktuje Zagłębie jak kolejny biznes i to mi zaśmierdziało czymś niefajnym. Z kolei gadka pana Szatana, że ma dwie firmy i nie pamięta jakie świadczy o buractwie jakich mało.

Oj nieuważnie słuchałeś. Powiedział, że ma 7 firm i podczas wymieniania ich przy piątej już zapomniał co jeszcze.
adas

Postprzez vixen 2007-06-27, 6:17 pm

A może p.Szatan specjalnie nie ujawnił nazw pozostałych firm po co wyciągać wszystkie Asy z rękawa ;)
vixen

Postprzez marcin___ 2007-06-27, 6:21 pm

uspokojcie sie z tymi teoriami spiskowymi, ze nie ujawnia nazw itd. bo z kotrakiem tez bylo pelno pomyslow ze jest podlegle jakiemus potentatowi komputerowemu itd. na dzien dzisiejszy powiedzial, ze mamy 7mln i mysle ze jest nie zle chociaz oczywiscie przydaloby sie wiecej(jak zawsze:D) teraz martwmy sie o nowego trenera i wzmocnienia
PANIE SZATAN - DZIEKUJEMY!!!
marcin___

Postprzez MrCricket 2007-06-27, 8:41 pm

"Gwarantuję wam moją osobą, że jak się spotkamy za rok- państwo nie będą zawiedzeni. Nigdy, nigdy- jeszcze raz powtórzę" - Krzysztof Szatan

Będę trzymać kciuki, żeby te obietnice się spełniły. Oby to nie były tylko obiecanki- cacanki

A tak na marginesie nastąpił nieco niefortunny zbieg nazwisk: Szatan, Hytry, Baran. Miejmy nadzieję, że to przypadkowa sprawa i oby ich nazwiska nie były zwiastunem jakiegoś nieprofesjonalnego zarządzania klubem :D
MrCricket

Postprzez Zuk 2007-06-28, 7:58 am

pare lat temu p. Szatan mieszkal w mojej klatce ... wiec bardzo dobrze go znam, spoko gość i maniak sportowy z tego co pamietam hehe ... takze jestem spokojny o Zagłębie w jego rękach
Zuk

Postprzez flex 2007-07-27, 8:49 am

Po wydarzeniach z ostatnich dni i działaniach świeżego właściciela i zarządu jestem bardzo zadowolony, że stało się tak a nie inaczej i Zagłębie jest wreszcie profesjonalnie zarządzane.

Nie wiem jak to wygląda na lini klub <-> zawodnicy i trenerzy, ale na linii klub <-> kibice, klub <-> opinia publiczna, klub <-> PZPN wszystkie działania są rozsądne, rzeczowe i szybkie.

Jakoś nie widzę aby Włosi czy niedoszły właściciel Kotrak Bis tak się poświęcali dla Zagłębia.
Owszem Włosi nie można powiedzieć finansowo bardzo wsparli klub i dali mu szanse na zaistnienie na najwyższych szczeblach piłkarskich.
Jednak z zarządzaniem było już różnie. Trudno nie odnieść wrażenia, że Włosi nie panowali nad tym co się działo wewnątrz klubu. Przez to dzisiaj nasz klub jest poniewierany przez wszelkiego rodzaju media jako największy handlarz i oszust.

Tak być nie może i uważam, że jak już wyjaśni się kwestia kary nałożonej na nasz klub przez PZPN warto by było zająć się tworzeniem dobrego wizerunku naszego Zagłębia.
flex
Administrator

Postprzez MarJol 2007-07-30, 11:15 pm

tan facet ma naprawdę rękę do interesów.. a nie czarujmy się, że Zagłębie.. ba.. cała piłka nożna to niezły interes ;D niech Pan Szatan czuje się jak ryba w wodzie.. albo Szatan w Piekle ;D
będzie dobrze na 120% ;)
MarJol

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników