viking napisał(a):Ciekawy jestem czy młoda ekstraklasa też będzie w canalu ..........
Początkowo był pomysł, żeby transmitować te spotkania w jakimś kanale ogólnodostępnym. Czy z tego coś wyszło lub wyjdzie? Tego nie wiem....pewnie nie
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
viking napisał(a):Ciekawy jestem czy młoda ekstraklasa też będzie w canalu ..........
emdżej napisał(a):rauf napisał(a):mi zastanawia obsadzenie bramki w mlodej ekstraklasie?.
kto broni w juniorach?:> dobry poziom i czy juniorzy aktualni 89 lub 88 sprostaja wyzwaniu i rezerwy?
Paweł Pamuła - dobry refleks, duża pewność siebie, ze względu na gabaryty na przedpolu sieje postrach ;)
Marcin Jaszczyk - dobry na linii, bardzo niepewny w wyjściach z bramki
rauf napisał(a):emdżej napisał(a):rauf napisał(a):mi zastanawia obsadzenie bramki w mlodej ekstraklasie?.
kto broni w juniorach?:> dobry poziom i czy juniorzy aktualni 89 lub 88 sprostaja wyzwaniu i rezerwy?
Paweł Pamuła - dobry refleks, duża pewność siebie, ze względu na gabaryty na przedpolu sieje postrach ;)
Marcin Jaszczyk - dobry na linii, bardzo niepewny w wyjściach z bramki
a jakie to sa roczniki tych bramkarzy?:)
Przygotowania trwają już, a obecnie zespół jest na etapie testowania nowych zawodników.emdżej napisał(a):Przemek26 napisał(a):rauf napisał(a):druzyna sie jakos przygotowuje czy cos?
Tak , młodzi zawodnicy ( Gmaj, Smalec , Wolny) wyjechali ze zgrupowania ,przygotowywać się do sezonu .
Przygotowania zaczynają od piątku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników