CZY DAMY RADĘ???

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez WOJTEK 2003-05-18, 8:48 am

ZNOWU JA :lol: :lol:
DO KOŃCA JESZCZE 5 KOLEJEK.PISAT GRA Z :
ODRĄ dom
ROZWOJEM wyjazd
LECHEM dom
GRUNWALDEM wyjazd
NYSĄ dom
PATRZĄC NA POWYŻSZE TRUDNO NIE BYĆ NASTAWIONYM PESYMISTYCZNIE.MOIM ZDANIEM JEDYNE SZANSE TO ODRA I GRUNWALD.ODRA MOŻE BYĆ "NASTAWIONA" PRZEZ SWOICH KIBICÓW.A GRUNWALD WALCZY O UTRZYMANIE.WIĘC TYLKO W TYCH MECZACH DOPATRUJĘ SIĘ SZANS.LECH RACZEJ IM ODPUŚCI.JEST TO DRUŻYNA NA 3 LIGĘ,NIC WIĘCEJ.POZA TYM PO PORAŻCE Z NAMI ODPADNIE JUŻ Z WALKI O 2 LIGĘ.A KASA ZAWSZE SIĘ PRZYDA.ROZWÓJ RÓWNIEŻ MA W DUPIE JUŻ SEZON.POZOSTAJE NAM PYTANIE JAK TO ZMIENIĆ.JA AUKRAT MAM POMYSŁ NA TO. TRZEBA POSYPAĆ KASY KAŻDEJ (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) DRUŻYNIE GRAJĄCEJ Z PIASTEM.I TE SŁOWA KIERUJĘ DO PANA RUDEGO.PREMIOWANIE PRZECIWNIKÓW NIE JEST ZABRONIONE.MAMY KASĘ WIĘC DO ATAKU.W INNYM RAZIE ZNOWU ZAGRAMY Z ROZWOJEM,KIETRZEM I INNYMI "POTĘGAMI".
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Monti 2003-05-18, 9:49 am

Ja dzisiaj szanse na awans oceniam tak
Piast 40%
Zagłębie 35%
Lech 25%
Monti
Moderator

Postprzez rados 2003-05-18, 11:45 am

Wojtek masz rację.Trza jeżdzić po klubach z którymi PIast będzie jeszcze grał i dać im więcej niz to zrobią działacze z Gliwic.(tak żeby ich zmotywować).Tak się robi w Hiszpanii np.Barca czy Real M.oferują kasę "maluczkim" z którymi grają w.w. rywale ,by ich dodatkowo zmotywować.To nie jest zabronione.
Co do ich sytuacji:Ja bardziej niż na Odrę liczę na Lecha,gdyż Odra już nie ma szans na awans,a Lech (przynajmniej toretycznie) szanse jeszcze zachowa.Grunwald tez może coś im " urwać" , ale tylko przypomnę jak bardzo wszyscy liczyliśmy na Miedż i jak to się skończyło :( .Mam tylko nadzieję że to my awansujemy bo jeśli ,nie daj Boże ,nie, to cała ta fantastyczna atmosfera wokół naszego klubu , cały ten "nadmuchany balon" może pęknąć (chyba dobrze odmieniłem ,jak nie to sorry) i znowu
początek nastepnego sezony może wyglądać tak jak runda jesienna zeszłego roku.Oby tak nie było.
P.S. Jest jeszcze 5 kolejek do końca i Piast powinien chociaż jeden mecz ZREMISOWAĆ a wtedy to my będziemy się cieszyć z awansu.(oczywiście przy założeniu że wygramy wszystkie mecze,w co mocno wierze)
rados
Zagłębiak

Postprzez exuero 2003-05-18, 10:08 pm

moim zdaniem to beznadziejny jest regulamin 3 ligi tylko 1 awnsuje a co 2 i 3 a moze i 4 panie listkiwicz a moze tak jakies baraze(np.jak w anglii,lub 3 lidze belgijskiej kto gral cm ten wie o jaki system rozgrywek chodzi)!!! bo wychdzi na to ze latwiej awansowac z 2 do 1 niz 3 do 2!!!
mam nadzieje ze ze Ten tam na gorze to wszystko ladnie ulozy i zaglebie mimo wszystko AWANSUJE!!!
exuero

Postprzez grzechu 2003-05-19, 7:30 am

rados napisał(a):Mam tylko nadzieję że to my awansujemy bo jeśli ,nie daj Boże ,nie, to cała ta fantastyczna atmosfera wokół naszego klubu , cały ten "nadmuchany balon" może pęknąć ...początek nastepnego sezony może wyglądać tak jak runda jesienna zeszłego roku.

Nic nie peknie. OD jesieni znow zaczynamy dopingowac Zaglebie tak jak wiosna. Jezeli teraz bysmy nie awansowali to w przyszlym roku tak sie stanie. Musimy byc z zespolem na dobre i zle. przeciez teraz juz naleza im sie slowa uznania za to co osiagneli wiosna. Ja jednak licze ze piast sie potknie i to my bedziemy swietowac.
grzechu

Postprzez bankier 2003-05-19, 7:38 am

jak wazne są jesienne wyniki widzimy teraz - z Zagłębie na dobre i na złe! ps. i tak awansujemy! pozdro!
bankier

Postprzez rados 2003-05-19, 9:19 am

grzechu napisał(a):
rados napisał(a):Mam tylko nadzieję że to my awansujemy bo jeśli ,nie daj Boże ,nie, to cała ta fantastyczna atmosfera wokół naszego klubu , cały ten "nadmuchany balon" może pęknąć ...początek nastepnego sezony może wyglądać tak jak runda jesienna zeszłego roku.

Nic nie peknie. OD jesieni znow zaczynamy dopingowac Zaglebie tak jak wiosna. Jezeli teraz bysmy nie awansowali to w przyszlym roku tak sie stanie. Musimy byc z zespolem na dobre i zle. przeciez teraz juz naleza im sie slowa uznania za to co osiagneli wiosna. Ja jednak licze ze piast sie potknie i to my bedziemy swietowac.

Grzesiu ,ja na Zagłębie i tak będę chodził.Tylko zastanawiam się czy gdyby (nie daj Boże) nie awansowalibyśmy w tym roku, to na jesień ,znów
na III ligę przychodziłoby 5 tys. ludzi.Bo ja osobiście w to wątpię.
rados
Zagłębiak

Poprzednia strona

Powrót do Piłka nożna