to wytlumacz mi czemu polonia w. jest przed nami w twojej tabelce????
4pkt awans!!!!!!
wszystkie posty z tego tamatu do usuniecia :)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
cala napisał(a):to wytlumacz mi czemu polonia w. jest przed nami w twojej tabelce????
4pkt awans!!!!!!
Głos Rozsądku napisał(a):cala napisał(a):to wytlumacz mi czemu polonia w. jest przed nami w twojej tabelce????
4pkt awans!!!!!!
Zagłębie - Polonia B 0:1, 0:1
Zagłębie - Polonia W 3:1, 0:1
Polonia B - Polonia W 1:1, 0:1
1. Polonia B 4 7 2-1-1 3:2
2. Polonia W 4 7 2-1-1 4:4
3. Zagłębie 4 3 1-0-3 3:4
fan78 napisał(a):Gramy 2 mecze u siebie wiec wiecej optymizmu Misaki:)Przy nadkomplecie publicznosci która drze ryja 90 minut nie wierze ze nie zdobedziemy tych 4 pkt które nam dadzą awans.Ja juz mroże szampana :okulary:
Głos Rozsądku napisał(a):Będzie w punktach, żeby łatwiej zrozumieć.
1. Polonia Bytom ma obecnie 54 punkty zdobyte na boisku. PZPN nałożył karę 3 punktów, ale nie uprawomocniła się ona i te punkty mogą być oddane.
2. Do końca rozgrywek są 3 mecze, w których do zdobycia jest 9 punktów, a to oznacza, że Polonia Bytom może zdobyć maksimum 63 punkty.
3. Z Polonią Warszawa mamy korzystny bilans bezpośrednich meczów, ale jeśli w grę wejdą bezpośrednie mecze i z Polonią Warszawa i z Polonią Bytom, przy założeniu, że te trzy drużyny zgromadzą 61 punktów, to wtedy najkorzystniejszy bilans ma Polonia Bytom, druga w małej tabeli jest Polonia Warszawa, a trzecie jest Zagłębie i to może dać Zagłębiu dopiero 5. miejsce. Tak jak w tabelce, którą przedstawiłem w poprzednim swoim wpisie.
4. Na chwilę obecną zdobycie >=62 punktów daje Zagłębiu awans, ale to wszystko może się zmienić jeśli w sobotę Polonia Bytom przegra, lub Polonia Warszawa nie wygra. Wtedy 61 punktów da awans.
5. Wynika z tego, że najwcześniej awans można zapewnić sobie 3 czerwca po meczu z Jagiellonią.
bombel84 napisał(a):Panowie nie wiecie czy w SK są bilety na mecz ze Śląskiem ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników