29.08 godz 11 odwiedzamy trening Zagłębia

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez Sir 2006-08-28, 2:33 pm

adas napisał(a):MYŚLĘ, ŻE ŻADNEGO. ONI SAMI WIEDZĄ ŻE ZAJEBALI SPRAWĘ. DZIŚ Z TRENINGU SCHODZILI Z POSPUSZCZANYMI GŁOWAMI A PRZED TRENINGIEM SIEDZIELI 2 GODZINY W SZATNI I MIELI ZJEBKE.

Uwazasz ze nie..to okej..Twoja sprawa. Jednak Ci co wierzą, że trzeba się tam wybrać niech napiszą..

A ludzi odpowiedzialnych za ta strone poprosiłbym o umieszczenie tej informacji na stronie głownej... ( nawet jesli uwazacie zeto nic nie da..to są tacy ludzie co wierzą w to ). Wiadomo ze taką wiadomosc na stronie głownej przeczyta wieecej ludzi.
Sir

Postprzez zgredds 2006-08-28, 2:36 pm

WOJTEK napisał(a):
zgredds napisał(a):śmieszne rzeczy opowiadacie. Na trening powinna przyjść inna ekipa....
Trzeci mądry post w tym temacie.

Nie Wojtku ty jesteś mądruś i piszesz same mądre posty, pewnie nawet nie wiesz o co mi chodziło może mój post miał zabarwienie sarkastyczne ?? a może chciałem przekazać w nim coś innego ?? może chciałem się ponabijać z ludzi, którzy chcą przyjść rozmawiać z piłkarzykami, którzy bali się podejść do piłkarzy po porażce ?? nieważne żadna rozmowa nie pomoże, do nich musi dojść że są w wielkim bagnie a jak do nich to ma dojść ?? ano poprzez kasę nic więcej zamrożenie premii i obcięcie kontraktów to jest wyjście
zgredds

Postprzez WOJTEK 2006-08-28, 2:43 pm

Źle Cię oceniłem - uznałem, że Twój post i moje dwa są mądre gdyż wiemy, że taki "zryw" wiele nie przyniesie. Tym bardziej mi przykro, że źle Cię oceniłem bo mam takie samo zdanie jak Ty.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez zgredds 2006-08-28, 2:44 pm

Teraz to nie wiem czy jaja se robisz czy nie ;) uznajmy ze dyskusji nie było.... trzepnąć ich po kieszeni wtedy moze zrozumieją że muszą się starać żeby miec kasę ...
zgredds

Postprzez Sir 2006-08-28, 2:45 pm

WOJTEK napisał(a):Źle Cię oceniłem - uznałem, że Twój post i moje dwa są mądre gdyż wiemy, że taki "zryw" wiele nie przyniesie. Tym bardziej mi przykro, że źle Cię oceniłem gdyż mam takie samo zdanie jak Ty.

taki zryw wiele nie przyniesie

Nie spróbujemy to się nie dowiemy!!Na pewno!

Ten błędów nie popełnia co nic nie robi!!!

Bardzo proszę o umieszczenie tej informacji na stronie głownej.

W moim przekonaniu niektorym pilkarzom wydaje sie ze to jestCzermno, Ostrowiec lub inne miiasta, aleto JEST SOSNOWIEC i ZAGŁEBIE...i noszenie lkoszulek tego klubu do czegos zobowiazuje!
Sir

Postprzez zgredds 2006-08-28, 2:48 pm

Oj Sir przestań już umieszczać tą twoją wiadomość w każdym poscie.... robi się nudno
zgredds

Postprzez twari 2006-08-28, 2:53 pm

Ośmieszycie się tylko i tyle.
Już widzę tą "reprezentatywną" garstkę kibiców...
piłkarze pomyślą że przyszliście po autograf :roll:
twari

Postprzez adas 2006-08-28, 2:54 pm

PRZYKRO MI ALE INFORMACJA TA NIE UKAŻE SIĘ NA GŁÓWNEJ!
Ostatnio edytowano 2006-08-28, 5:08 pm przez adas, łącznie edytowano 1 raz
adas

Postprzez konradt 2006-08-28, 2:57 pm

Wiecie co uwazam tak - skoro czesc uwaza, ze to nic nie da a czesc, ze da to hmmm w sumie nie ma nic do stracenia. Ja przyjde z kumplem i moze z bracholem (mlodszym:P:P:P). Poza tym doszly mnie sluchy, ze kibice (a przynajmniej czesc) chca zbojkotowac spotkanie. szczerze mowiac nie podoba mi sie ten pomysl. Uwazam, ze jesli druzynie nie idzie to powinno sie ja jeszcze bardziej wspierac. A pamietajcie - pilkarze wczesniej zaczynaja watpic w zwyciestwo niz kibice......
konradt

Postprzez Sir 2006-08-28, 3:01 pm

adas napisał(a):PRZYKRO MI ALE INFORMACJA TA NIE UKAŻE SIĘ NA GŁÓWNEJ!

a jaka jest przczyczna tego ze taka informacja NIE MOZE SIE UKAZACna stronie głownej??!!! bo nie rozumiem...

Przecież chodzi o to aby przyjsc na trening piłkarzy i z nimi porozmawiać.

Przeciez ZALEZY NAM TYLKO I WYLACZNIE NA DOBRZE TEGO KLUBU
Sir

Postprzez drewinio 2006-08-28, 3:12 pm

Sensu nie ma ta cała akcja. Bynajmniej ja tak sądze. Na ambicje im nie wejdziecie ani się nie rozpłaczą bo to co wy im powiecie to oni mają głęboko w oku demona. Z calej tej akcji mogą być tylko komplikacje. Wątpie żeby ktoś z klubu, czy tez jakiś innych organów rządowych nie śledził na bierząco tego forum. Na treningu po takcih postach jak na tym forum pojawią się smurfastyczne oddziały w białychy czapeczkach z ponponami. A jak dobrze wiemy w takich warunkach nie jest trudno o źle zinterpretowany ruch kogoś z kibiców przez smurfiki i potyczka gotowa.
Ja tą całą akcje odbieram tak iż jest to jakiś ruch w celu pokazania się z lekką nutką szpanu. Bo efektu ( zamierzanego) to nie da żadnego pozytywnego a magą być z tego powodu tylko problemy. Popieram WOJTASA w całej swej rozciagłości.
Ostatnio edytowano 2006-08-28, 3:20 pm przez drewinio, łącznie edytowano 1 raz
drewinio

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-28, 3:12 pm

Sir przestań już prosić i apelować...

A może zastanów się że czasem nawet jak sie chce i to bardzo... to nogi odmawiają posłuszeństwa... Nie masz siły i nic nie jesteś w stanie na to poradzić... Ci zawodnicy wyglądają na zajechanych. Widziałem ich wszystkie mecze w tym sezonie i ewidentnie widać że sił im starcza do 25 min (mecz z Piastem) do 30 nim (z Hydrotworem) 20 min (Miedź, ale skończyło sie dobrze) czy wczoraj i jakieś 25 min nienajgorszej gry...

Zabierz im wszystkie pieniądze a oni i tak z dnia na dzien nie zaczną na 100 metrów biegać po 10 sekund... I to nie ma wyjatków, wszyscy są słabi... Wczoraj myślałem, że sie przewróce na tym sektorze jak zobaczyłem pojedynek biegowy Treścińskiego i jakiegoś zawodnika z Kmity... na 15 metrach Terasa został 5 metrów z tyłu :evil:

Oni nie mają siły... Czy ich będzisz bił, wyzywał, straszył, zabierał pieniądze... NIE MAJĄ SIŁY!

Wymieniacie ambicje u Tyca... a co to za ambicja? Poprzepychał sie troche, pociagnać z łokcia kolesia, wsytartował do 2 piłek... Jak i tak biega ciężko i wolno jakby od poniedziałku do piątku po 12 godzin worki z węglem nosił...
problematyk-ziom

Postprzez Sir 2006-08-28, 3:16 pm

problematyk-ziom napisał(a):Sir przestań już prosić i apelować...

A może zastanów się że czasem nawet jak sie chce i to bardzo... to nogi odmawiają posłuszeństwa... Nie masz siły i nic nie jesteś w stanie na to poradzić... Ci zawodnicy wyglądają na zajechanych. Widziałem ich wszystkie mecze w tym sezonie i ewidentnie widać że sił im starcza do 25 min (mecz z Piastem) do 30 nim (z Hydrotworem) 20 min (Miedź, ale skończyło sie dobrze) czy wczoraj i jakieś 25 min nienajgorszej gry...

Zabierz im wszystkie pieniądze a oni i tak z dnia na dzien nie zaczną na 100 metrów biegać po 10 sekund... I to nie ma wyjatków, wszyscy są słabi... Wczoraj myślałem, że sie przewróce na tym sektorze jak zobaczyłem pojedynek biegowy Treścińskiego i jakiegoś zawodnika z Kmity... na 15 metrach Terasa został 5 metrów z tyłu :evil:

Oni nie mają siły... Czy ich będzisz bił, wyzywał, straszył, zabierał pieniądze... NIE MAJĄ SIŁY!

Wymieniacie ambicje u Tyca... a co to za ambicja? Poprzepychał sie troche, pociagnać z łokcia kolesia, wsytartował do 2 piłek... Jak i tak biega ciężko i wolno jakby od poniedziałku do piątku po 12 godzin worki z węglem nosił...

tez bylem na tych meczach..i MNIE PO PROSTU KREW ZALEWA ..ze CI NAJEMCY grają i reprezentują MOJE Zagłebie!!!
Sir

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-28, 3:29 pm

Sir napisał(a):
tez bylem na tych meczach..i MNIE PO PROSTU KREW ZALEWA ..ze CI NAJEMCY grają i reprezentują MOJE Zagłebie!!!

Ja Ci powiem że masz przebiec teraz 100 metrów w czasie 10 sekund bo jak nie to zabiorą Ci dom, wszystkie pieniądze i jeszcze pobija... I nie ma opcji żebyś dziś czy nawet jutro przebiegł bo nie jesteś do tego przygotowany! Zrozum że pisanie na stronie głównej, wyzywanie ich, pokazywanie swojego niezadowolenia nic tu nie pomoże!

Jak by Terasa w przytoczonej wyżej sytuacji włozył całe swoje serce... to i tak nie dogoniłby tego zawodnika z Kmity... Bo jego ogranizm nie jest w stanie tego zrobić!
problematyk-ziom

Postprzez drewinio 2006-08-28, 3:33 pm

Chcecie pokazać ze was to boli i ze sie wam to nie podoba to zorganizujmy cały sektor an meczu i przez pierwsze 15-45 minut stójmy w ciszy tyłem do murawy. Na znak protestu z tym co sie dzieje w klubie i poza nim. Wydaje mi się iż taki gest miałby większą wymowę niz ta wasza pokazówka na treningu którą usiłujecie zorganizować.

Pozatym w całą sprawe wmiesza sie też telewizja.
Wole usłyszeć w telewizji iż kibice na znak protestu stali tyłem do murawy niż żeby media zrobiły wielkie halo z powodu wtargnięcia na trening grupki kibiców rzucających obelgami w strone piłkarzy i trenera.

Co pradwa akcja ze staniem tyłem pewnie nie wyjdzie ale jest to już lepsze rozwiązanie niż napinanie się na treningu.
drewinio

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna