Zagłębie - Ruch 30.08.2006 godz.17

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mlody1906 2006-08-28, 9:35 am

gruby napisał(a):
mlody1906 napisał(a):jestem ciekaw nie tyle ich postawy co tego jak beda wygladac trybuny...

jak zwykle czerwono-zielono-białe krzesełka z napisem Zagłębie :lol: :lol:

tu sie nie ma co smiac...
mlody1906
Adventure Group

Postprzez gruby 2006-08-28, 9:42 am

mlody1906 napisał(a):
gruby napisał(a):
mlody1906 napisał(a):jestem ciekaw nie tyle ich postawy co tego jak beda wygladac trybuny...

jak zwykle czerwono-zielono-białe krzesełka z napisem Zagłębie :lol: :lol:

tu sie nie ma co smiac...

ja się nie śmieje to był taki mały żarcik....... :wink:
gruby

Postprzez keff79 2006-08-28, 9:47 am

Spotkanie z takim przeciwnikiem jak Ruch w tak trudnym momencie to szczęśliwy los.. ale tylko dla tych, którzy chcą coś udowodnić.

Odkąd jesteśmy w II lidze, różnie nam się wiodło ale z Ruchem zawsze było dobrze.. albo bardzo dobrze - od 2004 zagraliśmy 4 razy - 3 razy triumfując i raz remisując. Przyszedł jednak dzień 2 kwietnia 2006 roku kiedy zostaliśmy pozbawieni duszy Zagłębiaka w drużynie i dopisujemy kolejne smutne osiągnięcia "naszej" drużyny.
Ile jeszcze "ciosów" muszą przyjąć kibice żeby coś w tej drużynie drgneło? ..pewnie przekonamy się w środę, być może od środy przyjdzie nowe.. lepsze..
keff79

Postprzez Wally 2006-08-28, 10:07 am

Przegramy.
Wally

Postprzez acid64KW 2006-08-28, 10:13 am

Nie wiem jak to będzie wyglądać na trybunach, bo mimo przeciwnika takiego jak Ruch kibice, którzy patrzą tylko i wyłącznie na wyniki idąc w myśl zasady "jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz" raczej nie zawitają na Ludowy. Ale wojny z "Niebieskimi" zawsze elektryzowały publiczność i dodatkowo motywowały samych zawodników. Tutaj zobaczymy kto ma prawo nosić trykot z logiem Zagłębia, bo jeżeli się nie walczy z hanysami z Rucha, to powinno się z miejsca wypie... z naszego Klubu! Nikt tutaj panienek nie potrzebuje. To jest wojna, a wojnę trzeba wygrać.
Upokorzenie przed Ślązakami to piekło i mam nadzieje, że piłkarze zrobią wszystko aby nas nie zesłać już całkowicie do podziemi :?
Niech się Panowie piłkarze spodziewają, że w przypadku dużej porażki to my możemy zrobić takie piekło im. Kibic bowiem też swoją cierpliwość ma.

Może choć raz zagracie nie dla pieniędzy a dla NAS!

* Dodatkowo proponuje BIAŁE CHUSTECZKI dla Białka.
acid64KW

Postprzez Sir 2006-08-28, 10:14 am

A Ja mówię WSZYSTKIM NIEDOWIARKOM, że WYGRAMY!

Mysłałem ze w Iławie dotknęlismy DNA..ale to co zobaczyle mw Krakowie o przeszlo moje najsmielsze oczekiwania!

Dotknęlismy dna..myśle ze PAJACYKI zdały sobie sprawę...że MUSZA WYGRAC to spotkanie ( umiejetnosci to maja..ale musze to wybiergac..i wywalczyc)..bo w innym wypadku..jak to krzyczeli co poniektorzy wczraj w Krakowie

" Jesli w środę nie wygracie to wpierdól macie". Przykro mi jest ze musimy do takich sposobów sie uciekac..ale to moze na te PSEUDOGWIAZDY ( Berensztajn i spółka ) podziała..

Z chęcią wybrałbym się na ich wtorkowy trening...i polecam tez INNYM KIBICOM---niech się przekonają jaki to dla nas wazny mecz!!

O KTÓREJ GODZINIE MAJĄ WTOREK TRENING?? Czy ktos wie?
Sir

Postprzez acid64KW 2006-08-28, 10:18 am

To z treningiem to niezły pomysł. Tylko niech ktoś napisze o której. Zbierzmy się i pokażmy tym pajacom co dla nas znaczy wojna z "Niebieskimi"!
acid64KW

Postprzez jls 2006-08-28, 10:19 am

Witam.
Znowu daje o sobie znać mentalność Kalego w wypowiedziach kibiców.
Drużyna,przepraszam klub jest jeden ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC,a ludzie grający w tym klubie osiągają wyniki takie jakich wymaga od nich trener i zarząd.Należy przestać ubolewać a pokazać zarządowi siłę kibiców,którym leży na sercu przyszłość klubu.Aby to osiągnąć wystarczy pokazać konkretne działania np. zająć miejsca pod stadionem w trakcie meczu nie wchodząc na trybuny.Można tym sposobem pokazać zarządowi że nie ma naszego poparcia w swojej działalności.Piłkarze tak grają jak im zarząd pozwala.Kilka meczów przy pustych trybunach z woli kibiców
szybko zmusi ich do zrozumienia dla kogo grają.
Są to tylko moje przemyślenia.
pozdrawiam.
jls

Postprzez drewinio 2006-08-28, 10:25 am

To by było dobre. I rozgłos by był. Niestety nierealne. Pozatym odnosze wraqżenie ze oni grają dla siebie a nie dla nas. A im tak czy siak płacą więdz po co maja sie pocić. Inaczej tego sie wytłumaczyć nie da.
drewinio

Postprzez laBombonera 2006-08-28, 10:26 am

mam nadzieje ze zagraja nasi wychowankowie w meczu.
inaczej czarno to widze.
ale jak sie przelamac to tylko z Ruchem.
ZAGLEBIE DO BOJU
laBombonera
Żółta kartka

Postprzez zgredos 2006-08-28, 10:31 am

Kiedyś (początek lat 70-tych) przegraliśmy z Ruchem u siebie 0-6 oby to się nie powtórzyło
zgredos

Postprzez Sir 2006-08-28, 10:34 am

acid64KW napisał(a):To z treningiem to niezły pomysł. Tylko niech ktoś napisze o której. Zbierzmy się i pokażmy tym pajacom co dla nas znaczy wojna z "Niebieskimi"!

TYLKO O KTOREJ JUTRO TEN TRENING??!!
Sir

Postprzez twari 2006-08-28, 10:38 am

Mam dziwne przeczucie że wygramy ten mecz!
O ile o wynik w Krakowie drżałem (postawiłem na remis) o tyle teraz mam wrażenie że wygramy!

Ruch nie przegrał od 15 spotkań!!
Tyle że Świt też miał swoją twierdzę i właśnie my ją zniszczyliśmy.

Kiedyś Pitry uratował nam 3pkty na Ludowym z niebieskimi. Pytanie więc - kto teraz?? Stawiałbym na Dawida (jeśli zagra! :evil: ) albo Tadzia Tyca bo chłopak może i nie jest mistrzem dryblingów ale jednak biega, walczy, ma jakieś ambicje.

A już najlepiej byłoby gdyby to Dżenan zdobył brameczkę czego mu serdecznie życzę bo chłop na to zasłużył jak nikt inny!
twari

Postprzez universal 2006-08-28, 11:06 am

Szczerze mówiąc biorąc pod uwage gre naszego zespołu...MARZY MI SIę REMIS ...1-1 ale ciężko będzie o niego, każdy wie jak teraz gra Ruch...ale trzymam kciuki za nasze Zagłębie
universal
Zagłębiak

Postprzez SCORPARO 2006-08-28, 11:08 am

Sir napisał(a):
...Mysłałem ze w Iławie dotknęlismy DNA..ale to co zobaczyle mw Krakowie o przeszlo moje najsmielsze oczekiwania!

Dotknęlismy dna..myśle ze PAJACYKI zdały sobie sprawę...że MUSZA WYGRAC to spotkanie

... dno przebiliśmy spadając w tabeli z dużyn hukiem !! znajdujemy sie dużo poniżej dna, a jedyna lina ratunkowa (czytaj nowy trener / motywacja) wisi zerwana kilka kilometrów nad nami (czytaj Rudy - do którego nic nie dociera).

Odnośnie meczu .... pisałem już ... po tym co dane nam jest oglądac w wykonaniu ludzi biegających w Zagłębiu, można zakładać tylko jedno rozwiązanie. W cudowne olśnienie nie wierzę! Na Ludowy we śroę i tak zawitam - wszak Nadzieja umiera ostatnia (lub jak kto woli >> Nadzieja matką GŁUPICH (czyli nas> naiwnych kibiców) ).
SCORPARO

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna