KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Postprzez mdc dg 2006-08-23, 2:31 pm

Po ostatnich wydarzeniach i beznadziejnych wynikach osiąganych przez naszych "zawodowców" niestety stawiam na porażke :roll: Jeżeli Zagłębie przegra muszą nastąpić drastyczne zmiany jakieś przesunięcia zawodników do rezerw, zwolnienie trenera i zatrudnienie fachowca z jajami który zrobi porządek z tymi nieudacznikami.
mdc dg

KMITA Zabierzów - ZAGŁĘBIE Sosnowiec 27.08.2006

Postprzez SLIM 2006-08-23, 2:42 pm

Kopacze grają o honor,
Białek o posadę,
gorzej już być nie może,
więc ten mecz musimy wygrać.
Bedzię 0:1 ...: Pach!!!Pach!!!Pach!!!
SLIM

Postprzez Zibi83 2006-08-23, 3:16 pm

Jestem za Zagłębiem chyba jak każdy ale ostatnimi wynikami to mnie mocno wkurw.... Moje zdanie: Jeśli z Kmitą nie będzie WIDOCZNEJ przewagi i wygranej to za sierpień powinni zawodnicy dostać po kieszeni... Może i nawet całkiem nie dostać wypłat...
Zibi83

Postprzez twari 2006-08-23, 3:34 pm

Może to zabrzmi dziwnie ale nie wiem czy nie lepiej byłoby ten mecz przegrać...
Dlaczego? Bo wtedy Białek na 100% wypada z gry a tak... nastąpi zawieszenie kary w czasie. Nie oszukujmy się - prędzej czy później Pan B. wyleci z Zagłębia z wielkim hukiem. Pytanie tylko kiedy? Czy lepiej jeszcze na początku sezonu gdy można coś zmienić, zmotywować piłkarzy, nadrobić pkty i włączyć się do walki czy w połowie sezonu gdy karty już będą rozdane?
A zmiana trenera jest KONIECZNA!
Na gwiazdeczki trzeba trenera z mocną ręką który ich przyciśnie na treningach i opierdoli na meczu a nie siedzącego z nogą na nodze, zamyślonego i skrytego...

Wynik jest sprawą otwartą! Beniaminek napewno się zmobilizuje i będzie chciał wreszcie wygrać i ma dużą szansę wykorzystać obecną sytuację Zagłębia..

PS. Paradoksalnie im mamy lepszy skład tym gorzej gramy... Brakuje nam prawego skrzydła a głównie KŁODY! Pamiętacie jak rządził i dzielił na obronie i jak potrafił uruchamiać Skrzypka? Ehh...
twari

Postprzez problematyk-ziom 2006-08-23, 3:55 pm

twari napisał(a):A zmiana trenera jest KONIECZNA!
Na gwiazdeczki trzeba trenera z mocną ręką który ich przyciśnie na treningach i opierdoli na meczu a nie siedzącego z nogą na nodze, zamyślonego i skrytego...

Czyli kogo? Większość mówi o zmianie... tylko na kogo?

Obstawiam zwycięstwo Zagłębia 3:1 i conajmniej 500 fanów z ZD! :twisted: o ile na pierwsze nie mamy większego wpływu... o tyle drugie zależy wyłącznie od NAS... więc zapisywać się co ma być to będzie ale głośny doping z Naszej strony musi być!
problematyk-ziom

Postprzez luks 2006-08-23, 6:18 pm

Kiedy wybierałem się na urlop, tuż po meczu z Miedzią, miałem przekonanie, że wszystko co złe jest już za nami. Ostatnie "rewelacje" sportowe i pozasportowe w*****ły mnie maksymalnie i teraz już nie wiem jak obstawiać wyniki spotkań Zagłębia.
Jak przegrają z Kmitą to trener, którego do tej pory obdarzałem sporym kredytem zaufania powinien zrezygnować a całą drużynę trzeba będzie mocno za jaja złapać(o ile je jeszcze mają)!!!
Do boju Zagłębie!!!
Mój typ 1:2
luks

Postprzez mariusz76 2006-08-23, 7:24 pm

:( 0 - 0 Nieumiemy wykanczac sytuacji i strzelać bramek.....
muj typ....
ale tak czy siak czeba jechać.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez SCORPARO 2006-08-23, 9:47 pm

mariusz76 napisał(a)::( 0 - 0 Nieumiemy wykanczac sytuacji i strzelać bramek.....
muj typ....
ale tak czy siak czeba jechać.

Czytałeś regulamin ??
Umiesz korzystać ze słownika ?? masz Worda ??

Prosze was ludzie ....

Wracając do tematu:
Wariant optymistyczny realnie : Maxymalnie remis 1:1 >>> ostatnie wyniki jak i gra Zagłębia zmuszaja mnie to takiego typu.

Wariant optymistyczny : Wygrana Zagłębia 1:0 >>> Pan Białek drżąc o posadę zdołał wyjąkać na rozruchu gadkę błagalną.

Wariant pesymistyczny: .... sam jestem zdziwiony że trzymają sie mnie takie żarty ...

A teraz poważnie : 1:1 biorę w ciemno , wygrana Zagłębia jakimkolwiek stosunkiem goli przywróci mi nadzieję na remis z ruchem, najbardziej niestety jest prawdopodobna trzecia opcja >>> w "grze" naszej "drużyny" nie widać gry.

Kiedyś napisałem że Zagłębie sie w końcu obudzi (chyba przed meczem z hydrohujozą) i że w końcu przestanie grac padakę, ale coś mi sie wydaje ze nasze miśki zapadły w sen zimowy a pobudką dla niektórych będzie rozwiązanie umowy o pracę.
SCORPARO

Postprzez slawojka 2006-08-24, 12:39 pm

Sędzią spotkania będzie pan Adam Konarski z Poznania
slawojka

Postprzez mariusz76 2006-08-24, 1:21 pm

Czytałeś regulamin ??
Umiesz korzystać ze słownika ?? masz Worda ??

Ty mgr niemam Worda,taki z ciebie inteligent??hiiii
to otwieraj forum DYKTANDO! i znudów sprawdz wszystkie wypowiedzi na forum!!!!!!!!!!!!
Miłej zabawyyy!
Banuj
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Misaki 2006-08-24, 1:25 pm

Czy wystąpi w tym meczu Arek Kłoda? Jak by był w tej formie co ostatnio to bym był dużo spokojniejszy o wynik
Misaki

Postprzez DoDo_1906 2006-08-24, 1:57 pm

Bedzie wtopa...

Znajac zycie beda sie tlumaczyli tym ze byli zdenerwowani sytuacja panujaca w klubie.A czym tu sie denerwowac??Chyba ze sie ma cos na sumieniu.

Licze ze wygraja ale wygrana powinna byc conajmniej 3:0.Inna opcja nie wchodzi w gre.

W przypadku porazki jedynym chyba wyjsciem beda ciecia w pensjach dla pilkarzy.Moze wtedy zrozumieja ze aby zarobic trzeba sie narobic.za penie sie czuja i dlatego wg mnie za duze pensje dostaja.Ktos sie mnie kiedys zapytal czy ja im place skoro chce im ciac pensje??Odpowiedz jest prosta.Wszyscy sie dokladamy kupujac bilet aby ogladac "SHOW" w wykonaniu Zaglebia.Tylko czy to "SHOW" zawsze musi byc kabaretem??
DoDo_1906

Postprzez tuli 2006-08-24, 2:08 pm

DoDo_1906 napisał(a):Bedzie wtopa...

Znajac zycie beda sie tlumaczyli tym ze byli zdenerwowani sytuacja panujaca w klubie.A czym tu sie denerwowac??Chyba ze sie ma cos na sumieniu.

Licze ze wygraja ale wygrana powinna byc conajmniej 3:0.Inna opcja nie wchodzi w gre.

W przypadku porazki jedynym chyba wyjsciem beda ciecia w pensjach dla pilkarzy.Moze wtedy zrozumieja ze aby zarobic trzeba sie narobic.za penie sie czuja i dlatego wg mnie za duze pensje dostaja.Ktos sie mnie kiedys zapytal czy ja im place skoro chce im ciac pensje??Odpowiedz jest prosta.Wszyscy sie dokladamy kupujac bilet aby ogladac "SHOW" w wykonaniu Zaglebia.Tylko czy to "SHOW" zawsze musi byc kabaretem??

Nie do końca się zgodzę...denerwować się to akurat jest czym, bo na przykład My kibice też nie jesteśmy w nic zamieszani a się denerwujemy całą sytuacją.Jednak z drugiej strony twierdzą że są profesjonalistami więc powinni odrzucić wszystko na bok i myśleć tylko o meczu.
tuli

Postprzez BuBy_MaDnEss_#4 2006-08-24, 2:18 pm

DoDo_1906 napisał(a):Bedzie wtopa...

.A czym tu sie denerwowac??Chyba ze sie ma cos na sumieniu.

Może denerują sie w nocy jak slyszą ze ktos na klatce po schodach wchodzi ;)

2-0 dla Zagłebia 2 bramki Pach
BuBy_MaDnEss_#4

Postprzez olo69 2006-08-24, 10:15 pm

Kontuzja Wierzchowskiego o czym można wyczytać w GW niesie małą nadzieję na remisik, ciekawe kto się z nim zderzył (chyba któryś z zawodników któremu naprawdę zależy na Zagłębiu)
Teraz pora by ktoś zderzył się z trenerem np: przy wsiadaniu do autokaru i wtedy pewniak 2
olo69

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna